حماسه سیاسی ، حماسه اقتصادی

درباره ما
پيوند ها
آخرين مطالب
آمار وبلاگ
 

 

رهبر انقلاب: باید با همت بلند، نگاه امیدوارانه و پر نشاط وارد میدانها شد.
 
سال «حماسه سیاسی و اقتصادی» بر حماسه ساز ترین مردم دنیا مبارک
 
 
 
آقا به پیام سالتان می نازیم
 لب تر بکنی ما سر و جان می بازیم
 در عرصه اقتصادی و سیاسی
 با امر شما حماسه ها می سازیم
 
.
 
تا سیاست جزو زندگی مردم است و همه در مسائل سیاسی دخالت میکنند، کاری از امریکا و غیر امریکا و بمب اتم و دلار و غیره برنخواهد آمد. رهبر انقلاب
 
.
 
امسال حماسه ساز گردد ملت در ثروت و در سیاستش با همت
 
درس شرف از فاطمه آموخته است هیهات که لحظه ای پذیرد ذلت
 
.
 
نام و نشان و شماره سالها هر چه هم فرق کند رسمها یکیست؛ حضور، جهاد و حماسه.
 
سال حماسه و جهاد در سیاست و اقتصاد مبارک و حماسی باد
 
.
 
در رونق اقتصاد می کوشیم ما
 
در لحظه به لحظه ی سیاست امسال
 
پیراهنی از حضور می پوشیم ما
 
با دست پر از عشق و دعا می آییم
 
 با پرچمی از حماسه ها می آییم
 
در خط سیاسی – اقتصادی فردا
 
با لشکریان شهدا می آییم
 
 
زیباست؛ جهاد اقتصادی زیباست
 
 هر لحظه حماسه ای جهادی زیباست
 
فریاد بزن حماسه ای در راه است…
 
فریاد سیاسی و عبادی زیباست
 
ما شبروان لشکر فردای قائمیم
 
ما آخرین سطور کتاب مَلاحِمیم*
 
دشمن بگو پیاده بچیند، مهاجمیم
 
سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی مبارک
 
.
 
ما باغ پر از گلاب یاسی داریم
 
و چادر خاکی حماسی داریم
 
“سالی که نکوست از بهارش پیداست”
 
امسال حماسه ای سیاسی داریم
 
.
 
با دست پر از عشق و دعا می آییم
 
با پرچمی از حماسه ها می آییم
 
در خط سیاسی – اقتصادی فردا
 
با لشکریان شهدا می آییم
 
 
 
زیباست؛ جهاد اقتصادی زیباستهر لحظه حماسه ای جهادی زیباستفریاد بزن حماسه ای در راه است…فریاد سیاسی و عبادی زیباست
 
 
 
ای عشق تو گفته ای اقتصادی باشیم
 
وان جای دگر مرد سیاسی باشیم
 
لبیک که هر دو را با دل و جان
 
نقشینه مهر جانمازی باشیم
 
.
 
.
 
فریاد حماسه های خاموشیم ما
 
در رونق اقتصاد می کوشیم ما
 
در لحظه به لحظه ی سیاست امسال
 
پیراهنی از حضور می پوشیم ما
 
.
 
 
امسال حماسه سیاسی هستیم
 
در مدرسه علی شناسی هستیم
 
ای فتنه گران خیال خامی نکنید
 
ما کارشناسان سیاسی هستیم
 
بر سفره ی نان خشک هم بنشینیم
 پیروز نبرد اقتصادی هستیم…
 
 .
 
گل از کلام حضرت سیدعلى شکفت
 امسال را زمانه و وقت حماسه گفت
 عزم حماسه در سیاست و اقتصاد کرد
 هرمؤمنى که امر ولى زمان شنفت
 
.
 
جانم به فدای تو شود رهبر عشق
 کز لعل لبت حکم جدید اهدا شد
 در عرصه اقتصادی و سیاسی
 حماسه ی اهل معرفت امضا شد
 
