ثـــــــــــار الله


کورت فريشلر آلماني در مورد امام حسين ، کتاب «امام حسين و ايرانيان » را نوشته است . فريشلر در اين کتاب اسناد و مدارک را دقيقاًثبت نکرده است و به حضور نماينده امام در ايران «شهر ري » و آشنايي کم و بيش امام حسين به زبان فارسي و علاقه متقابل امام و ايرانيان ، و حرکت امام حسين از مکه به کربلا و فعاليت مسلم بن عقيل در کوفه و حادثه کربلا و اوضاع ايران و تأثير خون حسين و نفرين زينب (س) در سقوط اموي اشاره نموده است .
کورت فريشلر طرفداري کارگر ايراني در کوفه به نام عباس بذائي (اردبيلي ) از مسلم بن عقيل و کشته شدن او توسط سربازان محمد ابن اشعث را ذکر نموده فريشلر در مورد جنگ تن به تن در روز عاشورا مي گويد: «در عاشورا جنگ تن به تن از بامداد تا ظهر ادامه داشت و تو گويي قضا و قدر تعمد داشت که آن روز، جنگ به آن شکل ادامه پيدا کند... که تا آخرين لحظه ناظر صحنه هاي از خود گذشتگي سربازان حسين و خود او بشوند و حتي اندکي از آن فاجعه ها از نظرشان محو نگردد».


ادامه مطلب

[ دوشنبه 19 آبان 1393  ] [ 10:02 PM ] [ Ria1365 ] [ نظرات 0 ]


ژوزف ذکر مصيبت در مورد فضائل نبي و خاندان عصمت و طهارت را موجب آگاهي مسلمانان ، به خصوص شيعه به مسائل مذهبي مي داند.

«شيعيان در ايام عزاداري به ذکر و استماع مصائب حسين

(ع) مي پردازند و مي کوشند که فضائل خاندان نبوت و رنج

هاي آنان را به نيکوترين وجهي بيان کنند... امروز هر نقطه

عالم ، مسلمانان شايسته ترين افرادي هستند که به شناخت

علوم وقوف يافته اند و به ويژه شيعه که بر ساير فرق اسلامي مزيت دارند.»



 


ندارد

[ دوشنبه 19 آبان 1393  ] [ 9:58 PM ] [ Ria1365 ] [ نظرات 0 ]


اين شاعر هندي ، عزاداري عزاداران ِ حسيني را هر سال موجب زنده نگهداشتن واقعه جانسوز کربلا مي داند و قيام حسيني را استوار نمودن دين بزرگ حضرت محمد (ص) ذکر مي کند که امام حسين عشق نهايي خود را به خدا با شهادتش ثابت نمود.
«شب شهادت حسين مريدانش با پيراهن هاي سياه ، و پاي برهنه ، با چشمان اشکبار به ياد واقعه جانسوز... داستان کهن مکرر و دردناک را بيان مي نمايند که مريدانت سراپا اندوه مي گويند: حسين ... اي حسين . چرا هزاران هزار دوست تو اين طور اشک مي ريزند؟ اي مقدس عالي مقام ، آيا اين ها براي فداکاري بي نظير تو نيست ؟ زيرا که پرچم دين بزرگ پيامبر (محمد (ص) ) را برافراشتي و در مقابل شگفتي جهانيان ، عشق عجيب خود را به خدا ثابت نمودي .»


ادامه

[ دوشنبه 19 آبان 1393  ] [ 9:55 PM ] [ Ria1365 ] [ نظرات 0 ]

                                                                                                                                                                                                                              گاندي  معمارِ استقلال هند و رهبر                                         ملي مردم  اين کشور،   براي آزادي هندوستان ازسلطه    انگليس ، هسته مرکزي  قوي يک تشکيلات سياسي را پايه ريزي نمود و حزب کنگره را رهبري نمود و با تمرد از قوانين ، عدم تقبل پست هاي دولتي ، عدم همکاري با مأموران انگليسي و تحريم اجناس بريتانيايي ، يعني با اصل «مقاومت منفي » باسلطه انگليس مبارزه نمود و روح آزادي و بازگشت به هويت و سنت هاي اصيل هندي را احياء کرد. در آخرين بار که دولت انگليس در سال 1942 ميلادي او را بازداشت کرده گاندي هنگام توقيف ، فرياد «يا مرگ يا استقلال » را سر داد.


ادامه مطلب

[ دوشنبه 19 آبان 1393  ] [ 9:53 PM ] [ Ria1365 ] [ نظرات 0 ]


imamhossein 2

 

نرم افزار “امام حسین علیه السلام” حاوی :

  • شناسنامه امام حسین (ع)
  • امام حسین (ع) قبل از مرگ معاویه
  • امام حسین (ع) پس از مرگ معاویه
  • حرکت امام حسین (ع) به سمت کوفه
  • رسیدن امام حسین (ع) به سرزمین کربلا
  • وقایع تاسوعا و عاشورا
  • وقایع پس از شهادت امام حسین (ع)
  • عاشورا و انتخابها
  • اخلاق و سیره امام حسین (ع)
  • فضائل امام حسین (ع)
  • چند نمونه از کرامات امام حسین (ع)
  • سجده بر تربت امام حسین (ع)
  • سخنان نورانی امام حسین (ع)

به همراه متن و پخش صوتی :

  • زیارت عاشورا
  • مداحی دلنشین مَستان همه افتاده
 
لینک های دانلود:


 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 19 آبان 1393  ] [ 9:39 PM ] [ Ria1365 ] [ نظرات 0 ]


 

 

                             مراسم مذهبی و سنتی قارقارا یکی از برنامه­ های دیرینه منطقه تاریخی خلخال محسوب می­شود . درخت قارقارا ، در واقع برافراشته کردن علم عزای امام حسین (ع)  میباشد .

