تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 4:08 AM | نویسنده : LoverMohamad
آیا واقعا اینجا ایران است/ در ایران چه خبر است؟

در پلاس منسوب به علی اکبر رائفی پور آمده است که ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎﯼ ﻣﻘﯿﻢ ﻫﻠﻨﺪ ﭼﻨﯿﻦ ﭘﯿﺎﻣﯽ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﺍﺩﻩ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ ﺧﺎﻟﯽ ﺍﺯ ﻟﻄﻒ ﻧﯿﺴﺖ.

نامه چنین آغاز می شود: ﺩﺭ ﻫﺮ ﺳﻔﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﺍﺭﻡ، ﻭﻗﺘﯽ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﺎﯼ ﻫﻤﺮﺍﻩ، ﻭﺳﺎﯾﻞ ﺯﻧﺪﮔﯽ، ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﻫﺎ، ﯾﺨﭽﺎﻝ، ﻭﺳﺎﯾﻞ ﺑﺮﻗﯽ ﻭ ... ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻋﻤﻮﻡ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻢ، ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﺣﺲ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺩﺳﺖ می دﻫﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﯾﮏ ﮐﺸﻮﺭ ﺑﻪ ﺍﺻﻄﻼﺡ ﺍﺭﻭﭘﺎﯾﯽ، ﺍﺯ ﯾﮏ ﺭﻭﺳﺘﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﺍﻡ!

وی در ادامه نامه آورده است: ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﭼﻪ ﺧﺒﺮ ﺍﺳﺖ؟ ...! ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺳﻪ ﺳﺎﻝ ﻭ ﻧﯿﻢ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺭ ﻫﻠﻨﺪ، ﻫﻨﻮﺯ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﯾﮏ ﻫﻠﻨﺪﯼ، ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺳﺎﯾﺪ ﺑﺎﯼ ﺳﺎﯾﺪ ﻧﺪﯾﺪﻩ ﺍﻡ! ﻧﻪ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﺭﯾﯿﺲ ﺩﺍﻧﺸﮑﺪﻩ، ﻧﻪ ﻣﺪﯾﺮ ﮔﺮﻭﻩ، ﻧﻪ ﺍﺳﺘﺎﺩ، ﻧﻪ ﺻﺎﺣﺒﺨﺎﻧﻪ، ﻧﻪ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﻭ ﻧﻪ ﺟﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ...! ﺷﺎﯾﺪ ﺑﺎﻭﺭﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﮐﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺸﻮﺭ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺳﺨﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﯾﻨﺠﺎ ( ﺩﺭ ﻫﻠﻨﺪ ‏) ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯽ ﮐﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻭ ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﻣﯿ ﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﻨﺪ، ﺍﻭﻻ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺳﺎﯾﻞ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ ﺁﻥ ﻫﻢ ﺍﺯ ﭼﻨﺪ ﻧﻮﻉ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺑﻠﮑﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻭﺳﺎﯾﻞ ﺿﺮﻭﺭﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﺮﯾﺪ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﺎ ﮔﺬﺷﺖ ﺯﻣﺎﻥ ﻭﺳﺎﯾﻞ ﺩﯾﮕﺮﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺟﺎﻟﺐ ﺗﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺑﺮﺧﯽ ﻟﻮﺍﺯﻡ ﺿﺮﻭﺭﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ، ﺣﺘﯽ ﺩﺳﺖ ﺩﻭﻡ ﺗﻬﯿﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻟﺒﺎﺳﺸﻮﯾﯽ. ﻣﻬﻤﺎﻧﯽ ﻭ ﻋﺮﻭﺳﯽ ﻫﺎﯾﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺳﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﻤﺮ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻋﺮﻭﺳ ﻮ ﺩﺍﻣﺎﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺐ ﻋﺮﻭﺳﯽ ﺑﺸﮑﻨﺪ!

هموطن ایرانی ما در کشور اروپایی هلند می افزاید: ﺩﺭ ﻫﻠﻨﺪ ﻭ ﺑﺮﺧﯽ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ، ﻋﺮﻭﺱ ﻭ ﺩﺍﻣﺎﺩ ﺿﻤﻦ ﺩﻋﻮﺕ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺗﺮﯾﻦ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻭ ﺍﻗﻮﺍﻡ ﺷﺎﻥ، ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻠﯿﺴﺎ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺩﺭ ﺷﻬﺮﺩﺍﺭﯼ ﺛﺒﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﻋﺮﻭﺳﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺎﻡ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﺧﺘﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺁﻧﻬﻢ ﻧﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻭﯾﺴﺖ ﻭ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﯾﺎ ﭘﺎﻧﺼﺪ ﻧﻔﺮ ﻣﻬﻤﺎﻥ ﺑﻠﮑﻪ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺳﯽ ﯾﺎ ﭼﻬﻞ ﻧﻔﺮ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﻫﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﺳﺖ ﺑﺎﻻ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻡ ....! ﺣﺎﻻ ﺗﺼﻮﺭﺵ ﺭﺍ ﺑﮑﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﯾﮏ ﺩﺧﺘﺮ ﻭ ﭘﺴﺮ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺑﺮﺧﯽ ﻭﺳﺎﯾﻞ ﺩﺳﺖ ﺩﻭﻡ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﻨﺪ! ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﺭﯾﺨﺖ ﻭ ﭘﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻣﺮﺳﻮﻡ ﻭ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﺍﺭﻭﭘﺎ ﻭ ﺑﻪ ﻭﯾﮋﻩ ﻫﻠﻨﺪ ﻣﺮﺳﻮﻡ ﻭ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻠﮑﻪ ﻋﺠﯿﺐ ﻭ ﻏﯿﺮﻣﻨﻄﻘﯽ ﺍﺳﺖ ...! ﺑﻠﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺗﺠﻤﻞ ﮔﺮﺍﯾﯽ ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﺯﺩﮔﯽ ﻭ ﭼﺸﻢ ﻭ ﻫﻢ ﭼﺸﻤﯽ ﻣﺎﺳﺖ! ﺷﺎﯾﺪ ﺟﻬﺎﻥ ﺳﻮﻣﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﻫﻤﯿﻦ!



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 4:07 AM | نویسنده : LoverMohamad
ممنوع‌التصویر شدن برخی بازیگران تائید شد
بر اساس مصوبه اخیر شورای نظارت بر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با عنایت به حضور کارمندان و هنرمندان متعهد و پاک سیرت در رسانه ملی، متاسفانه تعداد قلیلی از هنرمندان با حضور هنجارشکنانه خود در این شبکه‌ها و با انتشار تصاویر نامناسب از خود، شئونات اخلاقی و ضوابط سازمانی را رعایت ننموده‌اند و موجبات دلخوری خیل عظیم هنرمندان متعهد و اهالی فرهنگ و هنر را فراهم آورده‌اند.

از اینرو و بر اساس این مصوبه سازمان صدا و سیما موظف شد تا با هنرمندانی که در این شبکه ها خلاف شئونات حاضر شده اند، قطع همکاری نماید.

شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما استفاده و حضور در شبکه های اجتماعی را فرصت تعامل هرچه بهتر هنرمندان با مردم و مخاطبان دانسته و صرفا حضور نامناسب و انتشار تصاویری که باعث نادیده انگاشته شدن ارزش ها می شود را خلاف ضوابط و مقررات می‌داند.



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 4:06 AM | نویسنده : LoverMohamad
از جمله عوامل بدحجابی در جامعه امروز

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی (عضو هیأت علمی جامعةالمصطفی العالمیه): چند نکته اساسی را درباره عفاف و حجاب در اسلام مطرح می‌کنم؛ نخستین نکته پوشش صحیح بانوان در جامعه است، رسول خدا (ص) می‌فرمودند که بانوان شلوار‌های کامل و بلند بپوشند بنابراین پوشش‌هایی که امروز مُد شده است، جز تحریک نامحرم، چیزی نیست!

نکته دوم در برابر نامحرم بدون پوشش مناسب چشم‌هایتان را فروگذار باشید، پیغمبر (ص) در منزل بودند، اسماء خواهر عاشیه (دختر ابی‌بکر) به آنجا آمد درحالیکه پیراهن نازکی پوشیده بود، پیغمبر بلافاصله سرشان را برگرداندند! یک زمانی پیغمبر (ص) سوار مرکب در مدینه بودند، فضل بن عباس پسرعمویشان همراهشان بودند، خانمی سؤالی از پیغمبر پرسید درحالیکه فضل به آن خانوم خیره شده بود، پیغمبر صورت ایشان را به سمت خودشان برگرداند و گفت چشمتان را فروبیاندازید.

نگاه به نامحرم مربوط به زن یا مرد نیست هر دو باید رعایت کنند، البته نگاه زن به مرد به حسب ظاهر مانعی ندارد اما اگر این نگاه موجب تحریک، شهوت و فعل حرام شود،‌ جایز نیست. چشم چرانی آغاز بسیاری از انحرافات در جامعه است، متأسفانه یکی از تأثیرات منفی چشم چرانی تبدیل شدن آن به بیماری است به همین دلیل است که گاهی یک پیرمرد هشتاد ساله را می‌بینیم که به چشم چرانی عادت کرده است.

بسیاری افراد در جامعه هستند که مغرضانه یا ناآگاهانه در شبکه‌های مجازی بدحجابی را تبلیغ می‌کنند و کتاب‌های مختلف منتشر می‌کنند و با آن حجاب اسلامی را زیر سؤال می‌برند، دقت کنید که اینها شما را منحرف نکنند!

حجاب یکی از عوامل امنیت زنان، حفظ خانواده، پرهیز از روابط نادرست، تکریم زن، ایجاد فرزند حلال و از هم نپاشیدن کانون خانواده است. ویل دورانت در کتاب «تاریخ تمدن» می‌نویسد که «حجاب ارتباطی به مذهب نداد، ما در نقاشی‌های دوران باستان و قبل از میلاد تصویرهایی پیدا کردیم که با حجاب بوده است»!

عوامل بدحجابی در جامعه امروز ما

چرا جامعه ما به سمت بی‌حجابی می‌رود، دیگر نمی‌گویم بد حجابی بلکه می‌گویم بی حجابی، چرا که در خیلی مراکز دیگر هنجارشکنی اساسی برای حجاب می‌شود. نخستین عامل عدم برخورد نظام و دولت است، دوم بی تفاوتی خودمان نسبت به بی حجابی و امر به معروف و نهی از منکر نکردن بنا به دلائل مختلف است، سوم عادی شدن گناه در جامعه است، چهارم تولید پوشاک نامناسب در کشور و وارد کردن ساپورت‌ها و دیگر پوشاک نامناسب، البته بنده نمی‌گویم این پوشاک نباشد بلکه در کنار آن مراکز الگوهای زیبایی مناسب هم برای حجاب مسلمانان طراحی شود.

عامل دیگر شبکه‌های ماهواره‌ای و تبلیغات برای زیرسؤال بردن حجاب است، جشن‌ها و برخی محیط‌های نامناسب در جامعه و .. از این عوامل هستند بنابراین باید در جامعه افراد متخصص برای امر به معروف و نهی از منکر تربیت شوند، عزیزانی که مسئولیت فرهنگی دارند، بدانند که کتاب‌های مناسبی درباره حجاب در بازار موجود است، اینها را بخرید و در دانشگاه‌ها، فرودگاه‌ها، مراکز دیگر فرهنگی و اجتماعی توزیع کنید.