منبع:shshe.blogfa.com





نويسنده : سجاد رنجبر رفسنجانی
تاريخ : شنبه 14 اردیبهشت 1392 

معاونت فرهنگی وزارت ارشاد با صدور اطلاعیه‌ای گفت: کتاب «حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی» هیچ‌گونه مجوزی از سوی اداره کل امور کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت نکرده لذا انتشار آن فاقد وجاهت قانونی است. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روابط عمومی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به خبر انتشار کتاب با عنوان «حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی» پاسخ داد. در پی انتشار خبر تألیف کتاب «حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی» توسط علیرضا مفتخری مظاهری در برخی از خبرگزاری‌ها و سایت‌های اطلاع رسانی، روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد، کتابی با عنوان «حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی»، هیچ‌گونه مجوزی از سوی اداره کل امور کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت نکرده، لذا انتشار آن فاقد وجاهت قانونی است. در پایان انتظار می‌رود محققین و علاقه‌مندان در این حوزه قبل از اطلاع‌رسانی آثار خود نسبت به کسب مجوز از مراجع ذیصلاح اقدام کنند. پیشتر اعلام شد، این کتاب با کار و تلاش شبانه‌روزی مهندس علیرضا مفتخری مظاهری در ایام نوروز در 220 صفحه با قطع رقعی به چاپ رسید که شامل هفت فصل است. کتاب مذکور با هدف جامه عمل پوشاندن به منویات مقام معظم رهبری در خصوص نامگذاری سال جدید به عنوان سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی تهیه و تنظیم گردیده که به عنوان نخستین کتاب با موضوع حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی در سال 1392 شناخته می‌شود.

منبع:ایسنا






نويسنده : سجاد رنجبر رفسنجانی
تاريخ : شنبه 14 اردیبهشت 1392 

 نماینده مردم شوشتر در مجلس شورای اسلامی گفت: توجه ویژه به تولید ملی سرآغاز حماسه اقتصادی است و باید همه دستگاه‌های دولتی به این بخش توجه ویژه‌ای داشته باشند. حجت‌الاسلام سیدمحمد سادات‌ابراهیمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار کرد: تولید ملی در سال‌جاری نیازمند توجه بیشتری است و باید برای ایجاد حماسه اقتصادی به تولید ملی بهای بیشتری داد. وی افزود: تولید ملی ابتدایی برای ایجاد خودکفایی است و به این دلیل رهبر معظم انقلاب در این باره بارها تذکر داده و سال91 را به این نام مزین کردند تا توجهات به این بخش بیشتر شود. وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های حمایتی از تولید ملی در نیمه دوم سال 91 گفت: در سال 91 نقشه راه در این‌باره ترسیم شده است و برای اجرای این سیاست‌ها نیازمند برنامه کارشناسی شده هستیم. *وضعیت کنونی در شأن ملت ایران نیست نماینده مردم شوشتر در مجلس شورای‌اسلامی تاکید کرد: وضعیت کنونی که همراه با فشار و رنج برای ملت ایران است در خور شأن نظام جمهوری اسلامی نیست. وی تاکید کرد: برای رفع مشکلات در این حوزه نیازمند آن هستیم تا در بخش اقتصاد شرایط را معقول‌تر و برنامه‌ریزی‌ها را زیربنایی‌تر کنیم و از فعالیت بدون برنامه و کارشناسی جلوگیری کنیم. سادات‌ابراهیمی افزود: انداختن مشکلات به گردن تحریم‌ها کار ساده‌ای است ولی همه مشکلات به تحریم‌ها ربط ندارد و بنا به نظر مقام معظم رهبری در پایام نوروزی کوتاهی‌هایی در این بخش نیز از داخل باعث بروز این مشکلات شده است. *شرایط کنونی را برای ایجاد حماسه اقتصادی غنیمت بشماریم نماینده مردم شوشتر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید شرایط کنونی را در ایجاد حماسه سیاسی غنیمت شمرد و در این‌باره از همه توان خود استفاده کنیم تا شعار سال‌جاری محقق شود. وی با اشاره به اینکه ایجاد حماسه اقتصادی از حمایت از تولید ملی سخت‌تر است، خاطر نشان کرد: زمانی که رهبری معظم‌انقلاب از کلمه حماسه استفاده می‌کنند نشان‌دهنده آن است که از فعالیت در این حوزه رضایت ندارند و ایده‌آلی بالاتر از آن را در ذهن دارند و به این دلیل از لفظ حماسه استفاده می‌شود.

 

