تاريخ : جمعه 28 فروردین 1394  | 7:09 AM | نویسنده : LoverMohamad

 

مرد آهن ربایی

 

این آقا مثل آهن ربا همه چیز را جذب می کند!
حتما تا به حال امتحان کرده اید تا یک تکه چوب را به انگشت خود چسبانده و سعی کنید تا تعادل آن را حفظ کنیدولی انگار این کار خیلی سخت است و گاهی غیر ممکن هم می شود ولی اگر همه چیز به بدن می چسبید چگونه می شد؟

بقیه در ادامه

نظرات 0
تاريخ : جمعه 28 فروردین 1394  | 4:22 AM | نویسنده : LoverMohamad

 

اگر سیارکی با زمین برخورد کند

 

سیارک عظیمی «2012DA14» که 15 فوریه (27 بهمن) در ساعت 22:54 (به وقت تهران) بدون ایجاد خطر خاصی در فاصله‌ای نزدیک‌تر از ماهواره‌ها به زمین عبور کرد، هیچ شانسی برای برخورد با زمین نداشت؛ اما برخورد احتمالی سیارک‌هایی در این ابعاد می‌توانند انرژی 180 برابر قوی‌تر از بمب اتمی هیروشیما ایجاد کنند.
بقيه در ادامه

نظرات 0
تاريخ : جمعه 28 فروردین 1394  | 3:35 AM | نویسنده : LoverMohamad

 

مرز قبولی توبه چه سنی است؟

انسان میوه درخت طبیعت است، میوه درخت دنیا است. تمام امکاناتی که برای ما انسان ها موجود است، در طبیعت و در دنیا موجود است، برای ما خوب شدن در دنیا امکان دارد، وسائل بد شدن و بدتر شدن هم باز در دنیا موجود است. ما که در این دنیا هستیم، روی درخت طبیعت و دنیا هستیم، میوه این درخت هستیم.
انسان میوه درخت طبیعت است، میوه درخت دنیا است.

بقيه در ادامه
نظرات 0
تاريخ : جمعه 28 فروردین 1394  | 2:56 AM | نویسنده : LoverMohamad

 

حاتمی‌کیا خطاب به جانباز شیمیایی: پهلوان از صلح بگوید قشنگ است

 

حاتمی‌کیا کارگردان مطرح سینمای ایران در موزه صلح تهران گفت:
پهلوان از صلح بگوید قشنگ است.
بقيه در ادامه

نظرات 0
تاريخ : جمعه 28 فروردین 1394  | 2:01 AM | نویسنده : LoverMohamad

 

پرسمان/ چرا پیامبران از یک خانواده بودند؟

یکی از سوالات مطرح در بحث نبوت اینکه چه دلیلی وجود دارد که خداوند فقط فرزندان یک خانواده را برای راهنمایی بندگانش منسوب نموده است (مثلا همه پیامبران بنی اسراییل مانند حضرت داوود یعقوب، سلیمان، موسی عمران و ... همگی از نسل حضرت ابراهیم بوده اند)و آیا این مساله نمی تواند منجر به این تفکر شود که این سیر نبوت یک حقه برای فریفتن مردم بوده باشد؟
بقیه در ادامه
نظرات 0
تاريخ : جمعه 28 فروردین 1394  | 12:52 AM | نویسنده : LoverMohamad

 

 

غمخواری


دلشکست  


دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین
سینه را ساختی از عشقش سرشارترین
آنکه می گفت منم بهر تو غمخوارترین
چه دلآزارترین شد چه دلآزارترین


بقیه در ادامه
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 27 فروردین 1394  | 10:21 PM | نویسنده : LoverMohamad

10 عکس برتر زمین از فضا

 

شر ماموریت های زیادی – هم ماموریت های روباتیک و هم ماموریت های انسانی – به منظور کشف اجرام آسمانی اطرافمان به آنسوی سیاره زمین داشته است. 

تحقیقات بی باکانه در بعضی موارد تصاویر گیج کننده و در بیشتر موارد تصاویر بسیار جذاب و تفکر برانگیزی را برایمان فراهم آورده است. در ادامه مقایسه ای از ده تصویر برتر تاریخ که از سیاره زمین گرفته شده است خواهیم داشت. 

 

 


بقیه در ادامه
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 27 فروردین 1394  | 5:03 PM | نویسنده : LoverMohamad

انسانهای عجیب وشگفت انگیز دنیا5


باز هم انسانهایی بابدنهای عجیب این سری سوم ازعکسهای انسانهای عجیب است که تقدیم شما دوستان عزیز مسشود امیدوارم با دیدن این عکسها بیش از پیش  به قدرت لایتناهی ایزدمنان پی ببریم ودعای سلامتی برای خانواده وتمام دوستانمان بکنیم

آمین


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 27 فروردین 1394  | 3:03 PM | نویسنده : LoverMohamad

زیارت امام رضا(ع)ازنگاه نقی



بازیگر سینما و تلویزیون با بیان اینکه زیارت امام رضا(ع) همواره سرشار از اتفاقات منحصربه فرد است، گفت: در سال‌های اخیر همواره زیباترین لحظات زندگی‌ام در حرم مطهر رضوی رقم می‌خورد.
عقیق:به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، محسن تنابنده بازیگر سینما و تلویزیون از خاطرات سفر خود به مشهد و زیارت حرم رضوی می‌گوید.

وی در این زمینه اظهار داشت: یکی از زیباترین خاطرات زندگی‌ام به سفرهای مشهد و زیارت امام رضا(ع) اختصاص دارد. برای من حرم امام رضا(ع) تجلیگاه عشق و مهربانی است، عشقی که خدای متعال برای قرار گرفتن ما در مسیر هدایت، در قلبهایمان به ودیعه گذاشته است.