فارس



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 4:04 AM | نویسنده : LoverMohamad
درآمد تولید مواد مخدر 12 برابر بودجه ملی افغانستان است

رئیس اداره فدرال مبارزه با مواد مخدر روسیه گفته است که بودجه افغانستان در مجموع سالانه 13 میلیارد دالر می باشد، این در حالی است که میزان تولید موادمخدر در این کشور به 150 میلیارد دالر می ‌رسد.

ویکتور ایوانوف، رئیس اداره فدرال مبارزه با مواد مخدر روسیه با تاکید بر این که افغانستان نمی‌تواند به تنهایی، با مشکل مواد مخدر مقابله کند، افزود: "اگر به نیروهایی که به صورت موقت در افغانستان حضور دارند، امید داشته باشیم، باید بدانیم که ناتو در افغانستان هیچ اقدامی انجام نداده است".

به گزارش رسانه های افغانی، ایوانوف خاطرنشان کرد: "طی سه سال اخیر، مساحت زمین‌هایی که در آنها گیاهان منشا موادمخدر در افغانستان کشت می شود؛ به میزان 60 درصد افزایش پیدا کرده که بخش عمده ‌ای از این زمین‌ها را کشت تریاک تشکیل می ‌دهد.

بر اساس گزارش ها، افغانستان 80 درصد تولید تریاک خام را در جهان که از مواد اولیه‌ تهیه‌ هرویین است ، تامین می‌ کند.

براساس گزارش دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد، در سال 2014 سطح کشت و تولید مواد ‏افیونی در افغانستان برای چهارمین سال متوالی بطور قابل توجهی افزایش یافته است.

گزارشات غیر رسمی نیز حاکی ‏از تولید بالقوه 8000 تن در سال 2015 بوده که این امر موجب تشدید جریان قاچاق مواد مخدر،‌ تعمیق ارتباط ‏گروه‌های جرایم سازمان‌یافته در منطقه و فرامنطقه و در نهایت تحمیل خسارات مضاعف و سنگین در ابعاد مختلف ‏جانی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی برای بیشتر برای کشورهای منطقه و بخصوص کشور جمهوری اسلامی ‏ایران که در خط مقدم جبهه جهانی علیه قاچاق مواد مخدر است، خواهد بود.

روند رو به تزاید کشت و تولید مواد افیونی و ادامه ‏فعالیت لابراتوارهای غیرقانونی در کشورافغانستان، قربانی شدن نوجوانان و جوانان ناشی از اقدامات باندهای مافیا و لزوم ‏نهضت فراگیر پیشگیری اولیه ازاعتیاد درکلیه جوامع را به همراه دارد.

همچنین در اولویت نبودن موضوع مهار و کنترل کشت و تولید مواد مخدر در ‏برنامه های مبارزه با تروریسم با هدف انسداد منشاء مالی جرایم سازمان یافته، تروریسم و افراط گرائی، انحرف پیش ‏سازهای شیمیایی، داروهای روانگردان و تشدید تولید مواد صنعتی که بدلیل سهولت در تولید و توزیع، جریان مقابله را ‏پیچیده و مشکل‌تر خواهد کرد، از جمله این نگرانی‌هاست.‏



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 4:04 AM | نویسنده : LoverMohamad
ریشه تمام فتنه ها به نظر کارگردان قلاده های طلا

ابوالقاسم طالبی کارگردان قلاده‌های طلا در حاشیه راهپیمایی روز قدس با بیان اینکه آینده فلسطین همانگونه‌ای خواهد شد که امام راحل فرمودند افزود: این یعنی اسرائیل نابود می‌شود.

طالبی اسرائیل را یک رژیم جعلی خواند و اظهار داشت: کار این رژیم مانند سرقت ماشین است که پلاکش را عوض کرده و باید به صاحبش برگردد.

وی اظهار داشت: ریشه تمام فتنه‌های یک قرن اخیر از رژیم صهیونیستی برآمده است.

این کارگردان سینما و تلویزیون با بیان اینکه صهیونیست‌ها بر تمام فتنه‌های گذشته و امروز از جمله داعش دست داشته‌اند اظهار داشت: آنها گروه‌هایی را با عناوین اسلامی ایجاد کرده‌اند تا حرکت انقلاب اسلامی و حزب الله را در جهان کنترل کنند و در واقع با این حرکت به دنبال این بوده‌اند که ما را به خود سرگرم سازند.


مشرق



نظرات 0
راستش من به خدا اعتقاد دارم. به نماز، روزه و قرآن. ولی به حجاب نه!
برای ادامه تحصیل راهی خارج از کشور هستم. می خواستم بدونم اگر بی حجاب باشم نماز و روزه ام صحیح هست یا نه؟ و اگر نه، دلیل و...

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 3:59 AM | نویسنده : LoverMohamad
بهترین زن دنیا/ آیا می‌خواهی خدا به تو نظر کند؟

یک روز به مناسبت روز زن، جلسه‌ای برگزار شده بود و از یک خانم دعوت شده بود تا سخنرانی کند و من هم به آن مجلس دعوت شده بودم.


آن خانم پشت تریبون رفت و در مورد جایگاه زن سخن گفت و گفت که زنان امروز جامعه ما در حال گذر از «کُلفت خانه» به سوی «زنان فرهیخته» هستند.


منظور او این بود که وقتی خانمی در خانه کار می‌کند و برای همسر خود زحمت می‌کشد یک نوع کلفتی می‌کند!


این جایگاه زن امروز نیست!


در آن جلسه زنان زیادی حضور داشتند و به این سخنان گوش می‌کردند.


