تهاجم فرهنگی عامل گریز از نماز

تهاجم فرهنگی عامل گریز از نماز
 
03950408928828388196.jpg;

يكي از عوامل زمينه ساز نمازگريزي، تأثير پذيري افراد جامعه به ويژه جوانان و نوجوانان از پديده هاي تهاجم فرهنگي است. دشمنان، با ترويج فرهنگ ضد ديني در تلاشند تا جامعه ما را از همه فضايل انساني تهي نمايند و جوانان ما را به انسان هايي فاسد، فرمانبر و تسليم و غافل از ياد خدا و معنويت تبديل كنند.1 محورهاي اصلي و اهداف بلند مدت تهاجم فرهنگي، ايجاد ترديد و شبهه در پايه هاي ديني و اعتقادي، ناكار آمد جلوه دادن نظام جمهوري اسلامي،ايجاد بدبيني نسبت به كانون هاي ديني و مذهبي و باز داري جوانان و نوجوانان از شركت در مراسم عبادي، مانند نماز جمعه و جماعت است.2
تهاجم فرهنگي مي كوشد روحيه دين داري را در جامعه از ميان ببرد و در اين راستا از هر ابزاري استفاده مي كند. در اين فضا، نمازگزاري كه برترين جلوه دين داري است، به طوري جدي تهديد مي شود. مي توان گفت با حذف نماز از برنامه زندگي، بخش اعظم روحيه اسلام پذيري و تعبد از ميان مي رود. چون پنج نوبت ارتباط با خداي متعال و پنج نوبت مناجات با حضرت حق از برنامه زندگي كنار رفته و اين بزرگ ترين ضربه براي ايمان است.

پی نوشت ها:

1. براى مطالعه بيشتر نك: فرهنگ و تهاجم فرهنگى، مقام معظم رهبرى، ص 390. سازمان مدارك فرهنگى انقلاب اسلامى تهران، بهار 1375.
2. براى مطالعه بيشتر در مورد تهاجم فرهنگى نك: تهاجم فرهنگى از ديدگاه آيات، روايات وفقه، حسن على اكبرى؛ تهاجم فرهنگى از ديدگاه سياسى، سازمان تحقيقات خودكفايى نيروى مقاومت بسيج، فرهنگ مهاجم و فرهنگ مولد، جلال رفيع، فرهنگ و تهاجم فرهنگى، مقام معظم رهبرى، تهاجم فرهنگى، محمد تقى مصباح يزدى.

 





[ شنبه 29 اسفند 1394  ] [ 8:44 AM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]