چهارشنبه 6 اسفند 1393  ساعت 3:25 PM | | نوشته ‌شده به دست hadi alimohammadi | ( نظرات 0 )
امیر محمد زند بازیگر سری دوم «ستایش» از نگارش سری سوم این مجموعه توسط سعید مطلبی خبر داد.
«امیر محمد زند»از سری سوم«ستایش»خبر می دهد

به گزارش سینماخبر،امیر محمد زند گفت: سال گذشته سعید مطلبی نویسنده سریال «ستایش» را دیدم و او اعلام کرد در حال نگارش سری سوم این سریال پرمخاطب است .
 
وی افزود: به نظر می رسد مخاطبان حتی از خارج از کشور نیز پیگیر این موضوع هستند که «ستایش» چگونه ادامه پیدا می کند. 
 
این بازیگر تاکید کرد: من هم نمی دانم سری سوم به کجا خواهد رسید. امیدوارم که نگارش به خوبی انجام شود و من هم در اولین فرصتی که پیش بیاید، در خدمت پروژه خواهم بود. 
 
مجموعه تلویزیونی «ستایش» کاری از گروه فیلم و سریال شبکه سوم سیما است که به کارگردانی سعید سلطانی تا به حال دو سری از آن ساخته شده است.  

منبع:مهر

 


ادامه مطلب
چهارشنبه 6 اسفند 1393  ساعت 3:24 PM | | نوشته ‌شده به دست hadi alimohammadi | ( نظرات 0 )
شورای صدور پروانه نمایش خانگی با عرضه ۷ عنوان موافقت کرد.
موافقت با عرضه ۷ فیلم برای شبکه نمایش خانگی/ با ساخت ۲ فیلم ویدئویی موافقت شد

 به گزارش سينماخبر؛ در جلسه 26 بهمن شورای پروانه نمایش خانگی که با حضور اکثریت اعضاء برگزار شد،با عرضه فیلم های" سیزده"به تهیه کنندگی سعید سعدی و به کارگردانی هومن سیدی، "نطفه شوم"به تهیه کنندگی و کارگردانی کریم آتشی، "کوچه ها و مردها" به تهیه کنندگی مهدی الهیاری و به کارگردانی حبیب الهیاری،" دختر احمد آقا" به تهیه کنندگی ابراهیم اصغری و به کارگردانی حسن آخوندپور ،" هویت"به تهیه کنندگی مشترک بهروز سبط رسول و نما فیلم ایرانیان و به کارگردانی  بهروز سبط رسول،" زندگی در دست تعمیر"به تهیه کنندگی فهیمه سلیمانی و به کارگردانی  سید محسن میرحسینی و" فیتیله عیدا تعطیله قسمت های دوم تا هشتم"به تهیه کنندگی علیرضا آقایی گلدیانی وبه کارگردانی  محمد مسلمی موافقت شد. همچنین در این جلسه با عرض 8عنوان فیلم خارجی نیز موافقت به عمل آمد. بنابراین گزارش، بر اساس جلسه 26 بهمن شورای پروانه نمایش خانگی که با حضور اکثر اعضا برگزار شد، با ساخت فیلم های "تب پروانگی" به تهیه کنندگی و کارگردانی سید امیر طباطبایی و"سه دزد و چند تای دیگه" به تهیه کنندگی و کارگردانی مجید قنبری موافقت به عمل آمد. 

 



ادامه مطلب
چهارشنبه 6 اسفند 1393  ساعت 3:24 PM | | نوشته ‌شده به دست hadi alimohammadi | ( نظرات 0 )
بهاره رهنما از حضور در نمایش «باغ آلبالو» به کارگردانی آتیلا پسیانی در سال 94 خبر داد و عنوان کرد قرار است نمایشنامه‌ای بر اساس رمان «تاول» به نگارش درآورد.
«بهاره رهنما»راهی«باغ آلبالو»می شود

به گزارش سینماخبر،بهاره رهنما بازیگر و کارگردان تئاتر، سینما و تلویزیون با اشاره به اینکه نمایش «باغ آلبالو» به کارگردانی آتیلا پسیانی در سی و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر با استقبال مخاطبان همراه بود، گفت: نمایش «باغ آلبالو» به کارگردانی آتیلا پسیانی از جمله نمایش هایی است که بی شک در سال ۹۴ روی صحنه می رود و من نیز به عنوان بازیگر این گروه را همراهی می کنم. 
 