نمی‌دانم وقتی که زنان خانه دار این سخن را شنیدند چه احساسی به آنها دست داد؟


آیا آنها کلفت شوهرشان بودند؟


شما فکر کنید آیا می‌توان با این سخنان، نظام خانواده را حفظ کرد؟


آیا شما اطلاع دارید که آمار طلاق در جامعه ما رو به افزایش است؟


وقتی ما این دیدگاه‌ها را برای زنان جامعه بیان می‌کنیم، آیا می‌توانیم انتظار آن را داشته باشیم که کانون خانواده، گرم و صمیمی باقی بماند!


اکنون در این کتاب می‌خواهم جواب آن خانم سخنران را بدهم.


ای کسی که کار کردن زن در خانه را، کلفتی می‌دانی!


اگر می‌دانستی که خدمت زن در خانه چه مقام و منزلتی پیش خداوند دارد هرگز آن سخن را نمی‌گفتی!


آیا می‌دانید که اگر ما مردان، بخواهیم نظرِ مرحمت ِخدا را به سوی خود جلب کنیم باید چه قدر زحمت بکشیم؟


باید اول یک میلیون تومان به حساب سازمان حج و زیارت بریزیم و بعد از چند سال چشم انتظاری، وقتی نوبتمان شد به مکّه برویم و اعمال حج را به جا آوریم و وقتی که از صحرای عرفات به سوی سرزمین مِنی حرکت کنیم حالا خدای متعال به ما نظر مرحمتی می‌کند، امّا خدا در چه موقعی نظر مرحمت خود را به زنان می‌کند؟


جواب این سؤال را از زبان أُمّ سَلَمه، همسر پیامبر بشنوید!

الإمام الصادق علیه‌السلام: «سألت أُمّ سلمة رسول اللّه عن فضل النساء فی خدمة أزواجهنّ؟ فقال: أیما امرأة رفعت من بیت زوجها شیئاً من موضع إلی موضع ترید به صلاحاً إلاّ نظر اللّه إلیها...»: الأمالی للطوسی ص 618 ، بحار الأنوار ج 100 ص 251.


یک روز أمّ سلمه از پیامبر سؤال کرد که آیا خدمت کردن زنان در خانه شوهرشان، ثوابی هم دارد؟

پیامبر در جواب او فرمود: «هر گاه زنی برای مرتب کردن خانه شوهرش، چیزی را از جایی به جای دیگر ببرد، خداوند به او نظر مرحمت می‌کند».


خواهرم ! همین الآن نگاه کن ببین چه چیزی در خانه، نا مرتب است، برخیز و آن را مرتب کن، و یقین بدان که خدا به تو نظر مرحمت می‌کند!


خداوند عادل است و اگر زن در خانه شوهر به خدمت مشغول شود برای او چنین ثوابی را قرار می‌دهد!


آیا این خدمت کردن، کلفتی است یا بهترین راه برای این است که رحمت خدا را به سوی خود جلب کنی؟

منبع: کتاب همسر دوست داشتنی، مهدی خدامیان‌آرانی



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 3:58 AM | نویسنده : LoverMohamad
این دختر خانم چقدر عوض شده است!

در ماه مبارک رمضان، برنامه‎ای که پیش از این جمعه‎ها پخش می‎شد، این روزها هر روز عصر از شبکه دو سیما با عنوان «از لاک جیغ تا خدا» پخش می‎شود. در یک جمله اگر بخواهیم حق مطلب را ادا کنیم باید بگوییم این برنامه را از سر تا پا باید طلا گرفت. نه لزوماً به لحاظ حرفه‎ای و فنی، بلکه به لحاظ محتوا و هدفی که دنبال می‎کند.

در قسمت اخیر این برنامه، دختری ۱۶ ساله روایتی از دلیل باحجاب شدنش گفت که انبوهی از معارف اسلامی و عقاید را در زمانی کوتاه به همه ما یاد داد.

مطهره خانم که پس از محجبه‎شدن نام خود را از پرنیا به مطهره تغییر داده است، سرآغاز باحجاب شدنش را اینچنین تعریف نمود:«در حالی که بی‎حجاب بودم و شاید خیلی هم سنگین نبودم و شیطنت داشتم به دعوت دوستانم به هیأت امام حسین علیه السلام رفتم و برای آنکه در هیأت همرنگ آن جماعت باشم در حالی که حتی از چادر تنفر داشتم، چادری به سر کردم و حتی در این راه با مخالفت شدید مادرم هم مواجه شدم.»

وی در ادامه می‏ گوید:«شب اولی که هیأت رفتیم روضه جناب حر را خواندند و این روضه جز توبه و بازگشت از گناه نبود. با خودم فکر کردم گناه من که مثل حر نبوده و امکان بازگشت از یک خطا هست.»

مطهره خانم ادامه داد:«پس از مدتی که در راه بازگشت به منزل می‎دیدم با چادر به سر داشتن از سخنان ناشایست افراد بیماردل در امان می‎مانم یواشکی روسری بزرگ مشکی (چون خودم روسری بزرگ نداشتم) مادرم را برداشتم و سر کردم و تصمیم گرفتم محجبه شوم. مادرم از من خواست اگر می‎خواهم این طور باشم باید همه جا این طور باشم و من هم پذیرفتم هرچند در مهمانی‎ها مورد تمسخر هم واقع می‎شدم اما راهم را انتخاب کرده بود و تنفرم از چادر هم کم و کمتر شده بود.»

