1-کليسای هاکوپ
کليسای هاکوپ اولين کليسای ارامنه اين ناحيه است که در سال 1065، بعد از مهاجرت ارمنيان به استان اصفهان، احداث شده و در حال حاضر، در حياط کليسای مريم واقع است. اين کليسا از آن جهت که اولين کليسای احداث شده ارامنه جلفاست، مورد احترام و توجه خاص آنها است.
2-کليسای بيت اللحم
اين کليسا درميدان جلفا، به فاصله کمی از کليسای مريم، قرار دارد. ساختمان آن را يکی از ارامنه نيکوکار آن دوره به نام «خواجه پطرس ولی جانيان» احداث کرده است.
3-کليسای گيورگ
اين کليسا يکی ديگر از کليساهای جالب و ديدنی ارامنه جلفاست که به کليسای غريب مشهور است. در اين کليسا، قطعات بزرگ سنگ های مقدس «اوچ کليسا» نگهداری می شود.
4-کليسای وانک
اين کليسا، بزرگترين و زيباترين کليسای جلفای اصفهان است که از نظر تزئينات و نقاشی های فضای داخلی بسيار جالب توجه است و گردشگران زیادی را به خود اختصاص داده.
[دوشنبه 17 آذر 1393 ] [8:23 PM] [مهدی]