margbarusaمسابقه وبلاگ نویسی ” مرگ بر آمریکا ” به مناسبت ۱۳ آبان، سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکای جنایتکار و روز مبارزه با استکبار جهانی در دو بخش پوستر و یادداشت کوتاه توسط وبلاگستان ۸دی – مرجع وبلاگ نویسان گیلانی برگزار می گردد.

علاقمندان می توانند آثار خود را در دو بخش یادداشت کودتاه و گرافیک از ۲۸ مهر لغایت ۱۰ آبان در قالب پست در وبلاگ شخصی خود و ارائه لینک آن به وبلاگستان ۸ دی ارســـال نمایند.

 


 قوانین و ضوابط مسابقه:                                                                               

- تولیدات وبلاگ نویسان باید در دو بخش پوستر یا یادداشت کوتاه باشد.

- هر شخص مجاز به ارسال یک اثر می باشد.

- آثار ارسالی باید تولیدی باشند.

- در بخش پوستر در اختیار داشتن فایل لایه باز اثر الزامی می باشد.

- مسابقه به صورت کشوری برگزار می شود و شرکت برای عموم آزاد می باشد.

- به کار بردن واژه ” مرگ بر آمریکا ” در آثار ارسالی، اعم از پوستر و یادداشت کوتاه الزامی می باشد.

- در بخش پوستر، به کار بردن همزمان واژه ” مرگ بر آمریکا ” به سه زبان فارسی – انگلیسی – عربی از امتیاز بیشتری برخوردار می باشد.

- اثر ارسالی ابتدا باید در وبلاگ شخص شرکت کننده منتشر شود و سپس توسط فرم ثبت اثر به مسابقه ارسال شود.

- در ارسال اثر، درج لینک مستقیم به مطلب مورد نظر الزامی می باشد، لینک به صفحه نخست وبلاگ پذیرفته نمی باشد.

- مهلت ارسال آثار از ۲۸ مهر لغایت ۱۰ آبان می باشد، آثاری که تاریخ ارسال مطلبشان خارج از این محدوده زمانی باشد حذف خواهند شد.

- قرار گرفتن بنر تبلیغاتی مسابقه وبلاگ نویسی در وبلاگ شرکت کنندگان الزامی می باشد.

 

 


ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 28 مهر 1392  | 8:16 AM | نويسنده : A.M M | نظرات 0

ایران، با استعانت از خون سرخ سیدالشهدا(ع) و رهنمودهای مقام معظم رهبری، توانسته اند با مقاومت،شجاعت و ایثار خود قله های علم و فناوری را یکی پس از دیگری فتح کنند .

با لطف و عنایت پرودگار جوانان وبلاگ نویس ایرانی  با حضور فعال و قلم های مخلصانه خود در فضای مجازی توانسته اند درکل یوم عاشورای زمان بدرخشند.

به همین منظور سایت “حرف تو” به منظورشناسایی و حمایت از نخبگان وبلاگ مسابقه ای را در هفته بسیج تدارک دیده است.

از تمامی وبلاگ نویسان دعوت می‌نمائیم با نوشتن پستی پیرامون موضوعات زیر و همچنین  تکمیل فرم ثبت نام در این مسابقه شرکت نمایند.

قوانین مسابقه وبلاگ نویسی (هر ایرانی یک بسیجی)به مناسبت هفته بسیج به شرح زیر است.

محور های مسابقه:

۱)     انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی

۲)     سبک زندگی ایرانی اسلامی

۳)     تولید ملی و جهاد اقتصادی

۴)     دشمن شناسی

۵)     فرهنگ بسیجی در امتداد عاشورا

۶)     بسیجی و فرهنگ انتظار

 

تولیدات وبلاگ نویسان می تواند در قالب: یادداشت، مقاله،داستان، شعر، قطعه ادبی، پوستر،کلیپ و.. باشد.

.