این بانوی بزرگ اما ۱۶ ساله از سفرش به مشهد مقدس هم اینچنین گفت:«در هیأتی که در ماه محرم می‎رفتیم قرعه‎کشی می‎شد تا هشت نفر را به مشهد مقدس بفرستند و نام من به عنوان نفر هشتم درآمد ولی با مخالفت مادرم به مادربزرگم متوسل شدم تا بتوانم اجازه سفر بگیرم. به هر حال در مسیر تدارک سفر مشکلاتی پیش آمد و دو بار گرهی به کار افتاد و دوستانم می‎گفتند لابد یکی از ما مانع سفر است و باید در خودمان بیشتر تأمل کنیم. فکر کردم شاید مشکل از من است ولی بار دوم که چادری بودم و توبه کرده بودم احساس کردم مشکل از من نیست و برای حل مشکل به امام حسین علیه السلام متوسل شدم تا اینکه شش ماه بعد مقدمات سفر فراهم شد و به مشهد مقدس مشرف شدیم.»

مطهره خانم از خواب نورانی‎اش در مشهد هم می‎گوید:«شب اول در مشهد مقدس خواب دیدم در صحن انقلاب هستم و خادمان حرم در دو سو ایستاده و به استقبال آمده اند. با خود گفتم لابد منتظر فرد مهمی هستند اما در همان خواب به جلو هدایت شدم و دیدم آقایی من را خطاب فرمود که: بانو، خوش آمدی.»

وی در پایان جملاتی گفت که شاید باید ساعت‎ها منبر و کلاس صرف تبیین این معارف شود. آن جملات به این شرح بود:

- به امام حسین علیه السلام که راه سفرم به مشهد مقدس را هموار فرموده بود قول داده بودم که دیگر به قبل برنگردم. با خودم می گویم اگر پایم را کج بگذارم اولاً خدا می بیند و ثانیاً آبرویم جلوی امام حسین علیه السلام می‎رود.

- خیلی به رشته عمران علاقه دارم و دلیلش هم آن است که می‎خواهم طوری درس بخوانم که وقتی امام زمان علیه السلام ظهور فرمود به من دستور دهند برو مدینه، بقیع را مثل باب الجواد مشهد مقدس بساز.

- اگر سرم برود چادرم به اندازه سرم می‎رود و بقیه‎اش را حفظ می‎کنم.

آری در این شب‎ها باید به امام زمان (که جانمان فدای آن وجود عزیز باد) قول دهیم که به سمت پاک شدن از گناهان برویم و طوری کار کنیم که سرباز آن حضرت باشیم. ان شاء الله.


جهان



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 3:56 AM | نویسنده : LoverMohamad
نظر مقام معظم رهبری درباره سریال پایتخت +فیلم
سری های قبلی سریال پایتخت مورد توجه بسیاری از مخاطبین صدا و سیما قرار گرفته بود ،تا جایی که رهبری پایتخت‌ را اثری ایرانی دانستند و فرمودند که راوبط سالم خانواده‌های ایرانی و فرهنگ ایرانی در این اثر به خوبی دیده می‌شود .

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 3:54 AM | نویسنده : LoverMohamad
یکی از غلط‌ترین کارهای یکی دو سال اخیر +فیلم

«یکی از غلط‌ترین کارهایی که در این یکی دو سال اخیر اتّفاق افتاد، این مسئله‌ی بورسیه‌ها بود. اگر راست هم بود این حرف -که البتّه بعد تحقیق کردند، معلوم شد به آن شکل، راست هم نیست؛ آن‌طوری که روزنامه‌ها با آن بازی کردند هم نبود؛ به ما گزارشهای دقیق و بر اساس بررسی‌ها دادند- راهش این نبود که ما مسئله را روزنامه‌ای کنیم. یک تعدادی برخلاف قانون یک امتیازی به‌دست آوردند؛ خیلی خب، راه قانونی وجود دارد: لغو کنند آن امتیاز را؛ سروصدا ندارد.



جنجال درست کردن، حاشیه درست کردن است و این سمّ برای محیط علمی است که بایستی با آرامش کار خودش را دنبال بکند. این سم را متأسّفانه افرادی بر اساس همان پایه‌های بینش فکریِ مبنی بر سیاسی‌کاری و سیاست‌بازی به کام دانشگاه کشور ریختند؛ چرا؟ علاوه بر اینکه ظلم هم شد -به خیلی‌ها ظلم شد- هم خلاف قانون بود این کار، هم خلاف تدبیر بود این کار، هم خلاف اخلاق بود؛ آن‌وقت مدام دم از اخلاق هم میزنند. توبه‌فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند!این کار اخلاقی بود؟ حاشیه‌سازی نشود. نگذارید محیط آموزش عالی اسیر حواشی بشود.» سخنان مقام معظم رهبری در دیدار استادان دانشگاه



لازم به ذکر است ، بعد از جنجال سازی درباره بورسیه ها مشخص شد تنها 36 نفر از افرادی که بورسیه شده اند (یعنی تنها یک درصد بورسیه شده ها) بورسیه غیرقانونی بودند.

فیلم




نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 3:49 AM | نویسنده : LoverMohamad
کشف شش پرنده نایاب در همدان

به نقل از ایرنا، روز شنبه مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی فامنین سرهنگ محمد معصومی در تشریح این خبر گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر نگهداری شش قطعه پرنده نایاب توسط فردی در یکی از روستاهای فامنین، رسیدگی به این موضوع در دستور کار ماموران کلانتری 11 این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از اخذ مجوز قضایی به همراه نماینده حفاظت محیط زیست از منزل فرد خاطی بازدید کردند و تعداد شش قطعه پرنده از گونه 'تنجه روسی' که در کشور بسیار نایاب است را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان فامنین اظهار کرد: این پرنده های زیبا برای رهاسازی در طبیعت تحویل نماینده حفاظت محیط زیست شدند.

وی گفت: با توجه به اینکه نگهداری از حیوانات و پرندگان نایاب در منزل صدمات جبران ناپذیری به نسل این گونه ها وارد می کند و انجام آن جرم و خلاف قانون است و در صورت مشاهده با افراد سودجو برخورد می شود.

