نماز، تنها عبادتی که باید فریاد زده شود
نماز، تنها عبادتی که باید فریاد زده شود
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی در همایش یاوران نماز استان البرز که در باشگاه فرهنگی ورزشی میلاد کرج برگزار شد، افزود:
نماز تنها عبادتی است که اززمان حضرت آدم (ع ) تا حضرت خاتم (ص) مورد توجه ویژه قرار داشته است .
وی اظهار داشت: دراسلام اذان به عنوان مقدمه نماز برای اطلاع رسانی زمان عبادت با صدا رسای موذن همراه است.
استاد کلاس درس هایی از قرآن گفت: به جای آوردن این فریضه الهی در تمام ادوار زندگی لازمه حیات بشر است.عبادت و بندگی خداوند از بدو تولد تا زمان مرگ با انسان است و نباید فریضه معنوی نماز را سبک شمرد.
حجت الاسلام قرائتی یادآور شد: درزمان تولد اذان و درزمان مرگ، نماز میت بر انسان خوانده می شود، پس بنابراین باید نماز را با تمام وجود به جای آوریم.
وی بیان داشت: کلمه 'صلاة' درقرآن کریم 88 بارتکرار شده و این امر بیانگر اهمیت نمازدر زندگی بشر است.
رییس ستاد مرکزی اقامه نماز کشور افزود: 350 نوع نماز مستحبی به غیر از نمازهای واجب وجود دارد که هیچ عبادتی این گونه تنوع ندارد.
منبع:http://sjnamaz.ir