وی ادامه داد: این نمایش در سی و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر با استقبال بالایی از سوی مخاطبان و علاقمندان به تئاتر همراه بود، اما چندان مورد توجه داوران در این دوره از جشنواره قرار نگرفت. البته زمان اجرای این نمایش هنوز مشخص نیست. 
 
وی با اشاره به دیگر فعالیت های خود در حوزه ادبیات بیان کرد: در سال ۹۳ تعدادی از نمایشنامه های خود را برای چاپ به نشر «مروارید» ارائه کردم که خوشبختانه از این به بعد نیز قرار است این انتشاراتی آثار من را منتشر کند. تا امروز نمایشنامه «چشم هایی که مال تو است» توسط این انتشارات به بازار عرضه شده و بی شک با این نمایشنامه در نمایشگاه بین المللی کتاب در سال ۹۴ حضور خواهم داشت. 
 
این بازیگر تئاتر و تلویزیون توضیح داد: در انتظار دریافت مجوز انتشار برای دو نمایشنامه «غبار» و «با من بستنی می خوری» هستم تا این دو نمایشنامه نیز توسط انتشارات «مروارید» منتشر می شود. امیدوارم این دو کتاب به موقع منتشر شده تا نمایشگاه بین المللی کتاب ارائه شود. 
 
وی با اشاره به نگارش نمایشنامه های مختلف ادامه داد: نمایشنامه های من به غیر از «غبار» همه برگرفته از داستان های کوتاهی است که می نویسم، اما «غبار» داستانی مجزا درباره سه زن دارد که قصه آن ها در زمانی شکل می گیرد که شهر خرمشهر در هنگام جنگ، در حال سقوط است و تلاش های این سه زن را برای مبارزه و دفاع در این زمان به تصویر می کشد. 
 
رهنما گفت: در حال نگارش نمایشنامه ای از رمان «تاول» نوشته مهدی افروزمنش هستم که امیدوارم این نمایش را که کاملا با فضای کارهای قبلی من متفاوت است و حال و هوای مردانه دارد، در سال ۹۴ به کارگردانی خودم روی صحنه ببرم. 
 
وی بیان کرد: رمانی با نام «سارا سرخ بود» به نگارش خودم نیز در آخرین مراحل ویرایش است و به زودی آماده چاپ می شود. 
 
رهنما در پایان و با اشاره به فعالیت های سینمایی خود گفت: امسال در فیلم سینمایی «۳۶۰ درجه» به کارگردانی سام قریبیان حضور داشتم، بازی در این فیلم سینمایی برای من تجربه بسیار جالب و تازه ای بود، البته «۳۶۰ درجه» به بخش نگاه نو سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر راه پیدا نکرد و فرصتی برای نشان دادن تفاوت ها و قدرت این فیلم سینمایی به وجود نیامد. این فیلم نیز در سال ۹۴ اکران می شود و  امیدوارم بهترین شرایط برای دیدن شدن فیلمی این چنین متفاوت در سینمای کشور فراهم شود.

منبع:مهر

 

 



ادامه مطلب
چهارشنبه 6 اسفند 1393  ساعت 3:24 PM | | نوشته ‌شده به دست hadi alimohammadi | ( نظرات 0 )
بهرام ریحانی هنرمند تئاتر و پانتومیم پس از یک سال تحمل بیماری سرطان درگذشت.
بهرام ریحانی دار فانی را وداع گفت

به گزارش سینماخبر؛ بهرام ریحانی هنرمند تئاتر صبح امروز سه شنبه 5 اسفند ماه بر اثر بیماری سرطان درگذشت.

