خشوع راه دعوت نسل جوان به نماز
خشوع راه دعوت نسل جوان به نماز
راه دعوت نسل نو به نماز جماعت این است که مهمترین نعمات خداوند را بشناسانیم.
نماز سنگین است مگر برای کسانی که خاشع باشند ، راه دعوت نسل نو به نماز با خشوع است و اینکه نعمت های خداوند را بشناسانیم.
انسان نماز می خواند زیرا انسان به خدا امید دارد ، توکل دارد و نمی شکند ، در حالی که که انسان بی نماز از این نعمات بی بهره می باشد.
دلیل خواندن نماز به زبان عربی این است که این زبان نظم خاصی دارد و همه مسلمانان یک زبان مشترک داشته باشند، خاطر نشان کرد: حضرت امام خمینی (ره) می فرمایند : نماز کارخانه انسان سازی است.
تمام کمالات از قبیل نظم، حضور در صحنه ،آزادی، زیبایی ، استقلال ، نظافت ، یاد شهید و.... در نماز وجود دارد ، همچنین نماز با خورشید ،ستاره ها ، ماه ،رنگ، آب ، خاک، معاد، توحید، انبیاء ، توجه به ارزش ها رابطه دارد.
نماز اگر مقبول درگاه الهی قرار بگیرد تمام عبادات و اعمال قبول می باشد ، نماز از زمان تولد تا زمان مرگ با انسان همراه است.
حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی