نويسنده :shah adeze
تاريخ: سه شنبه 30 آذر 1395  12:00 PM

محققان دانشگاه ملی تایوان نسل جدیدی از بینی مصنوعی را توسعه داده اند که با شناسایی باکتری عامل مسمویت خون قادر به تشخیص عفونت است.
در بینی مصنوعی از حسگرهای تشخیص بو استفاده شده است که زمان تشخیص وجود باکتری های کشنده در خون را از 72 ساعت به 24 ساعت کاهش می دهد.

این دستگاه شامل یک بطری کوچک پلاستیکی متشکل از آرایه ای از حسگرهای شیمیایی یا بینی مصنوعی است؛ نمونه خون داخل بطری تزریق شده و با کمی محلول غذایی درون آن، امکان رشد سریع باکتری ها فرا هم می شود.
باکتری رشد یافته بویی از خود ساطع می کند که توسط حسگرهای شیمیایی قابل تشخیص است.
رنگدانه های این بینی مصنوعی بر اساس نوع باکتری، تغییر رنگ پیدا کرده و به پزشک برای تشخیص بیماری و آغاز سریع درمان کمک می کند.


محققان امیدوارند با کمک این دستگاه هوشمند از ابتلا به سپسیس یا عفونت خونی که در آن سیستم ایمنی مجبور به واکنش بیش از اندازه در برابر باکتری های عفونی است، جلوگیری کنند؛ سالانه حدود 20 تا 35 درصد مبتلایان به این بیماری جان خود را از دست می دهند.

منبع:isna.ir



نويسنده :shah adeze
تاريخ: سه شنبه 30 آذر 1395  11:59 AM

آب هویج,خواص آب هویج,فواید مصرف آب هویج

خواص هویج در توقف رشد سلول های سرطانی

 

توقف رشد سلول‌های سرطانی با مصرف آب هویج

محققان می‌گویند: مصرف روزانه آب هویج در مبتلایان به سرطان باعث توقف رشد سلول‌های سرطانی می‌شود.



نويسنده :shah adeze
تاريخ: سه شنبه 30 آذر 1395  11:58 AM

تا به حال اعضای بدنتان را با کوچک ترین جزئیاتشان دیده اید؟ در اینجا تصویر جالب و شگفت انگیز  25 عضو بدن را که در زیر یک میکروسکوپ الکترونی قرار گرفته اند مشاهده می کنید.



نويسنده :shah adeze
تاريخ: سه شنبه 30 آذر 1395  11:57 AM

ناشنوایی,عوارض سیگاری بودن مادر در دوران بارداری,عوارض سیگار برای جنین

ناشنوایی در نوجوانی، پیامد سیگاری بودن مادران در دوران بارداری!

محققان دانشگاه نیویورک دریافتند: تماس با دود ،در دوره‌ی پره ناتال با کری در نوجوانی همراه است و این حدس را پیش می‌آورد که تماس با دود سیگار در رحم سبب صدمه دیدن دستگاه شنوایی می‌شود.



نويسنده :shah adeze
تاريخ: سه شنبه 30 آذر 1395  11:54 AM

چپ‌دست,علت چپ‌دست بودن,مقالات علمی

پسران متولد کدام فصل چپ‌دست می‌شوند؟
پژوهش محققان دانشگاه وین نشان داد، پسرانی که در ماههای زمستانی به دنیا می‌آیند، بیشتر از متولدین تابستان احتمال چپ دستی دارند.
روانشناسان دانشگاه وین با بررسی 13 هزار داوطلب بالغ دریافتند که در کل 7.5 درصد از زنان و 8.8 درصد از مردان در این بررسی، چپ دست هستند. آنها همچنین دریافتند که در میان مردان،‌ به طور متوسط ماهانه 8.2 درصد از چپ دست‌ها طی ماههای اکتبر تا فوریه (مهر تا اسفند) به دنیا آمده بودند.اما در ماههای نوامبر تا ژانویه (آبان تا دی) این تعداد تا 10.5 درصد افزایش یافت.



تعداد کل صفحات : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >