دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس تشییع شد

 

پیکر شهید رضا علی اعربیان از شهدای عملیات والفجر ۸ که در منطقه ام الرصاص به شهادت رسید با حضور گسترده مردم شهید پرور سمنان تشییع شد.

پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس تشییع شد

به گزارش دفاع پرس از سمنان، مردم شهید پرور و قدرشناس شهرستان سمنان که روز گذشته وداعی با شکوه با دو شهید دوران هشت سال دفاع مقدس داشتند، امروز با اجتماع در میدان سعدی پیکر پاک و مطهر شهید را که پس از سی سال دوری از وطن در تفحص‌های اخیر شناسایی شدهرا در آغوش گرفته و تشییع کردند.

در آیین تشییع پیکر این 2 شهید دوران دفاع مقدس، مسئولان استانی و شهرستانی، خانواده‌های معظم شهدا و عموم مردم شهید پرور سمنان حضوری چشمگیر داشتند.

گروه‌های مختلف مردم با حضور خود اعلام کردند که راه و نام ائمه اطهار و شهدا برای همیشه زنده است و  بار دیگر با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردند.

آیت الله شاهچراغی نماینده ولی فقیه در استان سمنان در مراسم تشییع پیکر این دو شهید والامقام در سمنان حاضر شد و بر پیکر وی نماز خواند.

خیل عظیم مردم شهید پرور سمنان نیز به امامت آیت الله شاهچراغی،‌ بر پیکر شهید "رضا علی اعرابیان" و شهید گمنام نماز اقامه کردند.

پیکر مطهر شهید "رضا علی اعرابیان"، پس از تشییع و اقامه نماز در گلزار شهدای روستای دلازیان و شهید گمنام در مرکز آموزشی پدافند هوایی سمنان به خاک سپرده شد.

.

آئین ختم قرآن ویژه گرامیداشت این شهید بزرگوار، پس از آئین تشییع همزمان با شامگاه دوشنبه در روستای دلازیان با حضور مردم شهید پرور سمنان برگزار خواهد شد و همچنین  در هفته جاری نیز مراسم ختمی برای این شهید والامقام در گلزار شهدای سمنان گرفته خواهد شد.

شهید "رضا علی اعرابیان" از پاسداران مخلصی بود که در سال 64 عازم جبهه‌های حق علیه باطل شد و در عملیات والفجر 8 در منطقه ام الرصاص به شهادت رسید.


ادامه مطلب

[ دوشنبه 11 مرداد 1395  ] [ 4:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برگزاری یادواره شهید تندگویان در شهرستان قائنات

 

همزمان با افتتاح پایگاه بسیج اداره گاز شهرستان قاینات یادواره شهید تندگویان و شهداء وابسته به اداره گاز شهرستان قائنات برگزار شد.

برگزاری یادواره شهید تندگویان در شهرستان قائنات

به گزارش دفاع پرس از خراسان جنوبی، در جوار پیکر شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس و با حضور مسئولین شهرستان قاینات، همزمان با افتتاح پایگاه بسیج اداره گاز شهرستان قاینات یادواره شهید تندگویان و شهداء وابسته به اداره گاز شهرستان قائنات برگزار شد.

حسن شیرین، فرمانده پایگاه بسیج شهید تندگویان شرکت گاز استان در این مراسم با تاکید بر اینکه شهدا برای دفاع از انقلاب و ولایت، راه شهادت را انتخاب کردند و ما نیز باید امروز ادامه دهنده راه شهدا باشیم، اظهار داشت: دفاع از ولایت سبب عزت و سربلندی ملت می‌شود و ایثارگران و شهدا در 8 سال دفاع مقدس از جان و مال و ناموس خود گذشتند و باید این فداکاری آنان به الگویی برای همگان تبدیل شود.

وی خانواده‌های معظم شهدا را یکی از افتخارات بزرگ و سرمایه‌های ملی برای کشورمان دانست و تصریح کرد:‌ این خانواده‌ها با تقدیم عزیزانشان در راه انقلاب درس بزرگی را به ما دادند که باید در تمام مراحل  زندگی این الگو را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

در پایان این مراسم از 4 خانواده شهید والا مقام هشت سال دفاع مقدس این شهرستان تقدیر و طی حکمی محمد حسن مشهدی رئیس اداره گاز شهرستان قائن به عنوان فرمانده پایگاه بسیج شهید تندگویان اداره گاز این شهرستان معرفی شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 11 مرداد 1395  ] [ 4:17 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ساخت یک اثر حجمی با موضوع مدافعان حرم

 

ساخت و تولید یک اثر حجمی با موضوع مدافعان حرم در دستور کار یک هنرمند مازندرانی قرار گرفت.