برای 21 متخلف از قانون شکار و صید در سه ماه نخست امسال پرونده تشکیل شده است. شهرستان فامنین در فاصله 40 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 3:48 AM | نویسنده : LoverMohamad
چراغ ترمزی جالب برای محافظت از موتورسواران

به نقل از ایسنا، ترمزگرفتن و دیده‌شدن توسط خودروهای عقبی برای موتورسیکلت‌سواران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. چراغ ترمز جدید به رانندگان خودروهای عقبی، هنگام ترمزگرفتن موتورسیکلت هشدار می‌دهد و آن‌ها را از این موضوع آگاه می‌کند.

این چراغ در دو مرحله و زمانی که موتورسیکلت مجبور به ترمزگیری ناگهانی در شرایط اضطراری است، عمل می‌کند.

زمانی که موتورسیکلت در سرعت بالای 50 کیلومتر در ساعت ترمز می‌کند، چراغ ترمز با فرکانس پنج هرتز (پنج بار خاموش‌ و روشن‌شدن در ثانیه) جرقه می‌زند. در مرحله دوم و زمانی که سرعت موتورسیکلت به وضعیت توقف تقریبی یعنی 14 کیلومتر در ساعت کاهش می‌یابد، چراغ‌های هشدار خطر موتورسیکلت نیز به طور خودکار روشن می‌شوند و تا زمانی که موتورسیکلت به سرعت حداقل 20 کیلومتر در ساعت می‌رسد، در همین وضعیت باقی می‌مانند.

چراغ ترمز جدید به عنوان بخشی از استراتژی Safety 360° شرکت بی‌ام‌و ارائه شده و از سال 2016 برای شش مدل موتورسیکلت در دسترس خواهد بود.



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 3:46 AM | نویسنده : LoverMohamad
این فرمان خواب آلودگی و خستگی راننده را تشخیص می دهد



به نقل از مهر، تا پیش از این فناوری های متنوعی برای تشخیص خواب آلودگی رانندگان در حین رانندگی ارایه شده بود که در آنها حالت خستگی راننده از روی آنالیز دقیق چهره و یا حرکات فرمان صورت می گیرد.

اکنون محققان شرکتی در آلمان فناوری جدیدی ارایه کرده اند که می توان آن را جایگزین به مراتب بهتری دانست. در این شیوه خاص حسگری در فرمان خودرو تعبیه شده که با تشخیص دقیق میزان فشار وارد شده به آن از طریق دستان راننده، خستگی و خواب آلودگی راننده مشخص می شود.

مبنای عمل این فناوری جدید بر اساس این واقعیت است که وقتی فرد در حال رانندگی با هوشیاری کامل است، فشار پایدار و مناسبی به فرمان خودرو وارد می کند اما در حین خواب آلودگی و خستگی و همچنین در مواقعی که سکته قلبی روی داده و ضریب هوشیاری به هر دلیلی افت قابل توجهی می کند، فشار یاد شده کاهش یافته و دست راننده تحرک کمتری بر روی فرمان خواهد داشت.

فرمان جدیدی که برای خودروها توسط این محققان ارایه شده دارای نوار باریک مخصوصی است که در دل آن لایه های نازکی تعبیه شده که جریان الکتریکی ضعیفی از آنها عبور می کند.

ریزپردازشگر نصب شده در این فرمان بر اساس تغییر فشار وارد شده به آن واکنش نشان داده و به راننده هشدار می دهد که خواب آلوده است.

یکی از ویژگیهای خاص این فناوری جدید که آن را در مقایسه با سایر فناوری های مشابه متمایز می کند، حساس نبودن به عواملی نظیر آلودگی، تعریق بدن و تغییرات دمای محیط است. همچنین حتی در صورت استفاده راننده از دستکش نیز عملکرد فرمان هوشمند در سطح قابل توجهی خواهد بود.



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 3:45 AM | نویسنده : LoverMohamad
پله برقی جالب +تصویر

به نقل از عصرایران، افراد برای سوار شدن به این پله برقی کافی است یک پای خود را بر روی قطعه پدال مانند بگذارند تا این پدال و پله برقی آنها را به سمت بالا بکشد.

این وسیله برای افراد دارنده کالسکه بچه نیز قابل استفاده است. این پله برقی در دهه 90 میلادی ایجاد شده است.




نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 3:44 AM | نویسنده : LoverMohamad
سریع‌ترین جت فراصوت جهان

به نقل از ایسنا، چنانچه همه چیز خوب پیش برود، نسخه جدید هواپیمای S-512 که شکل مفهومی آن در سال 2013 ارائه شد، سریع‌ترین هواپیمای تجاری جهان خواهد بود.

قرار است نسخه به‌روزشده این جت فراصوت در صورت ساخت، تا 18 مسافر را با سرعت 1.6 ماخ (1963 کیلومتر در ساعت) حمل کند. این در حالی است که سرعت حداکثر این هواپیما 1.8 ماخ (2205 کیلومتر در ساعت) خواهد بود.

شرکت هوافضای Spike واقع در بوستون اعلام کرده آخرین تغییرات اعمال‌شده بر این جت، بین ایمنی، عملکرد و به صرفه‌بودن هزینه تعادل برقرار می‌کند. همچنین تغییرات اعمال‌شده در میزان مسافت طی‌شده توسط هواپیما، محموله آن، سرعت، کارآیی سوخت، راحتی و بو‌م‌های صوتی اثر می‌گذارند.