مراسم مذهبی و سنتی قاراقارا یکی از برنامه­ های دیرینه منطقه تاریخی خلخال محسوب می­شود  علاوه بر شهر در روستاهای همجوار شهر نیز اجرا می­شود. در گذشته این مراسم علاوه بر آئین مذهبی دینی جلوه دیگری نیز داشت همچون حسن همکاری و تعاون اهالی در تهیه هیزم مساجد و معابد اما به علت توسعه و رشد تکنولوژی و جایگزینی سوخت فسیلی، و سوخت­های فرآورده­های نفتی، بعد مذهبی و سنتی این آئین باقی مانده و در شهر خلخال فقط به صورت نمادین اجرا می­شود.

 

در آخرین جمعه ماه ذی­الحجه و در برخی مواقع یک یا دو روز مانده به ماه محرم این آئین مذهبی انجام می­شود، قارقارا در فرهنگ کنونی آذربایجان به درخت قطور و بلندی اطلاق می­شود که پارچه­ های متنوعی از جمله مشکی به آن می­بندند یا آویزان می­کنند و بواسطه رفع نیاز و نذر و حاجات به وسیله بستن نشانه ارتباط برقرار می­کنند. درخت قارقارا که در واقع برافراشته کردن علم عزای امام حسین (ع) می­باشد.

 

قارقارا در خلخال توسط شخصی که درخت را نذر کرده و در یکی از باغات نگهداری می­شود با آئین خاصی و با تشکیل دسته عزاداری از محل باغ که درخت در آن واقع شده است با قطع درخت بر روی دوش گذاشته و از مسافت دور آن را به میدان اصلی شهر (میدان مساجد مرکزی و قدیمی) با مراسم تعزیه و عزاداری حمل می­کنند.

 

هر یک از این مرحله مراسم دارای آداب بخصوصی است که در شروع این مراسم معمولاً از جلو مسجد شروع شده و به صورت دسته­جات با طبل و شیپور به سمت باغ حرکت می­کنند. در گذشته یکی از استفاده این مراسم تهیه هیزم و سوخت مساجد بود به همین اساس اگر درختان را شخصی نذر می­کرد خرید و فروش انجام نمی­گرفت. اما اگر در نبود این نذری ریش­سفیدان محل و مسجد با خرید درختان قطور زمینه را برای اجراء این مراسم مذهبی فراهم می­ساختند.

 


 

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 19 آبان 1393  ] [ 3:56 PM ] [ Ria1365 ] [ نظرات 0 ]


 

 * **وهن دین» و یا «وهن مذهب  یک قاعده‌ فقهی نیست تا تحت عنوان قواعد فقهیه از آن بحث شود.

وهن در لغت، به معنای تضعیف و سست نمودن کسی یا چیزی است.(1) و در اصطلاح فقهی، وهن دین و یا مذهبیه معنای سبک جلوه دادن دین و مذهب در انظار عمومی دیگر ادیان و یا مذاهب است.

فقها در این زمینه می گویند: هرکارى که باعث وهن دین و مذهب گردد حرام است و باید از آن اجتناب شود.(2)

بنابراین، اگر عمل مستحبی یک مسلمان باعث بدبینی جامعه و مردم دیگر ادیان نسبت به دین و یا مذهبشود، این کار را باید ترک کرد؛ زیرا از باب قاعده‌ اهم و مهم،(3) خدشه دار نشدن و تضعیف نشدن دین و مذهب مهم‌تر از انجام یک عمل مباح و یا مستحب است؛ مانند قمه زدن در عزای امام حسین علیه السلام (4) باید توجه داشت که همواره در طول تاریخ، بدعت ها و تفکرات افراطی به دین و ارزش‌های دینی آسیب رسانده است و از انتقال پیام حقیقی احکام و آیین های مذهبی به پیروانش جلوگیری کرده است.

این بدعت ها و دیدگاه‌های غلط در برخی از مواقع نه فقط به یک مکتب و منزلت اجتماعی آن آسیب می‌رساند بلکه ریشه حقیقی و صحیح بودن آن را دچار تزلزل می‌کند و امروزه یکی از مسائلی که دست آویزی برای وهابیون گشته تا در ناحق جلوه دادن مذهب حقه تشیع آسوده تر باشند، مسئله وهن مذهب است.


ادامه مطلب

[ دوشنبه 19 آبان 1393  ] [ 3:49 PM ] [ Ria1365 ] [ نظرات 0 ]


     نرم افزار ارزشمند ادعیه 14 معصوم برای گوشی‌های آندروید

 

 این نرم افزار همان طور که اشاره شد زیارتنامه چهارده معصوم (علیهم السلام) را در بر دارد که شامل ویژگی های زیر است : 

ویژگی ها :

** زیارتنامه ها
**  تصویر حرم مطهر ائمه
**  نقشه حرم مطهر ائمه




حجم فایل: 16.78 مگابایت
 لینک دانلود


ادامه مطلب

[ دوشنبه 19 آبان 1393  ] [ 3:31 PM ] [ Ria1365 ] [ نظرات 0 ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.

تعداد کل صفحات : 15 :: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

درباره وبلاگ

این وبلاگ از دهه اول محرم کار خود را اغاز کرده و مطالب اون درباره محرم عزاداری ایثار امام و یارانش و پاسخگویی به شبهات میباشد
نويسندگان
آمار سایت
كل بازديدها : 81219 نفر
كل مطالب : 227 عدد
تعداد نظرات : 59 عدد
تاریخ ایجاد وبلاگ : جمعه 9 آبان 1393  عدد
آخرین بروز رسانی : جمعه 1 آبان 1394 
امکانات وب
روزشمار محرم عاشورا