ساخت یک اثر حجمی با موضوع مدافعان حرم

به گزارش دفاع پرس از مازندران، سینا دلشادی رئیس حوزه هنری استان مازندران، ضمن بازدید از کارگاه هنرمند مجسمه ساز خانم سپیده علیزاده، از نزدیک در جریان روند ساخت و تولید یک اثر حجمی با موضوع مدافعان حرم قرار گرفت.

در این بازدید که با حضور معاون فرهنگی هنری و مسئول واحد هنرهای تجسمی نهاد مذکور صورت گرفت، دلشادی با قابل توجه خواندن تعداد رزمندگان و شهدای مدافع حرم در کشور و جایگاه ویژه و برتر استان مازندران در این حرکت، ضمن قدردانی از تلاش این هنرمند مجسمه‌ساز جهت خلق نقش برجسته با موضوع شهدای مدافع حرم، تاکید کرد که اجر اینگونه فعالیت‌ها نزد پروردگار سبحان محفوظ بوده و برکات این حرکت هنری و معنوی در زندگی فعالان این عرصه ساری و جاری است.

شایان ذکر است، خانم سپیده علیزاده فارغ التحصیل مقطع کارشناسی مجسمه سازی و از هنرمندان فعال در این عرصه است که تا به حال آثار متعددی از وی در قالب سردیس شهدا و آثار نقش برجسته تولید و عرضه شده است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 11 مرداد 1395  ] [ 4:17 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

آیین گرامیداشت شهید بابایی برگزار می‌شود

 

مراسم گرامیداشت سالگرد شهید بابایی، روز پنج‌شنبه 14 مرداد در فرماندهی آموزش‌های هوایی شهید خضرایی تهران برگزار خواهد شد.

آیین گرامیداشت شهید بابایی برگزار می‌شود

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس به نقل از روابط عمومی نهاجا، مراسم بزرگداشت بیست و نهمین سالگرد شهید سرلشکر خلبان عباس بابایی روز پنج‌شنبه با حضور فرماندهان و مسئولان لشکری و کشوری، و خانواده معظم شهدا و ایثارگران در سالن اجتماعات 19 بهمن فرماندهی آموزش‌های هوایی شهید خضرایی برگزار می‌شود.

در این مراسم از فرزندان این شهید والامقام تجلیل خواهد شد.

شهید سرلشکر خلبان بابایی که معاونت عملیات نهاجا را در زمان شهادت بر عهده داشت، در دوران دفاع مقدس با رشادت و از خودگذشتگی‌های مثال‌زدنی و ابداعات و ابتکارات خود سهم بی بدیلی در پیروزی رزمندگان کشورمان ایفا کرد.

انتهای پیام/ 221


ادامه مطلب

[ دوشنبه 11 مرداد 1395  ] [ 4:16 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اعزام دانشجویان به راهیان نور غرب کشور

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری از اعزام دانشجویان به اردوی راهیان نور غرب کشور خبر داد.

اعزام دانشجویان به راهیان نور غرب کشور

احمد راستینه در گفتگو با خبرنگار دفاع پرس، گفت: اولین کاروان اردوهای راهیان نور غرب کشور از استان چهارمحال و بختیاری با بدرقه مسئولین اعزام می‌شود.

وی گفت: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت، بیش از 350 دانشجوی دختر و پسر مراکز آموزش عالی استان چهارمحال و بختیاری در قالب 7 اتوبوس روز چهارشنبه 13مرداد از جوار قبور مطهر شهدای گمنام در دانشگاه شهرکرد عازم مناطق عملیاتی غرب کشور خواهند شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 11 مرداد 1395  ] [ 4:16 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

وداع تلخ با شهید مدافع حرم به روایت همسر شهید

 

دلنوشته همسر شهید مدافع حرم امیر علی هیودی درخصوص وداع با شهید را می خوانید.

وداع تلخ با شهید مدافع حرم به روایت همسر شهید

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، شهید امیرعلی هیودی اولین شهید مدافع حرم شهرستان دزفول است که در آبان ماه 1394 به شهادت رسید. همسر شهید هیودی حال و هوای خود و دخترش را پس از مطلع شدن از خبر شهادت همسرش اینگونه روایت می کند:

اولین روزهای آبان نود و چهار؛ حِس و حال عجیبی داشتم. ازش بی خبر بودم و دو هفته ای بود که خبرهای مختلفی در مورد زخمی بودن و یا شهادت امیر منتشر می شد.

