ملائکه با نماز او نماز می کنند

http://www.axgig.com/images/43885839063643205193.jpg

اسحاق بن عمار گوید، به امام جعفر صادق گفتم: یا ابا عبداللَّه خبر ده مرا از با فضیلت ترین وقت برای نماز صبح فرمود: هنگام طلوع فجر چون خداوند می فرماید: ان قرآن الفجر کان مشهودا
بدین معنی که نماز صبح را فرشته روز و فرشته شب هر دو مشاهده می کنند، پس هر گاه بنده، نماز صبح را هنگام طلوع فجر بخواند، دو مرتبه برای او نوشته می شود، هم فرشته صبح می نویسد و هم فرشته شب.
پیامبر اکرم (ص) فرمود: ان العبد اذا قام فی الصلاة، رفع اللَّه الحجاب بینه و بنی عبده وواجهه بوجهه و قامت الملائکه من لدن منکبیه الی الهواء یصلون بصلاته و یومنون علی دعائه(1)
- چون بنده (مؤمن) به نماز می ایستد، حجاب میان خدا و او رفع می شود و خدا رو به او می نماید و ملائکه از کتفهای او تا آسمان صف می کشند و با نماز او نماز می کنند، و بر دعای او آمین میگویند.

1) ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص 62 و 63، من لا یحضره الفقیه، ج 1، ص 135.

منبع :پاداشهای نمازگزاران  نویسنده : رحیم کارگر محمدیاری





[ چهارشنبه 17 شهریور 1395  ] [ 1:39 PM ] [ فروزان ]
[ نظرات(0) ]