در آخرین نسخه به‌روزشده S-512، بال دلتای اصلاح‌شده جایگزین بال‌های قدیمی شده‌اند. این موضوع موجب کارآیی بالای آیرودینامیکی هواپیما می‌شود زیرا کشش بال کاهش می‌یابد و عملکرد پرواز در هر دوی پرواز با سرعت پایین و سرعت‌های کروز فراصوت ارتقا می‌یابد. چنین بالی همچنین موجب افزایش کارآیی سوخت هواپیما می‌شود.

علاوه بر این، بال جدید به مهندسان این امکان را داد که در طراحی‌های انجام‌شده، دم افقی نسخه قدیمی را با دم دیگری جایگزین کنند که وزن و کشش آن کمتر است.

گفته می‌شود با ادامه‌ مرحله طراحی هواپیمای جدید، تغییرات دیگر توسط شرکت سازنده اعلام خواهند شد.

نمونه چنین هواپیمایی‌هایی دنیا را کوچک‌تر و دسترس‌پذیرتر می‌کنند و در تجارت رقابتی جهانی، کاهش‌دادن زمان پرواز شاخص بسیار ارزشمندی خواهد بود



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 3:42 AM | نویسنده : LoverMohamad
بزرگ‌ترین مزرعه عمودی خانگی در جهان +تصاویر

به نقل از ایسنا، این مزرعه از فناوری‌های لبه تیغ برای پرورش‌دادن محصولات کشاورزی استفاده می‌کند و دارای مساحتی معادل 6140 متر مربع خواهد بود.

مزرعه جدید توسط شرکت AeroFarms و در نیوجرسی افتتاح خواهد شد. این مزرعه در مکانی که پیش‌تر کارخانه فولاد بوده ساخته شده و انتظار می‌رود تمامی سال محصولاتی با سلامتی و کیفیت بالا ارائه دهد.

این مزرعه از رویکرد aeroponics برای پرورش‌دادن محصولات استفاده می‌کند. در این روش، از محیطی پارچه‌ای برای بذرپاشی، جوانه‌زدن و رشددادن محصولات کشاورزی و همچنین نور ال‌ای‌ای برای عمل فتوسنتز آن‌ها استفاده می‌شود.

طول موج‌های خاص نور برای به حداکثررساندن کارآیی فتوسنتز و همچنین به حد‌اقل‌رساندن مصرف انرژی به کار می‌روند. در رویکرد aeroponics از بخار جهت ارائه آب و مواد مغذی به ریشه‌های محصولات کشاورزی استفاده می‌شود؛ این موضوع موجب چرخه‌های رشد سریع‌تر در مقایسه با رویکردهای دیگر می‌شود.

مزرعه عمودی مزبور محیطی کنترل‌شده و ایمن ارائه می‌دهد که در آن محصولات بدون نیاز به نور خورشید یا خاک رشد می‌کنند.

این نوع کشاورزی همچنین موجب حذف نیاز به حشره‌کش‌ها، کاهش خطر آلودگی در نتیجه عدم استفاده از خاک، تولید محصولات تمیز در زمان برداشت و اتلاف حداقلی به خاطر استفاده از نوعی سیستم آبیاری چرخه بسته (سیستمی که به طور مکرر آب را بازیافت و جاری می‌کند) می‌شود. علاوه بر این، توده‌های عمودی ماژولار به کاررفته در این مزرعه برای رشددادن محصولات کشاورزی، این روش را مقیاس‌پذیر کرده است.

شرکت AeroFarms اعلام کرده رویکرد جدید در هر متر مربع، 75 برابر حاصلخیزتر از مزارع کشاورزی سنتی است و از 95 درصد آب کمتری استفاده می‌کند.

قرار است فاز نخست این مزرعه اواخر سال جاری میلادی افتتاح شود.



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 3:41 AM | نویسنده : LoverMohamad
تصاویر/ منحصر به فرد ترین پل های سنگی دنیا
در این گزارش به معرفی زیباترین پلهای سنگی اشاره می‌کنیم. پل‌هایی که علاوه بر زیبایی، قدمت چند صدساله داشته و بیانگر معماری دوره‌های مختلف تاریخ است. تصاویر را میتوانید در سایز اصلی در ادامه مطلب ببینید.

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 3:40 AM | نویسنده : LoverMohamad
عليخانی: فک و دندانم از بین رفته!

شب گذشته در بیست و دومین روز از ماه مبارك رمضان «ماه عسل» در ثانیه های پر شان و منزلت، میهمان خانه های روزه داران شد.

علیخانی پس از احوالپرسی گفت: من با اینكه اعتماد به نفس و حتی در جاهایی اعتماد به سقف دارم آن هم نه به وجود خودم بلكه به پشتوانه ی نگاههای شما به قاب «ماه عسل» و مهمانهایش، اما فك و دندان من و همكارانم از بین رفته چرا كه ما یك خواهشی از شما كردیم و به واسطه آن طوفانی به پاشد از این همه معرفت حیرت كردیم. این موضوع از یك كل كل ساده شروع شد از آنجایی كه عقیل هشت ساله مهمان «ماه عسل» سرپرستی خانواده خود را برعهده داشت. بنابراین بعد از آن برنامه، برای كمیته امداد شاخ و شانه كشیدیم كه چرا كمك نمی كنید و در این كل كل آنها ٢٧٠ هزار پرونده كودك بی سرپرست به ما نشان دادند كه به برجك مان خورد.

اما از شب گذشته تا به این لحظه ٨٠ هزار نفر برای حمایت از كودكان بی سرپرست و ناتوان اعلام آمادگی كردند كه در این میان اسم افرادی چون نیوشا ضیغمی، حمید گودرزی، برزو ارجمند، روناك یونسی، محسن افشانی، سیاوش خیرآبی و سمانه پاكدل به چشم می خورد.

بعد از پخش آیتم روز گذشته، عباس لاجوردی مستند ساز در قاب «ماه عسل» نشست تا روایتگر قصه مهیج، پیچیده و جذاب خود باشد.

