بعد از هر نماز حاجاتمان را از خدا بخواهیم

http://www.axgig.com/images/18410583642680597961.jpg

خداوند در شب معراج به پیامبر فرمود: " ای پیامبر! اگر بنده ای وضو بگیرد و نماز نخواند به من ظلم کرده است! و اگر وضو بگیرد و نماز بخواند ولی دعا نکند به من ظلم کرده استو ولی اگر وضو بگیرد، نماز بخواند و دعا هم بکند و اگر من دعایش را مستجاب نکنم من به او ظلم کرده ام! خداوند هیچ موقع به بندۀ خود ظلم نمی کند"

بعد از هر نماز واجب حاجاتمان را از خدا بخواهیم.

خداوند به حضرت موسی علیه السلام فرمودند که حتی نمک سفرۀ خود را هم از من بخواهید.

حجت الاسلام تقیان

 منبع : سایت خبری وارث


ادامه مطلب


[ پنج شنبه 28 مرداد 1395  ] [ 7:19 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

تعجب هارون

http://www.axgig.com/images/42630554448229382941.jpg

«ابوالحسن امام موسی بن جعفر علیهما السلام » در ده سال و اندی، هر روز پس از طلوع خورشید تا وقت زوال را با یک سجده می گذراند. «هارون» که دشمن حضرت بود، به این مطلب اعتراف کرد که او، نمونه ای برجسته برای توجه به خدا و ایمان است. هارون موقعی این اعتراف را کرد که آن حضرت را در زندان ربیع، محبوس کرده بود و از بالای کاخ، حضرت را نظاره می کرد، دید جامه ای در گوشه زندان افتاده بدون اینکه تغییر موضع دهد، لذا از این حالت تعجب کرد و به «ربیع» گفت: آن جامه ای که هر روز در آنجا می بینم چیست؟
ربیع گفت: یا امیرالمؤمنین! آن جامه نیست، بلکه «موسی بن جعفر» است، او هر روز پس از طلوع خورشید تا وقت زوال، یک سجده دارد.
هارون حیرت زده شد و از روی تعجب گفت: به راستی که این شخص از راهبان بنی هاشم است! ربیع پس از اینکه اعتراف هارون را نسبت به پارسایی امام و کناره گیریش از دنیا شنید، رو به هارون کرد و در حالی که تقاضای آزادی و سخت نگرفتن برای آن حضرت را داشت گفت: یا امیرالمؤمنین! پس چرا اینقدر در زندان بر او سخت گرفته اید؟ هارون پاسخی داد که حکایت از بی رحمی باطنی او داشت، او گفت: هیهات! باید اینطور باشد .
 

 بحار، ج 11، ص 291. تحلیلی از زندگی امام کاظم علیه السلام ، باقر شریف قرشی ، ترجمه محمد رضا عطایی، ج 1، ص 165 و 166.

منبع: داستانهایی پیرامون نماز نویسنده : محمود علی محمدلو

 


ادامه مطلب


[ پنج شنبه 28 مرداد 1395  ] [ 7:18 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

مختصات انسان کامل در کلام آیت الله بهجت

http://www.axgig.com/images/06018931183305622202.jpg

حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) می فرماید:
حبب الی من دنیاکم: النساء و الطیب، و جعل قرة عینی فی الصلاة
از دنیای شما سه چیز مورد علاقه ی من است: عطر و بوی خوش، زنان، ولی نور چشم من در نماز قرار داده شده است.
هر کدام از این ها محبوبیت و لذت تکوینی دارد، ولی لذتی که در نماز است بیشتر از لذت آن دو است، اما چه کنیم که در ذایقه ی ما شور و تلخ است، لذا هر چه زودتر می خواهیم نماز را به آخر برسانیم و از آن فارغ شویم! بعضی از پروانه ها و زنبورها نیز بوی خوش را طالبند، بهره گرفتن از جنس مخالف هم مشترک بین حیوانات است، ولی این از مختصات و امتیازات انسان کامل است که از نماز لذت می برد.

پی نوشت:

کتاب در محضر حضرت آیت ا.... العظمی بهجت – ص 105
محمد حسین رخشاد

منبع:تسنیم


ادامه مطلب


[ پنج شنبه 28 مرداد 1395  ] [ 7:44 AM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]

بی توجهی علامه طباطبايي به "حوریه بهشتی"

http://www.axgig.com/images/45696246990774124596.jpg

یکی از اساتید علامه طباطبایی، مرحوم قاضی بود و ایشان شاگردان خود را بر طبق موازین شرعیه و با رعایت آداب باطنیه اعمال و حضور قلب در نمازها و اخلاص در کردار، دستورات خاص اخلاقی ای می دادند و دل آن ها را آماده ی پذیرش الهامات عالم غیب می نمودند. خود ایشان (مرحوم قاضی) در مسجد کوفه و مسجد سهله حجره داشتند و بعضی از شب ها را به تنهایی در آن حجرات بیتوته می کردند و شاگردان خود را نیز توصیه می کردند تا بعضی از شب ها را به عبادت در مسجد کوفه و یا سهله بیتوته کنند و دستور داده بودند که چنان چه در بین نماز و با قرائت قرآن و یا در حال ذکر، فکری برای شما پیش آمد و یا صورت زیبایی را دیدید و یا بعضی از جهات دیگر عالم غیب را مشاهده کردید، توجه ننمایید و دنبال عمل خود باشید!

استاد علامه طباطبایی می فرماید: روزی من در مسجد کوفه نشسته و مشغول ذکر بودم، در آن بین یک حوریه بهشتی از طرف راست من آمد و یک جام شراب بهشتیدر دست داشت وبرای من آورده بود و خود را به من ارائه می نمود. همینکه خواستم به او توجه کنم یاد حرف استاد افتادم و لذا چشم پوشیده و توجهی نکردم. پس آن حوریه برخاست و از طرف چپ من آمد و آن جام را به من تعارف کرد، من نیز توجهی ننمودم و روی خود را برگرداندم، پس آن حوریه بهشتی رنجیده شد و رفت و من تا به حال هر وقت آن منظره به یادم می افتد، از رنجش آن حوریه متاثر می شوم!

پی نوشت:
1- شمس، مرادعلی. سیری در سیره ی علمی و عملی علامه طباطبایی از نگاه فرزانگان، قم: اسوه، 1385.
2- م. کدخدازاده، ر. عباسی. کشف و کرامات عارفان، قم: بیت الاحزان، 1390.
3- جلفایی، حمید احمد. 40 قطب عرفانی، قم: نسیم ظهور، 1391.
4- مهرتابان. یادنامه و مصاحبات تلمیذ (سید محمد حسین حسینی تهرانی) و علامه طباطبایی، قم: باقرالعلوم.

امان - تیر و مرداد ماه 1389 ، شماره 24 - عرشیان فرش نشین: علامه طباطبایی

منبع: خبر گزاری حوزه


ادامه مطلب


[ پنج شنبه 28 مرداد 1395  ] [ 7:38 AM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]