شکستن نماز جائز نیست مگر در ......
شکستن نماز جائز نیست مگر در ......
بعضی ها بدون هیچ عذری به راحتی نمازشون رو می شکنند و به این مسئله فکر نمی کنند که شکستن نماز جائز نیست مگر در ? مورد زیر:
براىجلوگیرى از ضرر قابل توجّه مالى یا بدنى مانعى ندارد، مثلاً اگر جان نمازگزار یا کسى که حفظ جان او واجب است به خطر بیفتد و بدون شکستن نماز رفع خطر ممکن نباشد باید نماز را شکست، همچنین براى حفظ مالى که نگهدارى آنلازم است، امّا براى مالى که اهمّیّت چندانى ندارد، مکروه است.
هرگاهمشغول نماز باشد و طلبکارى طلب خود را مطالبه کند، چنانچه بتواند در بین نماز طلب او را بدهد و صورت نماز به هم نخورد بهتر است در همان حال بپردازد، ولى اگر بدون شکستن نماز ممکن نیست صبر کند تا نماز تمام شود و این مقدار تأخیر منافات با فوریت اداى دین ندارد مگر این که ضرورت خاصى داشته باشد، مثل این که همراهان وهمسفران طلبکار مى روند واو به زحمت مى افتد.
هرگاهدر اثناء نماز بفهمد مسجد نجس شده به خاطر تطهیر مسجد نماز را به هم بزند و آن را تطهیر کند، در غیر این صورت بعد از نماز اقدام به تطهیر مسجد نمایدو احتیاط آن است که نماز خود را طولانى نکند.
در مواردى که شکستن نماز واجب است چنانچه ادامه دهد معصیت کرده و نماز او نیز اشکال دارد.
اگرپیش از رکوع متوجّه شود اذان و اقامه را فراموش کرده چنانچه وقت وسعت داشته باشد بهتر است نماز را بشکند و اذان و اقامه را بگوید و دوباره شروع کند
سایت احکام