این مستند ساز به دلیل اهانت های متعدد به پیامبر اسلام تصمیم به ساخت مستندی در این باره می گیرد به همین منظور برای تهیه این مستند به آمریكا سفر می كند تا با تری جونز كشیش كلیسای فلوریدا كه با افكار سیاسی در یازده سپتامبر اقدام به قرآن سوزی كرده مصاحبه ای داشته باشد و یك سوال مهم از او بپرسد برای همین در كمال ناامیدی در روز دوم سفرش این كشیش را در خیابان های نیویوك می بیند و از او می پرسد قرآن خوانده ای؟ كه با پاسخ نه او مواجه می شود. بخش های از این مستند و پرسش و پاسخ آن در «ماه عسل»پخش شد.

این مستند ساز عنوان كرد: وقتی در آمریكا امكان مصاحبه با تری جونز فراهم نمی شد دلم لرزید و با خود گفتم یا رسول الله آمده ام تا دینت را كمك كنم اگر صلاح است یاری ام كن كه تری جونز را در كمال ناباوری در نیویورك دیدم و با آن پاسخ فهمیدم كه حركت او از روی جهالت و نادانی بوده است.

این مستند ساز برای تكمیل مستندش به دانمارك می رود و با كورت وستورگارد كاریكاتوریست دانماركی ضد اسلام كه نخستین كاریكاتورهای موهن علیه مقدسات مسلمانان و حضرت رسول را كشیده، مصاحبه می كند.

لاجوردی در خصوص این مصاحبه عنوان كرد: هماهنگی با فردی كه شبیه سلمان رشدی زندگی می كند غیرممكن بود و بعد رو به علیخانی گفت: ببینید شما می توانید با سلمان رشدی ملاقات كنید؟ علیخانی خندید و گفت: بگذارید بعد از برنامه باهاش تماس بگیرم ببینم چی میشه و بعد خودش از حرفش خنده اش گرفت و افزود: فردا یك سری از رسانه ها تیتر می زنند ارتباط احسان علیخانی با سلمان رشدی.

سپس مستندی هم از این مصاحبه در برنامه پخش شد.

این مستند ساز در پایان عنوان كرد: صهیونیست ها علیه ایران برنامه ریزی می كنند و هدفشان این است كه غرب را در مقابل ایران قرار دهند با ساخت این مستند بخشی از حقایق را به تصویر كشیدم.

در بخش بعدی دو نفر از دوستان، همسر و فرزند این مستندساز هم در برنامه حضور یافتند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، علیخانی در پایان خاطر نشان كرد: تعداد حامیان تا الان به ١٢۰هزار نفر رسید. آخرین شب قدر است در زندگی روزمره زیاد پشت صف های الكی ایستادیم. امشب تخفیف صددرصدی است یك شب امتحان كنید و از خالق بخواهید



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 3:38 AM | نویسنده : LoverMohamad
«شهر موش‌ها ۲» به شبکه نمایش خانگی رفت

«محمد علی مشکیان» مدیرعامل شرکت «هم وطا آریا» که سرمایه گذاری اصلی این فیلم را بر عهده داشته است، با اعلام این خبر افزود: پس از مدت ها انتظار علاقه مندان، نسخه خانگی این فیلم در سراسر کشور توزیع و وارد شبکه سینمایی خانگی می شود.

وی افزود : شرکت «تجارت بین الملل هم وطا آریا» که به نمایندگی از «گروه مالی گردشگری»، مالکیت 70 درصدی این اثر ارزشمند را بر اساس پروانه مالکیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختیار دارد، برنامه ریزی های خود را برای تولید قسمت بعدی این اثر یعنی «شهر موش ها 3» آغاز کرده است.

مشکیان با اشاره به استقبال بی نظیر مردم از فیلم سینمایی شهر موش ها 2 در اکران سینمایی آن گفت: کسانی که به هر دلیل فیلم را در سینماها ندیده اند و حتی کسانی که فیلم را در سینماها دیده اند نیز برای تجدید خاطره و در اختیار داشتن همیشگی این فیلم برای تماشای مجدد آن، نسخه خانگی اثر را تهیه خواهند کرد که به همین دلیل استقبال بی نظیر علاقه مندان از نسخه خانگی اثر نیز پیش بینی می شود.

وی از عرضه عروسک‌های دوست داشتنی و نوستالژیک این فیلم در کنار فروش DVD فیلم در تمامی فروشگاه‌های سراسر کشور خبر داد و گفت: این عروسک‌های خاطره انگیز با بهترین کیفیت ممکن در عین توجه به مسایل بهداشتی ایمن تولید شده و در اختیار کودکان عزیز قرار خواهند گرفت.



نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 22 تیر 1394  | 3:27 AM | نویسنده : LoverMohamad
این پماد و روغن شتر مرغ را نخرید

به نقل از بولتن نیوز، مدیر کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو پماد و روغن شتر مرغ با نام تجاری روجا را فاقد مجوز اعلام کرد.

امیر حسین جمشیدی با اشاره به غرمجاز بودن پماد و روغن شتر مرغ با نام تجاری روجا عنوان کرد: فرآورده‌های فوق با شماره ساخت تقلبی 1929، هیچ گونه مجوزی اعم از تاسیس، واردات، تولید، توزیع و عرضه از اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ندارد.

مدیر کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در ادامه از معاونان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور خواست نسبت به جمع آوری فرآورده‌های مذکور از سطح عرضه اقدام لازم و فوری را انجام دهند و نتایج فعالیت‌های خود را در اسرع وقت به اداره کل متبوعش اعلام ارسال کنند.



نظرات 0

تعداد کل صفحات : 22 :: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >