اجرای نمایشنامه‌های دهمین جشنواره تئاتر ملی رضوی در بجنورد آغاز شد

اجرای نمایشنامه‌های دهمین جشنواره تئاتر ملی رضوی در بجنورد مرکز خراسان شمالی از امروز آغاز شد.

خبرگزاری فارس: اجرای نمایشنامه‌های دهمین جشنواره تئاتر ملی رضوی در بجنورد آغاز شد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، در نخستین روز از اجراهای نمایشنامه‌های تئاتر رضوی، «مسلخ عشق» به نویسندگی امیر مهاجر و کارگردانی مشترک امیر مهاجرسلطانی و رضا رمضانی پیش از ظهر امروز در تالار حافظ بجنورد روی صحنه رفت.

این نمایشنامه که از تهران برای بخش مسابقه دهمین جشنواره تئاتر ملی رضوی در بجنورد انتخاب شده است به مدت 90 دقیقه برای حاضران به نمایش درآمد.

براساس برنامه قرار است تا سه نمایش جشنواره تئاتر رضوی نیز در نوبت عصر امروز در تالارهای گلشن، حافظ و تماشاخانه شمس بجنورد به اجرا درآید.

12 نمایشنامه از استان‌های کشور به دهمین جشنواره تئاتر رضوی راه یافته‌اند.

نمایش «نیم مرده» به نویسندگی و کارگردانی علی عابدی نیز به عنوان نمایش ویژه این جشنواره که کاری مشترک از هنرمندان ایران و تاجیکستان بوده، تولید شده است.

این جشنواره از امروز 25 تا 29 مردادماه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/63002/ز10


ادامه مطلب
نظرات 0
حماسه‌آفرینی مردم لنده در مراسم تشییع سردار پد خندق قابل تقدیر است

فرمانده سپاه ناحیه لنده طی پیامی از حماسه‌آفرینی مردم ولایتمدار استان و شهرستان لنده در مراسم تشییع و تدفین شهدا در استان تقدیر و تشکر کرد.

خبرگزاری فارس: حماسه‌آفرینی مردم لنده در مراسم تشییع سردار پد خندق قابل تقدیر است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، حضور با شکوه و پر شور و شعور مردم شهرستان لنده در مراسم استقبال، وداع و تشییع سردار شهید جان‌محمد کریمی حماسه‌ای دیگر در تاریخ پرافتخار این شهرستان رقم زد.

مردم این شهرستان در اوج ولایتمداری از فرزند شهیدشان استقبال کردند تا بار دیگر با شهدا و آرمان‌های پاکشان تجدید عهد و میثاق دوباره ببندند.

به همین مناسبت فرمانده سپاه شهرستان لنده طی پیامی از حضور گسترده مردم در این مراسم معنوی تقدیر کرد.

علی محمدی فرمانده سپاه لنده در این پیام به حضور اقشار مختلف استان، شهرستان و خانواده معظم شهدا در مراسم تشییع شهدا در کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: مردم همیشه در صحنه شهرستان لنده همچون سال‌های دفاع و حماسه بار دیگر با حضور شکوهمند خود در این مراسم معنوی، در پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های نظام و انقلاب و شهید و شهادت پیش‌قدم شدند و فضای شهرستان را معطر به عطر ایثار و شهادت ساختند.

محمدی در ادامه افزود: شکوه و دلدادگی مردم شهیدپرور استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان لنده در مراسم استقبال و تشییع و تدفین شهدا در ایام شهادت صادق آل محمد (ع)، در سالی که مزین به نام دولت و ملت، همدلی و همزبانی بوده بار دیگر برگ زرینی بر افتخارات شهرستان اولین‌ها افزودند.

فرمانده سپاه ناحیه لنده در ادامه این پیام ضمن تقدیر از خلق حماسه‌ در مراسم تشییع سردار شهید کریمی و شهید آذریان و شهدای گمنام در استان افزود: از همه نهادها، دستگاها و مسئولان و خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر و عموم مردم ولایتمدار و شهیدپرور استان و شهرستان لنده که در خلق چنین حماسه‌ای سهیم بودند به مثابه حدیث شریف «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» کمال تقدیر و تشکر به عمل آمده و از خداوند منان صبر جزیل و توفیقات الهی برای آنها آرزومندم.

انتهای پیام/82013/ط


ادامه مطلب
نظرات 0
بهره‌برداری از وضع جدید کشتارگاه سنتی دماوند در هفته دولت

معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی فرماندار شهرستان دماوند از بهره‌برداری وضع جدید کشتارگاه سنتی دماوند در هفته دولت خبر داد.

خبرگزاری فارس: بهره‌برداری از وضع جدید کشتارگاه سنتی دماوند در هفته دولت
 

مجید صفری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران با اشاره به رسیدگی به معضلات کشتارگاه سنتی دماوند اظهار داشت: پیرامون این موضوع تاکنون نشست‌های متعددی با حضور مسئولان مربوطه برگزار شده است.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، قرار شده است که کشتارگاه جدیدی در منطقه گندک احداث شود تا معضلات کشتارگاه فعلی که در کنار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند واقع است، برطرف شود.

معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی فرماندار شهرستان دماوند ادامه داد: به دلیل طولانی بودن پروسه احداث کشتارگاه جدید، قرار شده است که کشتارگاه فعلی دماوند بازسازی شود تا کشتارگاه جدید در منطقه گندک به بهره‌برداری برسد.

صفری تصریح کرد: در نشستی که با حضور مسئولان مربوطه برگزار شد، طرح بازسازی آن نهایی شده و در این زمینه اگر طبق برنامه‌‌‌ریزی‌های انجام شده عمل شود، بهره‌برداری از وضع جدید کشتارگاه سنتی دماوند جزو برنامه‌های هفته دولت شهرستان دماوند قرار خواهد گرفت.

این مسئول در خصوص احداث کشتارگاه جدید در منطقه گندک نیز گفت: برای احداث این کشتارگاه، سرمایه‌گذاری با مشارکت یکی از بانک‌ها اعلام آمادگی کرده است و درصدد هستیم تا در کوتاه‌ترین زمان نسبت به واگذاری زمین به بخش خصوصی برای احداث آن اقدام شود.

معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی فرماندار شهرستان دماوند با اشاره به برنامه‌های هفته دولت در این شهرستان بیان کرد: در این زمینه به دستگاه‌ها و ادارات اعلام کردیم تا پروژه‌هایی که زمان کمتری برای افتتاح نیاز دارند را معرفی کنند تا در هفته دولت به بهره‌برداری برسانیم.

انتهای پیام/67015/ق20/پ3003


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 25 مرداد 1394  | 2:39 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
شبکه اجتماعی دانش‌آموزی راه‌اندازی می‌شود

معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش گفت: از سال تحصیلی آینده شبکه اجتماعی دانش‌آموزان در کشور با نام شبکه شاد راه‌اندازی می‌شود.

خبرگزاری فارس: شبکه اجتماعی دانش‌آموزی راه‌اندازی می‌شود
 

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حمیدرضا کفاش صبح امروز در نشست با دانش‌آموزان قرارگاه‌های دانش‌آموزی سراسر کشور در اردوی آموزشی ـ تشکیلاتی دختران آفتاب در اردبیل اظهار کرد: ما در گام نخست محور آموزش را مورد توجه قرار دادیم تا برای مربیان تربیتی با هدف توانمندسازی آنها و آشنایی بیشتر با فضای مجازی بتوانیم حرکت‌های تاثیرگذاری را به انجام برسانیم.

وی با بیان اینکه محقق شدن این امر در ورود فعال دانش‌آموزان به عرصه‌های فضای مجازی و اینترنتی نیازمند برنامه‌های آموزشی و تقویت فعالیت‌های آگاه‌سازی است، افزود: در این ارتباط اقدام به تاسیس شبکه اجتماعی دانش‌آموزان در کشور کردیم که از مهر ماه این شبکه با عنوان «شبکه شاد» راه‌اندازی شده و زمینه حضور توانمند دانش‌آموزان را در حوزه‌های مجازی فراهم خواهد کرد.

معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: ما در سال گذشته کارهای زیربنایی و تخصصی را به همراه توانمندی نیروی انسانی مورد توجه قرار دادیم و سعی‌مان بر این بوده تا بتوانیم دانش‌آموزان علاقمند را وارد رقابت‌های علوم قرآنی، معارف و المپیاد‌های داخلی و خارجی کنیم که قطعا بر این باوریم ورود دانش‌آموزان به فضاهای مجازی در قالب راه‌اندازی سایت‌ها و وبلاگ‌ها می‌تواند تاثیرگذاری خاصی را داشته باشد.