این هنرمند عرصه پانتومیم از یک سال قبل با بیماری سرطان مبارزه می کرد و در این مدت مشغول انجام شیمی درمانی بود که صبح امروز در بیمارستان فیروزگر دار فانی را وداع گفت.

بهرام ریحانی بازیگر پانتومیم و تئاتر آخرین بار با نمایش «بی لالا» به کارگردانی یاسر خاسب همزمان با اختتامیه سی و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در تالار حافظ و در دو نوبت روی صحنه رفت.

سايت سينماخبر درگذشت این هنرمند را به خانواده وی و جامعه هنری تسلیت می گوید.

 

 



ادامه مطلب
چهارشنبه 6 اسفند 1393  ساعت 3:23 PM | | نوشته ‌شده به دست hadi alimohammadi | ( نظرات 0 )
محمد احسانی مجری برنامه سال تحویل شبکه یک را سید علی ضیاء معرفی کرد و سریال «علی البدل» که قرار است سیروس مقدم آن را بسازد را نیز یکی از گزینه های رمضانی این شبکه دانست.
اجرای سال تحویل به ضیاء رسید

به گزارش سینماخبر؛ محمد احسانی مدیر شبکه یک امروز سه شنبه 5 اسفند ضمن بازدید از پشت صحنه سریال «فوق سری» در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنها پاسخ داد.

وی درباره برنامه سال تحویل این شبکه توضیح داد: طرحی که به گروه اجتماعی رسیده بر این مبناست که مردم مهمان های برنامه سال تحویل را پیشنهاد می دهند و اقشار مختلف عرصه های گوناگون کشور در برنامه حاضر خواهند شد. اکنون مقدمات کار را فراهم کرده ایم و با قطعی شدن مراحل، خبرهای بعدی را اعلام خواهیم کرد. مردم به نوعی برای مهمانان این برنامه رأی می دهند.

احسانی افزود: برنامه سال تحویل همیشه مهم بوده است و ما هم سعی کردیم آن را به صورت معقول و متعارفی روی آنتن بفرستیم و با همین رویکرد از چهره ها استفاده کنیم. این برنامه با عنوان «اتفاق یک» آیتم های جذابی دارد.

وی در پاسخ به اینکه آیا دستمزدهای میلیونی به چهره ها برای حضور در برنامه داده می شود یا خیر، گفت: این دستمزدها نُرمی دارد که ما هم سعی می کنیم به آنها پایبند باشیم.

مدیر شبکه یک در پاسخ به سوال خبرنگاري درباره مجری این برنامه نیز گفت: «اتفاق یک» را سید علی ضیاء اجرا خواهد کرد.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگري در این باره که آیا «علی البدل» سریال رمضانی این شبکه است یا خیر، تصریح کرد: یکی دو پروژه برای مناسبت رمضان پیشنهاد شده که یکی از آنها «علی البدل» است. دوستان مقدمات کار را انجام می دهند اما هنوز تصمیم گیری نهایی انجام نشده است و باید در اداره کل نمایش سیما برای این موضوع تصمیم گیری شود و ما نتایج این موضوع را معرفی خواهیم کرد.

احسانی همچنین درباره انتخاب سریال «فوق سری» برای مجموعه نوروزی شبکه یک، گفت: با توجه به سوابق مهدی فخیم زاده و تعداد قسمت های این سریال تصمیم گرفتیم آن را برای نوروز انتخاب کنیم. محتوا و مضمون این اثر نیز مناسب است و این قابلیت را دارد که در نوروز پخش شود.

مدیر شبکه یک درباره ساخت «پایتخت 4» برای نوروز 95 نیز اظهار کرد: ما مذاکرات اولیه این سریال را انجام داده ایم. پس از اینکه سیروس مقدم سریال «میکائیل» را تمام کند به صورت جدی تری وارد گفتگو و مذاکره برای این سریال خواهیم شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: سینما و تلویزیون و شبکه نمایش خانگی برای من مرزبندی ندارد و همه محصولات فرهنگی هستند که در این کشور تولید می شوند. ما با کمال افتخار زمینه سازی می کنیم تا دوستانی که علاقه دارند در شبکه فعالیت کنند.

احسانی تصریح کرد: توصیه سرافراز رئیس صدا و سیما و پورمحمدی معاون سیما همواره ارتقای کیفیت برنامه ها و تنوع آنهاست. ما در طرح های غیر نمایشی هم تلاش می کنیم این دو مولفه را لحاظ کنیم و به تنوع، مضامین گوناگون، مجری های مختلف، شیوه پرداخت و ... به خوبی بپردازیم. اگر اتفاق غیرمترقبه ای نیفتد و مجلس و دولت نیز به صدا و سیما کمک کنند فکر می کنم ما سال خوبی را شروع خواهیم کرد.

وی «اتفاق یک» را برنامه مشارکتی با مردم معرفی کرد که می تواند الگویی برای آثار بعدی باشد و گفت: تعریف شبکه یک، شبکه عمومی و ملی است و برخلاف دیگر شبکه ها مثل دو که شبکه اجتماعی است و سه که شبکه ورزش و سرگرمی است این محدودیت ها را ندارد اما تلاش می کنیم با بهره گیری از خط مشی ها از بهترین ها در شبکه استفاده کنیم.

مدیر شبکه یک همچنین با اشاره به دیدار ایوبی با سرافراز و معرفی علی اصغر پورمحمدی به عنوان مسئول ارتباطات بین سینما و تلویزیون یادآور شد: کمیته مشترکی در حال شکل گیری است که وقتی دوستان از فعالیت های جشنواره فارغ شوند احتمالا جلساتی در کنار هم خواهیم داشت و به نتایج خوبی خواهیم رسید. درباره این تولیدات مشترک در آینده اطلاع رسانی خواهد شد.

احسانی در پایان درباره حضور اسپانسرها در تلویزیون نیز گفت: این موضوع مربوط به تصمیمات کلی سازمان است و در همه جای دنیا از اسپانسر استفاده می شود. ما تلاش می کنیم حضور حامیان مالی متناسب با برنامه ها باشد تا به قول شما گل‌درشت در برنامه ها نباشند.

منبع:مهر

 

 



ادامه مطلب
چهارشنبه 6 اسفند 1393  ساعت 3:23 PM | | نوشته ‌شده به دست hadi alimohammadi | ( نظرات 0 )
هفته گذشته مؤسسه خیریه توان‌بخشی فتح‌المبین مشهد، میزبان جمعی از هنرمندان و سینماگران مطرح کشور بود که برای بازدید از کودکان این موسسه حضور پیدا کرده بودند.
اشک های «مجید مجیدی» در جمع کودکان معلول+تصاویر
به گزارش سينماخبر؛  در این مراسم، مجید مجیدی، کمال تبریزی، رضا میرکریمی، دکتر حسن بلخاری، علیرضا شجاع‌نوری، کامبوزیا پرتوی و جمعی از مسئولان و خیرین این مؤسسه حضور داشتند.
اولین محل بازدید، بخش ایزوله موسسه بود، بچه‌ها در تخت‌های کوچک نشسته بودند؛ اما هیجان، از چشم‌هایشان معلوم بود. مجیدی روی سر آن‌ها دست می‌کشید، شجاع‌نوری به بچه‌ها شیرینی می‌داد و هرکسی روی تختی خم شده بود و با بچه‌ها گرم گفتگو بود. عکاس‌ها عکس می‌گرفتند و اشک، از همین اول کار به سراغ همه آمده بود.
https://photo.mashhad.ir//parameters/mashhad/modules/cdk/upload/content/media_content/141420/image16505.jpg