ü     رعایت قوانین دولت جمهوری اسلامی ایران و رعایت اخلاق وبلاگ نویسی در وبلاگ نویسی

ü     بر خلاف مسابقات مرسوم وبلاگ نویسی در این مسابقه آیتم هایی مانند ظاهر و قالب وبلاگ ،آمار بازدید و تعداد نظرات و… مد نظر نخواهد بود بلکه مهمترین ملاک داوری محتوای اثر میباشد

ü     تولیدی بودن اثر

ü     بروز رسانی منظم و مستمر

ü     فقط نویسنده وبلاگ حق شرکت در مسابقه را خواهد داشت در صورت کار گروهی فقط یک نفر مجاز است.

ü     عدم ثبت وبلاگ دیگران به نام خود

ü     هر فرد فقط می تواند با یک وبلاگ در این مسابقه شرکت کند

ü     مسابقه به صورت کشورری است و شرکت برای عموم آزاد است و هر فردی با هر درجه تحصیلی می تواند در آن شرکت کند.

ü     در این مسابقه فقط وبلاگ ها حق شرکت دارند و یادداشت و مقالات سایت های خبری نمی توانند شرکت کنند.

ü     در صورت شرکت در اختتامیه مسابقه در سر رسیدی که اعلام خواهد شد به همراه داشتن کارت ملی برای شرکت کنندگان در این مسابقه الزامی است

در غیر اینصورت در صورت منتخب شدن جوایز به فرد مورد نظر ارائه نخواهد شد و هیچ مدرک دیگری جز مورد خواسته شده مورد پذیرش واقع نخواهد گردید.

ü     با قرار دادن لوگو مسابقه در وبلاگ خود و متن خبری مسابقه برای کلیه شرکت کنندگان ما را یاری نمائید.

زمان بندی مسابقه:

مهلت ارسال آثار:۲۵ مهر الی ۸ آذر

اختتامیه و اعلام نتایج: ۱۱ آذر

جوائز: نفر اول در هر بخش ۵۰۰ هزار تومان

نفردوم در هر بخش: ۳۰۰ هزار تومان

نفر سوم در هر بخش: ۱۵۰ هزار تومان

لازم به ذکر است که این مسابقه در ۶ محور برگزار خواهد شد.

 


ادامه مطلب
تاريخ : چهارشنبه 24 مهر 1392  | 4:56 PM | نويسنده : A.M M | نظرات 0

رسالت رسانه ملی در تحقق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی

 
 
رسالت رسانه ملی در تحقق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی
راهبرد، اهداف و محورهای برنامه سازی رسانه ملی در راستای تحقق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی (ناظر بر خنثی سازی عملیات روانی دشمن)
ایران به دلیل برخورداری از فرهنگ و تمدن کهن اسلامی ـ ایرانی، موقعیت استراتژیک، مشروعیت نظام سیاسی، نفوذ منطقه‌ای و بین‌المللی، منابع حیاتی، سرمایه اجتماعی و پای‌بندی به اصول و ارزش‌های اسلامی که موجب شده کانون توجه خزش‌های اسلامی قرار گیرد همیشه کانون توجه کشورهای سلطه‌گر و امپریالیسم فرهنگی و مورد تهدید در جنگ نرم بوده است. که البته علاوه بر قابلیت رفع و مقابله با تهدیدهای نرم به دلیل درایت و توامندی رهبران فرهنگی و سیاسی، قدرت مردمی و یکپارچکی انسجام ملی بهره‌مندی از فرهنگ اهل بیت علیهم السلام از توان بالقوه‌ای در برابر دشمن برخوردار بود و حتی نسبت به آنها پیش‌دستی نیز داشته است.
از از آن جا که جنگ نرم و عملیات روانی «سلسله اقدامات برنامه‌ریزی شده و هماهنگی است که در ابعاد مختلف (سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و نظامی) با هدف تأثیرگذاری بر نگرش یک جامعه خاص درباره موضوع همین طراحی و اجرا می‌شود.» (ابراهیمی خوسفی و همکاران، 1386:‌ 222) و یا به عبارتی استفاده از رسانه‌ها برای تضعیف کشور هدف و بهره‌گیری از توان و ظرفیت رسانه (اعم از مطبوعات، خبرگزاری‌ها، رادیو تلویزیون، اینترنت و اصول تبلیغ) به منظور دفاع از منافع ملی است.(ضیایی‌پرور، 1386: 11) مسئله رسانه و قدرت آن در شکل‌دهی به افکار و استفاده از آن در پیشبرد مقاصد و نیز بهره‌گیری از ابزارهای صحیح کارآمد در این مبارزه غیرمستقیم بسیار مهم است «جنگ روانی» جنگی فکری است که اسلحه اصلی آن، دیدگاه‌ها و لحن بیان آنهاست. سلاح این جنگ چگونگی انتقال پیام نیست، بلکه پیام و چگونگی تأثیر آن بر مخاطب است.(ابراهیمی خوسفی و همکاران، 1386: 32) از این روست که مقام معظم رهبری در عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی از مفاهیمی همچون جهاد و حماسه که دارای بار ارزشی هستند و از طرفی گواه بر وجود دشمن و ضرورت رویارویی در این عرصه است استفاده می‌فرمایند چرا که در پشت صحنه جنگ نرم، سیاست رسانه‌ای قدرت‌ها و نظام سلطه به صورت پنهان با اختصاص بودجه‌ای سری به وسیله سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی و سرویس‌های جاسوسی نهفته است. لذا ضرورت ایجاد آرایش رسانه‌آی به عنوان یکی از مهم‌ترین ابزارهای انتقال مفاهیم نمایان می‌گردد که لازم آن تدوین راهبردها، سیاستها و راه‌کارهای حضور در این عرصه است.
 