کفاش خطاب به دختران شرکت‌کننده در اردوی آموزشی ـ تشکیلاتی دختران آفتاب گفت: شما دانش‌آموزان منتخب اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان باید حضور فعال و قوی در عرصه مجازی داشته باشید تا این حضور تاثیرگذار به توانمندی دانش‌آموزان متدین با تولید محتوا و تقویت فضای مجازی بیشتر کمک کند.

این مسئول تصریح کرد: قطعا در قالب وبلاگ و سایت‌هایی که توسط دانش‌‌آموزان طراحی می‌شود می‌توانیم محتوای غنی ارزش‌های دینی و اسلامی را به همراه سبک زندگی اسلامی و دینی در این فضا تبلیغ و ترویج کنیم تا همه بتوانند از این بستر تقویتی استفاده کنند.

معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: باید با مدیریت چنین فضاهای مجازی اجازه ندهیم تا دشمنان ما بتوانند با محتوای غیراخلاقی و نامناسب فضای تربیتی نسل آینده را متشنج کنند در حالی که اعتقاد راسخ داریم که نسل آینده ما باید در فضای مناسب و مطلوب مجازی که پاک و طاهر خواهد بود فعالیت‌های خود را انجام دهند.

کفاش در پایان سخنان خود از دانش‌آموزان خواست تا در فعال کردن فضاها و سایت‌های مجازی بیشتر از این تلاش کنند و با توانمندی بیشتر در این عرصه حضور یابند.

انتهای پیام/62003/ی30/

 


ادامه مطلب
نظرات 0
مقام سومی تیم والیبال نشسته بانوان همدانی در جشنواره مهر رضوی

رئیس هیئت جانبازان و معلولان همدان گفت: تیم والیبال نشسته همدان با ترکیب بازیکنان برجسته موفق شد در جایگاه سوم رقابت‌ها قرار بگیرد.

خبرگزاری فارس: مقام سومی تیم والیبال نشسته بانوان همدانی در جشنواره مهر رضوی
 

ناصر احمدیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در همدان، با اشاره به برگزاری جشنواره مهر رضوی، اظهار کرد: هیئت جانبازان و معلولان همدان کاروان چهار تیمی استان را در رشته‌های والیبال نشسته، وزنه‌برداری، تنیس روی میز و تیر‌اندازی به مسابقات قهرمان کشوری زیر 25 سال (جشنواره مهر رضوی) اعزام کرد.

وی با بیان اینکه تیم والیبال نشسته استان در این رقابت‌ها عنوان سوم را به دست آورد، گفت: تیم والیبال نشسته همدان با ترکیب بازیکنان برجسته موفق شد در جایگاه سوم رقابت‌ها قرار بگیرد.

رئیس هیئت جانبازان و معلولان همدان افزود: مسابقات با حضور 9 تیم و برگزاری 21 دیدار و با هدف استعداد‌یابی و کشف نیرو‌های جدید برگزار شد.

وی به ترکیب تیم والیبال نشسته بانوان اشاره کرد و بیان کرد: بتول معظمی، زهرا نجاتی‌عارف، مرضیه کشاورز، طیبه بشیری‌نهنجی،سیده‌زهرا فاطمی‌رضوان، ساجده حسین‌پور، فهیمه فدا و مریم احمدی با مربیگری لیلا بریانیان و سرپرستی لاله سعادتمند در رقابت‌ها حضور یافتند.

وی ادامه داد: تیم وزنه‌برداری نیز با ترکیب علیرضا بختیاری و مجید امینی‌پیشواز در جشنواره حضور یافت و علیرضا بختیاری موفق شد در وزن 80 کیلو‌گرم با حضور 22 شرکت‌کننده مقام سوم را به‌دست آورد.

احمدیان با اشاره به تیم تنیس روی میز نیز ابراز کرد: زکیه خدابنده‌لو، زهرا فضلعلی و سیده‌مهناز حسینی با مربیگری الناز دبیری به جشنواره اعزام شدند.