انسان به امید زنده است، من و یسنا کوچولو هم امیدوار به بازگشت قهرمان زندگیمون.

چهارشنبه بود بغض در گلویم سنگینی می کرد و من ویسنا به قصد زیارت، توسل و دعا برای سلامتی امیر راهی امامزاده های شهر شدیم و ذکرم این بود: "خدایا امیرم رو بهم برگردون".

فردای همون روز توی فضای مجازی خبر بازگشت مدافع حرم حضرت زینب امیرعلی هیودی منتشر شد، عرق سردی تمام بدنم را فرا گرفت. خدایا، من، یسنا دختر 4 ساله ام و تنهایی ... .

فکرم سخت مشغول شده بود، از طرفی گریه ام دشمن را خوشحال می کرد از طرف دیگر بغض راه گلویم را بسته بود ...

خلاصه پنج شنبه شب راهی فرودگاه اهواز شدیم. یسنا بسیار خوشحال بود و حال و هوای عجیبی داشت.

 در سالن انتظار فرودگاه بودیم که نگاه کردم دیدم یسنا کنارم نیست . وقتی برگشت دیدم چند شاخه گل در دست داره و با خوشحالی بهم گفت: مامان بابا تو راهه، بابا داره میاد ...

مامان بابایی قول داده بود برام عروسک خوشگلی بیاره و بابا امیرم که بدقولی نمی کنه و حتما برام آورده درسته مامان؟!

اشک در چشمانم حلقه زده بود و اینکه در خرابه شام چه گذشت بر درُدانه ی اباعبدالله...

گفتم: آره مامان بابا امیر داره میاد ولی خوابه ...

یسنا با شیطنت و معصومیتش گفت: خوب خودم بیدارش می کنم ...

گفتم: نمیشه دخترم. یادته بابا امیر بهت گفت: دعا کن شهید بشم؟!

الان بابا امیر شهید شده و رفته پیش امام حسین (ع) ...


تصویر یسنا دختر شهید در فرودگاه اهواز منتظر پدر

منبع: تا شهدا


ادامه مطلب

[ دوشنبه 11 مرداد 1395  ] [ 4:15 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

«هنگامه» اولین فیلم سینمایی با موضوع مدافعین حرم درکرج اکران می‎شود

 

«هنگامه» اولین فیلم سینمایی با موضوع مدافعین حرم همراه با مراسم یاد بود شهید مدافع حرم “مهدی عسگری” اکران می‌شود.

«هنگامه» اولین فیلم سینمایی با موضوع مدافعین حرم درکرج اکران می‎شود

به گزارش دفاع پرس از البرز، مراسم یادبود شهید مدافع حرم "مهدی عسگری" جمعه 15 مرداد ماه ساعت 18 با حضور خانواده‌های محترم شهدای مدافع حرم همراه با اکران فیلم  سینمایی هنگامه (فیلم تحسین شده با موضوع مدافعان حرم) برگزار می‌شود.


علاقمندان می‌توانند جهت حضور در مراسم روز جمعه 15 مرداد ماه ساعت 18 به آدرس بنیاد، خیابان 22 بهمن جنوبی، مسجد جامع امام حسین(ع) مراجعه کنند.

گفتنی است  هنگامه اولین فیلم داستانی است که با موضوع مدافعان حرم و به کارگردانی امیر داسارگر و تهیه کنندگی حامد باروت نژاد تولید شده است.

 

امین ایمانی و سوگل طهماسبی از بازیگران این فیلم داستانی هستند.

هنگامه از جمله فیلم هایی است که در ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار تقدیر شده است و فانوس جشنواره را در بخش داستانی و در بخش نقش اول بازیگر زن کسب کرده است.  

خلاصه داستان این فیلم بدین شرح است: هنگامه همسر حامد، روزهای آخر امتحانات خود را پشت سر می‌گذارد و اوضاع روحی خوبی ندارد. شهادت یکی از دوستان خانوادگی آنها، برنامه‌های حامد را تغییر می‌دهد. حالا حامد برای هنگامه خبر مهمی دارد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 11 مرداد 1395  ] [ 4:15 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پنجشنبه 14 مرداد؛ بزرگداشت شهید مدافع حرم مهدی عزیزی در تهران

 

بزرگداشت شهید مدافع حرم «مهدی عزیزی» روز پنجشنبه 14 مرداد در گلزار شهدای تهران برگزار می‌شود.