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 18 مهر 1392  | 11:33 AM | نويسنده : A.M M | نظرات 0

 به نقل از وبلاگ “حماسه های پایداری

 

8064646620227350454

رابطه اقتصاد اسلامی و تورم به گونه ای است که می توان با اطمینان بسیار گفت، اقتصاد اسلامی به اعتبار اصول و سیاست های آن، در معرض تورم قرار نمی گیرد. بویژه انواعی از تورم که جنبه داخلی دارد؛ البته به شرط فراهم شدن دست کم دوچیز، یکی پیاده کردن عملی و واقعی اصول اقتصاد اسلامی از یک طرف و دیگر اینکه اقتصاد اسلامی، به عنوان یک واقعیت، دارای درجه ای از قدرت باشد که بتواند خود را در برابر تورم وارداتی تا حد زیادی حفظ کند.

از آنجا که در جهان حاضر از سویی از نظر اقتصادی با اصول اقتصاد اسلامی تطابق ندارد؛ و همچنان که از سوی دیگر زیر کابوس عقب ماندگی اقتصادی به سر می برد؛ بنابراین، اوضاع اقتصادی آن نیز به شکل بارزی در معرض همه گونه انواع تورم و علل آن قرار گرفته است.

این پدیده، یک حقیقت پایدار را مخدوش نمی کند و آن ناخوشایند بودن شدید تورم در اقتصاد اسلامی و اصرار بسیار بر جلوگیری از آن است؛ زیرا تورم دارای آثار منفی متعددی است، بویژه آثار منفی که برگشت آن به عدالت، کم ندادن اموال مردم به آنان، وفاء به قراردادها، نخوردن مال مردم به باطل است که اقتصاد اسلامی به آن عنایت و توجه خاص دارد که اگر از عنایت اقتصاد متعارف بیشتر نباشد، به هیچ روی از آن کمتر نیست.

 در این راستا جا دارد به این نکته اشاره کنیم که یکی از علل شدت ناخوشایندی تورم در اقتصاد اسلامی این است که شدت صدمات بعضی از آثار منفی تورم بر اقتصاد اسلامی، به مراتب بیشتر از اقتصاد متعارف است؛ مثال بارز آن واگذاری اعتبارات تضمین شده است؛ به ویژه آن اعتبارات تضمین شده ای که منشا آن قرض است؛ زیرا قرض در اقتصاد اسلامی قرض الحسنه است و درآمد اقتصادی ندارد که در برابر کاهش ارزش پول ناشی از فشارهای تورمی قرار گیرد.

انتهای پیام

 


ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 2 مهر 1392  | 6:18 PM | نويسنده : A.M M | نظرات 0