چرا تارک الصلوه (ترک کننده نماز) مشرک است ؟

54634494051526689278.jpg

 چرا تارک الصلوه (ترک کننده نماز) مشرک است ؟

اساس دین و دعوت انبیای الهی عدم اطاعت و پرستش ازغیر خداست؛ چنان که پیامبر اسلام برای دعوت مردم به دین می فرمودند: « قولوا اله الا الله تفلحوا؛ بگویید جز خداوند، خدایی نیست تا رستگار شوید.»
از این رو باید بت ها شکسته می شدند و خدایان خیالی و مادی کنار می رفتند و انسان هماهنگ با ندای هستی، هیچ مخلوقی را در مقام و شأن خالق قرار ندهد.
نمود عینی این خواسته حق (نفی غیر خدا)، در پرستش خدا به وسیله نماز و نفی غیر او و سرباز زدن از اطاعت غیر او محقق می شود؛ و نمازگراز با حرکت ها و اعمال خودکه هر کدام دارای اسرار و معانی خاص در دین هستند، عملا ارادت و اطاعت خویش را به خالق خود نشان می دهد و در این دعوی باید قول و فعل او واحد باشد و جز در برابر خدا هیچ گونه اطاعت و کرنش و تعظیم برای کسی روا نبیند واین عمل را با اعتقاد عمیق روزانه تکرار نماید؛ چنان که در نحوه ی ایستادنمطیع امر خدا باشد و به سویی روی کند که او تعیین کرده است.
نکته دیگر این که تحقق دین الهی در گرو تحقق عبارت « لا اله الا الله » است و این عبارت، نه تنها یک اعتقاد و مسئله تئوری است، بلکه حقیقتی عملی می باشد. امام خمینی (ره) آن موحد بزرگ، تمام علوم حتی علم توحید را هم عملی می داند، زیرا آنچه در جهان تحقق دارد، لا اله الا الله است و ما باید خود را با این حقیقت هماهنگ کنیم و با نفی غیر خدا حتی خواسته های نفسانی خویش، تنها او را پرستش کنیم.
بنابراین، تارک نماز با پرستش شیطان و نفس خود، برا ی خدا شریک قائل شده است.
از سوی دیگر، با به جا نیاوردن نماز عملا توحید الهی را با قلب خویش نپذیرفته است.
3- چرا حکم ترک نماز از گناه کبیره و فحشا و منکر بالاتر است؟
ازامام صادق (ع) سئوال شد: چرا تارک نماز را کافر می دانید ؟ ایشان فرمودند:کسی که نماز را ترک می کند، هرگز آن را ترک نمی کند، مگر به خاطر سبک شمردن آن...و هر کس نماز را از روی عمد ترک کند، پس به قصد لذت این کار را نکرده است، در نتیجه هرگاه قصد لذت نفی شد استخفاف (سبک شمردن) اتفاق افتاده است و هرگاه استخفاف باشد، کفر محقق شده است.

منبع:بهشت وصال





[ پنج شنبه 8 بهمن 1394  ] [ 7:11 AM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]