منبع:فارس






نويسنده : سجاد رنجبر رفسنجانی
تاريخ : شنبه 14 اردیبهشت 1392 

 امام جمعه رشت در دیدار استاندار و اعضای مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی گفت: زمینه خلق حماسه سیاسی و اقتصادی مورد تاکید رهبر فرزانه انقلاب، با تعیین راهبرد و برنامه ریزی صحیح فراهم می شود. به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله ˈزین العابدین قربانیˈ در این دیدار که عصر روز شنبه برگزار شد؛ با تاکید بر ضرورت اتخاذ تدابیر درست و اصولی برای تحقق این مهم، تعامل مدیران اجرایی و نمایندگان مردم در این عرصه را تعیین کننده و موثر خواند. وی ادامه داد: اتحاد و همدلی مسوولان و دست اندرکاران برای شتاب در روند توسعه استان و رفع محدودیت ها ، امری ضروری و لازم است. نماینده ولی فقیه در گیلان به ظرفیت های عظیم اقتصادی و طبیعی این استان اشاره و تصریح کرد: بهره گیری درست از این ظرفیت ها ، نیازمند برنامه ریزی حساب شده و مدیریتی کارآمد است. آیت الله قربانی همچنین حضور پرشور مردم در عرصه های سرنوشت ساز را در گرو پیوند مستحکم ملت با حاکمیت دانست و اضافه کرد: خدمت مخلصانه و تلاش صادقانه و خستگی ناپذیر مدیران، موجب پیوند هرچه بیشتر ملت با حاکمیت می شود. نماینده عالی دولت در گیلان نیز در این نشست با ارائه گزارشی از روند تخصیص اعتبارات عمرانی گیلان در سال گذشته بیان کرد: پارسال 50 هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی، خصوصی، صندوق توسعه ملی و فروش اوراق مشارکت برای اجرای انواع طرح های تولیدی، صنعتی و خدماتی در استان هزینه شد. ˈکیهان هاشم نیاˈ افزود: همچنین در سال گذشته با وجود بسیاری از مشکلات و تنگناها ، یک هزار و 200 واحد صنعتی برای احداث آماده شد. وی با بیان اینکه عمده ترین تلاش دستگاه های اجرایی اتمام 41 طرح مهر ماندگار در گیلان است، افزود: صددرصد اعتبارات مورد نیاز این طرح از سوی دولت تخصیص یافته و روند اجرای آن نیز طبق برنامه زمانبندی ادامه دارد. ˈناصر عاشوریˈ رییس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست، بر لزوم پیگیری مسائل و مشکلات استان تاکید کرد و گفت: پیگیری مستمر، راه برون رفت از محدودیت های اجرایی است. وی بیان داشت: بحث هایی مطرح شده که نمایندگان در سطح ملی و کلان، در جهت ایجاد راهکارهای جدید برای توسعه استان بیش از پیش اهتمام ورزند. نماینده مردم شهرستان های فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با توجه به مضایق اعتباری امسال، باید با همدلی و همسویی بتوانیم در سال 92 اقدامات مثبت و مثمرثمر در گیلان انجام داده و اخبار خوبی به مردم استان اعلام کنیم. به گزارش ایرنا، دیدار استاندار و اعضای مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی با آیت الله قربانی امام جمعه رشت به منظور افزایش تعامل و همدلی برای خدمت هرچه بیشتر به مردم و تحقق شعار حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی برگزار شد

منبع:ایرنا






نويسنده : سجاد رنجبر رفسنجانی
تاريخ : شنبه 14 اردیبهشت 1392 

امام جمعه قیدار گفت: نباید با نامگذاری سال تحت عنوانˈحماسه سیاسی و اقتصادیˈ شعاری برخورد شود. حجت الاسلام علی طهماسبی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر ضرورت عملی کردن برنامه های مد نظر مقام معظم رهبری درسال جاری افزود: حماسه سیاسی و اقتصادی فراتر از جهاد اقتصادی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی است. وی خاطر نشا ن کرد: نامگذاری امسال تحت عنوان ˈحماسه سیاسی و اقتصادیˈ به معنای پایان بخشی به تلاش های سال های گذشته در تحقق اهداف معین و متناسب با شعار آن سال ها نیست. امام جمعه قیدار نامگذاری امسال را از اقدامات مدبرانه و بادرایت رهبری برشمرد و گفت: نتیجه تلاش های دو سال گذشته در زمینه اقتصادی در تحقق اهداف اقتصادی و سیاسی امسال نمود خواهد یافت. حجت الاسلام طهماسبی فعالیت های سیاسی و اقتصادی را لازمه ومکمل یکدیگر دانست و ابراز کرد: لازمه اجرای فعالیت های اقتصادی مطلوب برنامه های سیاسی مناسب است. وی با اشاره به هجمه های دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: دشمنان پس از اینکه نسبت به افول سیاسی و علمی ایران ناامید شدند به اقتصاد مردم هجوم آوردند. امام جمعه قیدار گفت: حوزه اقتصادی حوزه ای آسیب پذیر است وزندگی همه اقشار جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد بنابراین دشمنان درصدد تضعیف این بخش مهم در ایران هستند. وی انتخابات سال جاری را انتخاباتی مهم و سرنوشت ساز دانست و افزود: باید در این انتخابات حساس حماسه ای ماندگار خلق شود. حجت الاسلام طهماسبی بستر سازی وتحرک بخشی به مردم برای گام برداشتن در مسیر تحقق اهداف مد نظر رهبری را از وظایف ائمه جماعات اعلام و تاکید کرد: ائمه جمعه می توانند با ایجاد تعامل بین نهادهای مختلف و وحدت و همدلی بین مردم ˈحماسه اقتصادی و سیاسیˈ را محقق کنند.