پنجشنبه 14 مرداد؛ بزرگداشت شهید مدافع حرم مهدی عزیزی در تهران

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، بزرگداشت سومین سالگرد شهادت مدافع حرم "مهدی عزیزی" روز پنجشنبه 14 مرداد ساعت 18 الی 20، با سخنرانی حاج حسین الله‌کرم و مدیحه‌سرایی ذاکر اهل بیت(ع)، حاج حسین سازور در قطعه 26 گلزار شهدای تهران برگزار می‌شود.

مدافع حرم "مهدی عزیزی" در تاریخ 11مرداد سال 92، در دفاع از حرم حضرت زینب(س) و مقابله با نیروهای تروریست تکفیری در سوریه به شهادت رسید.

انتهای پیام/151


ادامه مطلب

[ دوشنبه 11 مرداد 1395  ] [ 4:13 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برگزاری جشنواره ورزشی سرداران شهید در چهارمحال و بختیاری

 

جشنواره فرهنگی ورزشی سرداران شهید استان چهارمحال و بختیاری در شهرکرد برگزار می‌شود.

برگزاری جشنواره ورزشی سرداران شهید در چهارمحال و بختیاری

احمد اله‌وردی در گفتگو با خبرنگار دفاع پرس، گفت: جشنواره فرهنگی ورزشی سرداران شهید استان به مدت دو روز در شهرکرد برگزار می‌شود.

مسئول تربیت بدنی سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع)، افزود:‌ در این جشنواره، خواهران و برادران ورزشکار بسیجی در رشته‌های تیراندازی، دومیدانی، کشتی، ووشو و تکواندو با هم رقابت می‌کنند.

وی ادامه داد:‌ مسابقات تیراندازی(خواهران)، 9 صبح پنجشنبه 14 مرداد در سالن تیراندازی مجموعه ورزشی تختی شهرکرد و مسابقات دو میدانی(خواهران) نیز در همین روز و ساعت در پیست دومیدانی این مجموعه برگزار خواهد شد.

اله‌وردی، یادآور شد: مسابقات کشتی(برادران) ، ووشو(برادران) و تکواندو(برادران) نیز رأس ساعت 9 صبح روز جمعه 15 مرداد در سالن ورزشی ستاد سپاه استان(کوی فرهنگیان) برگزار می‌شود.

گفتنی است، برگزیدگان این جشنواره به رقابت‌های قهرمانی بسیج کشور معرفی خواهند شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 11 مرداد 1395  ] [ 4:12 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یادواره شهدای آتان برگزار شد

 

سومین یادواره شهدای منطقه آتان الموت قزوین با حضور گسترده خانواده معظم شهدا، ایثارگران و مردم برگزار شد.

یادواره شهدای آتان برگزار شد

به گزارش دفاع پرس از قزوین، سردار مهدی صباغ، فرمانده دانشکده امنیت دانشگاه امام حسین(ع) در سومین یادواره شهدای آتان، گفت: سران کشورهای استکبار جهانی مانند آمریکا از ابتدای تاسیس انقلاب اسلامی تاکنون تلاش می‌کنند با طراحی دسیسه‌هایی این انقلاب را از بین ببرند.

وی افزود: امروز دشمنان در عرصه فرهنگی با استفاده از تهاجم فرهنگی تلاش می‌کنند تا با کمرنگ کردن اعتقادات دینی در بین مردم، غیرت، شرف و پایبندی به اهداف و آرمان‌های امام راحل و شهدا را از آنها بگیرند.

فرمانده دانشکده امنیت دانشگاه امام حسین(ع) افزود: آحاد جامعه باید در برابر فتنه‌های دشمنان هوشیار باشند تا نقشه‌های آنان را علیه انقلاب اسلامی خنثی کنند.

این مسئول با بیان اینکه به برکت خون شهدا، انقلاب اسلامی برپا شده است، افزود: مردم ما باید قدردان ایثارگری‌های آنان باشند و راه‌شان را با قدرت ادامه بدهند تا اهداف شهدا در جامعه احیا شود.

وی با اشاره به اینکه اگر امروز کشورهایی مانند آمریکا به ایران حمله نمی‌کنند به خاطر صبر و استقامت شهدا در هشت سال دفاع مقدس است، گفت: امروز قشرهای مختلف مردم به ویژه جوانان باید از سیره آنان درس بگیرند تا بتوانند در برابر دشمنان مقاوم باشند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 11 مرداد 1395  ] [ 4:12 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 60 ] [ 61 ] [ 62 ] [ 63 ] [ 64 ] [ 65 ] [ 66 ] [ 67 ] [ 68 ] [ 69 ] [ > ]