یکی از بچه‌ها متن کوتاهی برای خوش‌آمدگویی خواند؛ دوباره اشک به سراغ چشم‌ها آمده بود. دختر کوچک که حالا همه نگاه‌ها روی او بود، از تنهایی گفت: «شاید ندونی که چقدر تنهایی بده، شاید هم بدونی. این‌جا تنهایی خیلی زیاده، گوشه تخت‌ها، گوشه اتاق‌ها... . فقط آدم‌های تنها، تنهایی را می‌فهمند. اما ما خدا رو شکر می‌کنیم، منتظر یک هدیه بودیم که خدا شما را برای ما آورد، به خاطر آمدنتان ممنونیم و همیشه دوست داریم که شما به این‌جا بیایید. هرچند که این‌جا خوب است، اما دلم می خواهد خانواده داشته باشم. ما از خدا می‌خواهیم همیشه لبخند روی لب‌های ما بکارد و این‌جا ٤٠٠ لبخند هست، اگر روزی دلتان تنگ شد، به دیدن ما بیایید».
*هرچه گریه کردیم برای خودمان بود
دوباره از در راهروهای مؤسسه به بخش دیگری رفتیم. بچه‌ها در قالب یک گروه سرود منتظر بودند. میهمان‌ها روی صندلی نشستند تا تکتم برای همه صلوات خاصه امام رضا(ع) را بخواند. عکاس‌ها به سراغ اشک‌های مجیدی رفتند. گروه سرود، آهنگ بعدی را خواند و دیگر کسی نمی‌توانست جلوی اشک‌هایش را بگیرد: «عجب رسمیه، رسم زمونه...»

بچه‌ها را تشویق کردند؛ چون واقعا هم خوب از پس اجرای ترانه‌ها برآمده بودند. یکی از خبرنگارها از میرکریمی که به نوعی گرداننده ماجرا بود، خواست تا مجیدی و تبریزی دقایقی درباره حس و حالشان از این بازدید صحبت کنند.مجید مجیدی انگار می‌خواست سخت‌ترین سخنرانی عمرش را انجام دهد؛ کمی مکث کرد و گفت: «نمی‌دانم چگونه این همه عظمت و زیبایی را بیان کنم. در این‌جا روح‌های بزرگی وجود دارند. ما هرچه گریه کردیم، برای خودمان بود. این‌جا عظمتی دارد که دل آدم را می‌سوزاند. یکی از بچه‌ها گفت که تنها هستند؛ اما من می‌گویم شما اصلا تنها نیستید، ما تنها هستیم! این‌جا به اندازه وسعت همه عالم بزرگ است».

گریه صحبت‌هایش را قطع کرد و مجیدی پس از کمی مکث ادامه داد: «چقدر ما درباره خودمان فکر می‌کنیم که کسی هستیم و چیزی هستیم! اصلا این‌گونه نیست و ما چیزی نیستیم. خوشا به سعادت مربیان این کودکان، خدا کند که ما بتوانیم در مسیر این‌ها قرار بگیریم و از تنهایی درآییم».
مدینه فاضله
کمال تبریزی که برای دومین‌بار به فتح‌المبین آمده بود، گفت: «این‌بار این‌جا را همانند یک شهر یا همان مدینه فاضله می‌بینم. این‌جا صداقت و پاکی هست و دروغ، وجود ندارد. این‌جا از آلودگی‌هایی که در شهرهای واقعی وجود دارد، خبری نیست.

امیدوارم جاهای دیگر هم از این‌جا یاد بگیرند. باید حس این مجموعه به جامعه هم منتقل شود و ما بچه‌های سینما باید فرصتی ایجاد کنیم تا با یک کار گروهی، حسی که اینجا وجود دارد را بتوانیم به مردم منتقل کنیم». 
 
 
 
 


ادامه مطلب
چهارشنبه 6 اسفند 1393  ساعت 3:21 PM | | نوشته ‌شده به دست hadi alimohammadi | ( نظرات 0 )
حجت شكيبا، نقاش صاحب سبك كه با بازآفرينى نقاشى هاى كمال الملك از جمله تالار آينه در فيلم كمال الملك و نيز سريال هزار دستان زنده ياد على حاتمى در حافظه هنرى مردم ثبت شده است، با اخذ مجوزهاى لازم ، نگارخانه شكيبا را تاسيس مى كند.
به تماشای گالری نقاش فیلمهای زنده یاد«علی حاتمی»بروید

به گزارش سینماخبر،عصر جمعه هشتم اسفند 1393 نگارخانه شكيبا با نمايشى جالب توجه از شش هنرمند صاحب سبك و شناخته شده افتتاح مى شود.در آيين گشايش اين نگارخانه آثارى از محمود فرشچيان، على شيرازى ، اسرافيل شيرچى، جليل رسولى،ناصر اويسى و حجت شكيبا به تماشا درمى آيد كه گفته مى شود اغلب اين آثار براى اولين بار است به تماشا درمى آيند. 
نگارخانه شكيبا بيش از 200 متر فضاى نمايشگاهى دارد و در محيطى كه براى نمايش استاندارد آثار هنرى طراحى و نور پردازى شده است امكان نمايش حدود 70 اثر هنرى را داراست . 
حجت شكيبا متولد 1328 شهر گرگان نقاش هايپررئاليست است كه در سال هاى اخير با در هم آميختن نقاشى واقع گرا و سوررئال ( فراواقعى) بنيان هاى انديشگى ادبيات كلاسيك ايرانى را بر بوم هاى نقاشى اش بازيابى كرده است ؛ موضوع اغلب نقاشي‌هاي شکيبا، تاريخ ايران است. 
او در سال 1355 در گالرى سيحون با نمايشگاه « اسكناس هاى شكيبا»خود را به عنوان يك نقاش هايپررئاليست معرفى كرد. او از اسكناس ها از جمله يک اسکناس يک توماني نقاشى عكس گونه اى ارائه داده بود كه شيوه اجرا، استفاده از رنگ‌هاي پخته و سايه‌روشن‌هاى بسيار دقيق جايگاهى تثبيت شده به او بخشيد. يك سال بعد بال سوئيس ، دو سال بعدش لندن و بعدترها در سراسر اروپا، آمريكا و كانادا نمايشگاه هاى موفقى از او به نمايش درآمد.
زنده ياد علي حاتمي كه براى آثار سينمايى و تلويزيونى اش نياز به نقاشى هاى هايپررئال داشت با حجت شكيبا آشنا شد ؛ شكيبا براى سريال هزاردستان تابلوي شهر قديم مشهد، در فيلم کمال‌الملک بازسازي تمام تابلوهاي کمال‌الملک از جمله تالار آينه و در فيلم دلشدگان پرتره‌اي از ليلا حاتمي را خلق كرد. 
عصر جمعه هشتم اسفند، نقاش هزار دستان گالرى اش را در خيابان جردن خيابان طاهرى، پلاك 44 ، طبقه اول افتتاح مى كند.

منبع:بانی فیلم

 

 



ادامه مطلب
چهارشنبه 6 اسفند 1393  ساعت 3:21 PM | | نوشته ‌شده به دست hadi alimohammadi | ( نظرات 0 )
این مراسم بطور زنده از آنتن شبکه خبر نیز پخش شد.
حضور«ابراهیم حاتمی‌کیا»در«رزمایش پیامبر اعظم۹»

 به گزارش سینماخبر،در مراسم آغاز نهمین رزمایش پیامبر اعظم برخی چهره‌های فرهنگی همچون ابراهیم حاتمی‌کیا، رضا امیرخانی و احسان محمدحسنی نیز در کنار مسئولین لشکری و کشوری حضور یافتند.