همیشه برای توسعه این عشق، وقتی را از سال برای زیارت حضرت رضا(ع) اختصاص می‌دهم و به بارگاه نورانی‌اش مشرف می‌شوم. عید نوروزها وعده دیدار من و امام هشتم(ع) است و هر سال برای رسیدن لحظه موعود ثانیه شماری می‌کنم، این سفرها برای من سرشار از خاطرات خوب و اتفاقات منحصر به فرد است و از این بابت سفر مشهد را به همه سفرها ترجیح می‌دهم.

راستی که حضور در حرم و نشستن در بارگاه منور امام رضا(ع) دل من را آرام می‌کند و قطعا همه مردم هم در هنگام زیارت همین حس من را دارند.

حرم امام هشتم(ع) دریای آرامش و ساحل امن رستگاری است که باید قدر آن را بدانیم و وقتی در این بارگاه حضور پیدا می‌کنیم، گمشده درون‌مان را پیدا کنیم و خودمان را وقف حضرت کنیم تا دلهایمان هرگز درگیر زمستانِ سردِ کم معرفتی نشود. یادمان باشد همین که معرفت عمیقی نسبت به امام رضا(ع) و سایر معصومین(ع) داشته باشیم به آنها نزدیکتر خواهیم بود و دوستی مان با این بزرگواران عمق بیشتری پیدا می‌کند.

قدر لحظات عمرمان را بدانیم و از همه ثانیه هایش برای دوست داشتن ائمه هدی(ع) بهره برداری کنیم که خیر و سعادت ما در گرو دوستی محمد(ص) و آل اوست.


بقيه ندارد
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 27 فروردین 1394  | 10:40 AM | نویسنده : LoverMohamad

 

جابجایی های غول آسا2

 

سری دوم جابجایی های غول آسا را در ادامه مطلب به تماشا مینشینیم. با ما همراه باشد.

 

متن سبز وسط امیدوارم از تماشای این تصاویر لذت ببرید .
بقیه در ادامه

نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 27 فروردین 1394  | 10:28 AM | نویسنده : LoverMohamad

 

جابجای های غول آسا1

 

حتما شما هم با مناظری از این دست آشنا هستید.موتوری نحیف که باری چند برابر وزن خود را حمل می‌کند، یا خانواده‌ای پر جمعیت که به زور خود را در وسیله‌ی نقلیه‌ی کوچک خود جا داده‌اند. در ادامه مطلب تصاویری از کشورهای مختلف را را باهم میبینیم.
بقیه در ادامه

نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 27 فروردین 1394  | 9:13 AM | نویسنده : LoverMohamad

 

غیبت، راز سرپوشیده الهی


 

غیبت مهدی موعود(عج)به تقدیر خداوند متعال می باشدوبرحسب حکمتی صورت گرفته وعقل ما ازدرکش عاجز است در ادامه مطلب به بحث درباره آن طبق روایات می پردازیم

 

برای تعجیل در ظهور مهدی موعود(عج)صلوات
بقيه در ادامه

نظرات 1
تاريخ : پنج شنبه 27 فروردین 1394  | 9:00 AM | نویسنده : LoverMohamad

 

امامت مهدیِ أمَم از دیدگاه تسنن و تشیع


 

اصل قضیه مهدویت جزء مسلمات مذاهب اسلامی است در ادامه مطلب به دیدگاه شیعه وسنی نسبت به امامت مهدی موعود(عج) می پردازیم .

 

برای تعجیل در ظهور آقا امام زمان(عج) صلوات
بقیه در ادامه

نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 27 فروردین 1394  | 8:53 AM | نویسنده : LoverMohamad

 

اولین منکر غیبت کیست؟!


 

در روایات یکی از ویژگی پیامبران غیبت است وچیز تازه ای نیست مساله غیبت در ادامه مطلب به دیگاه سیخ صدوق به مقایسه سجده نکردم شیطان ومسئله غیبت می پردازیم

 

به برای تعجیل در ظهور آقا امام زمان(عج)صلوات
بقیه در ادامه

نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 27 فروردین 1394  | 7:28 AM | نویسنده : LoverMohamad

یاران آخرالزمانی منجی در غربال سخت زمانه


مهدی موعود


در این بخش مهدویت به موضوع گزینش یاران مهدی موعود() در روایات را

در ادامه مطلب بررسی می کنیم .


برای تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات. 


بقيه در ادامه
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 27 فروردین 1394  | 6:48 AM | نویسنده : LoverMohamad

 

پسری با خصوصیات عجیب خون آشام ها4
 


آلرژی یکی از بیماری هایی است که مردم زیادی به آن مبتلا هستند اما برخی آلرژی های به آبریزش بینی و چشم محدود نمی شوند و مشکلات بزرگی برای افراد ایجاد می کنند در ادامه مطلب با عنوان پسری باخصوصیات خون آشامی با ما همراه باشید.


بقیه در ادامه
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 27 فروردین 1394  | 5:50 AM | نویسنده : LoverMohamad

خروج دجال از علائم ظهور یا نشانه قیامت



در این بخش مهدویت به خروج دجال ونظرات ادیان و مذاهب از دید روایات مربوط

در ادامه مطلب بمی پردازیم .


برای تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات. 


بقيه در ادامه
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 27 فروردین 1394  | 5:37 AM | نویسنده : LoverMohamad

حقوق اقلیت ها در حکومت مهدوی


مهدی موعود


دراکثر ادیان ومذاهب به ظهور عقیده دارند ولی درشیعه این عقیده عمیقتراست

در ادامه مطلب به حقوق اقلیتها در حکومت مهدوی می پردازیم .


برای تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات. 


بقيه در ادامه
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 4 :: 1 2 3 4