نويسنده : سجاد رنجبر رفسنجانی
تاريخ : شنبه 14 اردیبهشت 1392 

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: برای تحقق شعار امسال نیاز به حرکت سه‌جانبه از سوی قوای سه‌گانه، بخش خصوصی و مردم هستیم. ایرج ندیمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد نام‌گذاری سال 92 توسط مقام معظم رهبری به عنوان «حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی» گفت: نام گذاری هر سال بر اساس ضرورت‌های کشور انجام می‌شود و این ضرورت‌ها در واقع بیان اولویت‌های کشور است. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به اینکه در کشور ما حکومت به صورت مردم‌سالاری دینی است، تعیین امسال به نام حماسه سیاسی به معنای حضور همه‌جانبه مردم در انتخابات و استفاده از حق طبیعی خودشان است. وی ادامه داد: مردم باید از بین رجال سیاسی فردی را برای ریاست جمهوری انتخاب کنند که ضمن تبعیت از رهبری توان استفاده از امکانات کشور و تحقق اهداف و اولویت‌های کشور را داشته باشد. نماینده مردم لاهیجان در مجلس با اشاره به اهمیت مشارکت حداکثری اقشار مختلف در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها گفت: حضور مردم در انتخابات دستاوردهای داخلی و خارجی زیادی دارد. ندیمی در مورد حماسه اقتصادی نیز گفت: همان‌طور که رهبر انقلاب فرمودند تحریم‌ها فلج‌کننده نبود، اما بی‌اثر هم نبود و آثار منفی آن در اجرای پروژه‌ها محسوس است. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: برای دستیابی به اهداف شعار امسال نیاز به حرکت سه‌جانبه از سوی قوای سه‌گانه، بخش خصوصی و مردم هستیم. وی اضافه کرد: انتظار از قوای سه‌گانه این است که شرایط را برای کارآفرینی، افزایش تولید و سامان دادن اشتغال مهیا کنند و بخش خصوصی نیز همه توان فنی و مالی خود را برای کمک به تولید و جایگزینی واردات به کار گیرد. ندیمی تصریح کرد: مردم هم باید با رعایت الگوی مصرف و حمایت از کالای باکیفیت ایرانی، دولت را برای کاهش واردات غیرضروری یاری کنند. این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: کشور می‌تواند با استفاده از تجربه سال‌های گذشته خصوصاً سال 91 با سرعت بیشتر و برداشتن گام‌های بلندتر به سمت ایستادگی اقتصادی پیش رود و شاهد اضمحلال دشمنان خود باشد.






نويسنده : سجاد رنجبر رفسنجانی
تاريخ : شنبه 14 اردیبهشت 1392 

 معاون سیاسی استاندار تهران یکی از جلوه های حماسه سیاسی در کشور را انتخابات ریاست جمهوری دانست و گفت: برگزاری این انتخابات برای کشور مصونیت بخش است و اقتدار و جایگاه نظام را افزایش خواهد داد. ˈصفرعلی براتلوˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شعار حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی که از سوی رهبر معظم انقلاب برای امسال نامگذاری شده، بسیار با معنی و مورد توجه است زیرا که مهمترین حماسه سیاسی 24 خرداد 92 محقق می شود. وی ادامه داد: 24 خرداد امسال آزمونی برای مسوولان و مردم است تا بتوانند انتخابات را پرشور و با سلامت و امنیت برگزار کنند. معاون سیاسی استاندار تهران اظهار کرد: تلاش مسوولان ذیربط و همچنین حضور مردم در انتخابات امسال باید به گونه ای باشد که این دوره از انتخابات، انتخاباتی تاریخی برای کشور رقم بخورد. وی درباره تلاش های انجام شده برای برگزاری انتخابات گفت: از مدت ها قبل کارهای آموزشی و مراحل اولیه آغاز و بر اساس برنامه زمان بندی شده، در حال پیگیری هستیم تا شاهد انتخاباتی پر شور در استان تهران باشیم. براتلو درباره حماسه اقتصادی در کشور اظهار کرد: تحریم های دشمن همچنان ادامه دارد و در این زمینه ما باید با برنامه ریزی، تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم. وی افزود: جداشدن از وابستگی به درآمدهای نفتی، تقویت تولید داخلی، توجه بیشتر به صادارات غیرنفتی و نهادینه کردن اقصاد مقاومتی از راه های محقق شدن پیام رهبر معظم انقلاب است. معاون سیاسی استاندار تهران خاطرنشان کرد: اهتمام به راهکارهای اقتصادی، وجود یک دلی مسوولان در این زمینه و همراهی همیشگی مردم موجب پیشرفت بیشتر در زمینه های اقتصادی خواهد شد. وی افزود: برای موفق شدن در جنگ اقتصادی باید به بحث اقتصاد مقاومتی توجه ویژه ای کرد و فرهنگ سازی در این زمینه را ترویج داد.