منبع:نسیم

 



ادامه مطلب
چهارشنبه 6 اسفند 1393  ساعت 3:20 PM | | نوشته ‌شده به دست hadi alimohammadi | ( نظرات 0 )
حسن معجونی سال آینده نمایش جدیدش را با بازی رضا بهبودی، هوتن شکیبا و نوید محمدزاده به روی صحنه می‌برد.
 «حسن معجونی»به همراه«ستوان آینیش‌مور»به تماشاخانه ایرانشهر می رود

به گزارش سینماخبر،این کارگردان دراین‌باره بیان کرد: به تازگی تمرین نمایش «ستوان آینیش‌مور» را که نوشته مارتین مکدونا است آغاز کرده‌ایم تا آن را از ابتدای تیرماه سال آینده در تماشاخانه ایرانشهر اجرا کنیم. 
 
معجونی که فقط کارگردانی این نمایش «گروتسک» را برعهده دارد، گفت: رضا بهبودی، سعید چنگیزیان، هوتن شکیبا، فربد فرهنگ، مازیار سیدی، فائزه علوی و نوید محمدزاده بازیگران این کار هستند که متن معاصری دارد و حدود 10 سال قبل به نگارش درآمده است. 

منبع:ایسنا

 

 



ادامه مطلب
چهارشنبه 6 اسفند 1393  ساعت 3:20 PM | | نوشته ‌شده به دست hadi alimohammadi | ( نظرات 0 )
مدیر شبکه یک، سریال «نفس گرم» به نویسندگی و کارگردانی محمدمهدی عسگرپور و تهیه‌کنندگی سیدمحمود رضوی را دیگر گزینه سریال رمضانی این شبکه معرفی کرد.
«محمد احسانی»از«نفس گرم»خبر می دهد

به گزارش سینماخبر،محمد احسانی مدیر شبکه یک سیما در پاسخ به اینکه آیا «علی البدل» به کارگردانی سیروس مقدم سریال رمضانی این شبکه خواهد بود یا خیر؟ تصریح کرد: یکی دو پروژه برای مناسبت رمضان پیشنهاد شده که یکی از آنها «علی البدل» است. دوستان مقدمات کار را انجام می‌دهند اما هنوز تصمیم‌گیری نهایی انجام نشده است و باید در اداره کل نمایش سیما برای این موضوع تصمیم‌گیری شود. ما نتایج این موضوع را اعلام خواهیم کرد. 
 
وی تأکید کرد: یکی دیگر از گزینه‌های رمضانی ما زحمتی است که آقایان رضوی و عسگرپور می‌کشند. این سریال با عنوان «نفس گرم» توسط محمدمهدی عسگرپور در حال نگارش است و توسط خود او کارگردانی خواهد شد. سیدمحمود رضوی نیز تهیه‌کنندگی کار را برعهده دارد. انشالله متن به حدی برسد که بشود درباره آن اطلاع‌رسانی کرد، حتما این کار را انجام خواهیم داد. 
 
هماهنگی با شورای مجریان برای حضور مجری از شبکه سه 
 
مدیر شبکه یک در پاسخ به اینکه با توجه به تقسیم‌بندی مجریان و مشخص بودن شبکه‌ای که در آن اجرا می‌کنند، سیدعلی ضیاء به عنوان مجری شبکه سه چگونه مجاز به اجرای برنامه سال تحویل شبکه یک است، توضیح داد: این تقسیم‌بندی زیرمجموعه قائم مقام محترم سیما دکتر پورحسین شکل گرفته و محفوظ است منتها برای بحث سال تحویل با هماهنگی شورای مجریان این کار انجام می‌شود. 
 
احسانی در پایان اعلام کرد: دیگر شبکه‌ها هم همینطور هستند اسامی مجریان خود را از پیش اعلام کرده‌اند تا قواره آن شورا بهم نریزد. این موضوع صرفا مختص برنامه سال تحویل است و برای برنامه‌های دیگر طبیعتا دوباره شورای هماهنگی مجریان، تصمیم‌گیر خواهد بود.

منبع:مهر

 

 



ادامه مطلب
 

 
عناوین آخرین مطالب