نويسنده : سجاد رنجبر رفسنجانی
تاريخ : شنبه 14 اردیبهشت 1392 

یک کارشناس توسعه و برنامه ریزی اقتصادی، گفت: کنترل نقدینگی و جهت دادن آن به سمت تولید از ارکان اساسی تحقق اهداف حماسه اقتصادی است. جعفر ندرلو روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: کنترل نقدینگی و جهت دادن آن در حوزه تولید نتایج مفید، مثبت و تاثیرگذاری را در رشد و توسعه کشور به همراه دارد. وی یادآورشد: توجه به مقوله تولید و ارائه راهکارهای اقتصادی بهینه در این حوزه علاوه بر پویایی و بالندگی چشم انداز روبه رشدی را فراهم می کند. ندرلو، افزود: افزایش تولیدات به نوبه خود به کاهش بیکاری، اشتغالزایی و کاهش تورم منجر می شود. این استاد دانشگاههای استان زنجان، گفت: سیاستگزاری و برنامه ریزی صحیح از سوی دولت نیز موجب حمایت و افزایش تولیدات خواهد شد. وی افزود: تخصیص سهم تولیدات کشور از هدفمندی یارانه ها نیز تاثیر بسزایی در کاهش مشکلات بخش اقتصاد و مسائل ناشی از آن دارد. ندرلو، یادآورشد: تحقق حماسه اقتصادی در گرو همکاری مسوولان، متولیان و آحاد مختلف مردم است.






نويسنده : سجاد رنجبر رفسنجانی
تاريخ : شنبه 14 اردیبهشت 1392 

استاندار اردبیل گفت: نقش ایثارگران و جانبازان در تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی حیاتی است. اکبر نیکزاد روز یکشنبه در نشستی با جمعی از جانبازان دوران دفاع مقدس استان افزود: امیدواریم با تحقق مطلوب این رهنمود خیرخواهانه رهبر معظم انقلاب برگ زرین دیگری در کارنامه درخشان مردم ما به ثبت برسد. وی گفت: تجدید دیدار با خانواده بزرگ ایثارگران استان عاملی برای دلگرمی بیشتر در ادای دین و خدمت به مردم منطقه است. به گزارش ایرنا ، استاندار اردبیل در این نشست با ناصر دستاری جانباز 70 درصدی دوران دفاع مقدس ، کاظم جعفری خیارک دیگر جانباز 70 درصد دوران جنگ تحمیلی ، علی شیری از دیگر جانبازان 70 درصدی دوران دفاع مقدس و عظیم عظیم پور نیاری از جانبازان 70 درصدی دوران استقامت و پیروزی دیدار کرد.






نويسنده : سجاد رنجبر رفسنجانی
تاريخ : شنبه 14 اردیبهشت 1392 

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: حماسه سیاسی و اقتصادی منشور حرکت نظام و آحاد ملت است. ˈفرج اله عارفیˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام ˈحماسه سیاسی و حماسه اقتصادیˈ از سوی رهبر معظم انقلاب افزود: حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی در حقیقت منشور حرکت نظام در برنامه ریزی برای برگزاری انتخاباتی پرشور و با حضور حداکثری مردم بصیر ایران است. وی بیان کرد: حماسه سیاسی و اقتصادی نشانگر حرکت منسجم ملی در حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی است. عارفی، گفت: سال حماسه سیاسی و اقتصادی جهت دهی برنامه های دولت بر اساس برنامه چشم انداز 20 ساله و اجرای دقیق سیاست های اقتصادی است. وی افزود: اجرای دقیق سیاست های اقتصادی یکی دیگر از اهداف این نامگذاری است که می تواند موجب ثبات اقتصادی و افزایش رفاه عمومی شود






نويسنده : سجاد رنجبر رفسنجانی
تاريخ : شنبه 14 اردیبهشت 1392 
 

 


 
موضوعات
نويسندگان
آرشيو مطالب
امكانات