وی تصریح کرد: زکیه خدابنده‌لو در بخش انفرادی تنیس روی میز موفق به کسب عنوان سومی رقابت‌ها شد.

رئیس هیئت جانبازان و معلولان همدان یاد‌آور شد: در رشته تیر‌اندازی نیز زهرا نجاتی‌عارف تنها شرکت‌کننده در رقابت‌ها بود که با هدایت فاطمه چهاردولی در مسابقات شرکت کرد.

وی خاطر‌نشان کرد: مریم غفاری به عنوان سرپرست کاروان، سیما حجت‌الاسلامی نایب رئیس هیئت و مریم فریمانی روانشناس تیم والیبال نشسته کاروان را در جشنواره همراهی کردند.

احمدیان عملکرد کاروان اعزامی را رضایت‌بخش دانست و گفت: ورزشکاران و تیم‌های اعزامی به رقابت‌ها عملکرد خوبی داشتند که حاصل تلاش ورزشکاران و مربیان است.

وی با اشاره به برنامه‌های آینده هیئت بیان کرد: پس از بازگشت از این رقابت‌ها این هیئت برنامه‌های منظمی را برای اعزام تیم‌ها و ورزشکاران دنبال خواهد کرد.

رئیس هیئت جانبازان و معلولان همدان اظهار کرد: هیئت با پیگیری‌های منظم سعی بر حفظ آمادگی ورزشکاران فعال برای اعزام به مسابقات لیگ دارد.

انتهای پیام/89039/ک30/چ3000


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 25 مرداد 1394  | 2:39 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
حرم مطهر رضوی گلباران شد

همزمان با میلاد کریمه اهل بیت(س) حرم مطهر رضوی گلباران شد.

خبرگزاری فارس: حرم مطهر رضوی گلباران شد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حرم مطهر حضرت رضا(ع) صبح امروز همزمان با میلاد کریمه اهل بیت(س) با حضور هزاران زائر و مجاور گلباران شد.

خادمان رضوی و زائران و ارادتمندان خاندان اهل بیت(ع) با شاخه‌های گل از میدان شهدای مشهد به سمت حرم رضوی شرفیاب شده و ارادت خود را به ساحت این امام همام ابراز کرده و میلاد حضرت معصومه (س) را به ساحت ایشان تبریک گفتند.

گفتنی است، مدیحه‌سرایی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) از برنامه‌های این مراسم معنوی بود.

انتهای پیام/3138/غ10/پو3002


ادامه مطلب
نظرات 0
جشنواره زیر سایه خورشید در آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود

برای هفتمین سال پیاپی، جشنواره زیر سایه خورشید در آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس: جشنواره زیر سایه خورشید در آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود
 

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی کاتب صبح امروز در نشست خبری که در استانداری آذربایجان‌غربی برگزار شد، اظهار داشت: این جشنواره از سال 87 در سراسر کشور آغاز شده که ارومیه یک سال بعد شروع به فعالیت کرده است.

وی افزود: علاوه بر تمام استانهای کشور، 14 کشور خارجی نیز در این جشنواره شرکت می‌کنند که آذربایجان غربی در سال قبل توانست در بخش پوشش تصویری جشنواره مقام اول را در کشور بدست آورد.این جشنواره که از 31 مرداد آغاز می‌شود اهداف ویژه‌‌ای دارد که مهمترین آنها فرهنگ‌سازی زیارت از راه دور در میان مردم است.

دبیر جشنواره زیر سایه خورشید ادامه داد: 13 تا 20 هزار مخاطب به طور مستقیم و غیرمستقیم مخاطب این برنامه هستند که با انتشار هرچه بیشتر آن سعی داریم تبلیغات را در حد وسیعی انجام دهیم.

وی تصریح کرد: جشنواره در قالب شش برنامه اجرا خواهد شد که از دیگر اهداف آن ایجاد نشاط دینی و ولایی در سطح استان و ایجاد تعادل و توازن در مراسم مذهبی است.

کاتب اذعان کرد: تعظیم در برابر شعائر اسلام وظیفه همه مسلمانها است و گسترش نام و یاد ائمه در جامعه و تکریم از مقام شامخ امام رضا (ع) که ولی نعمت ما ایرانیان است از ملزومات محسوب می‌شود.

دبیر جشنواره زیر سایه خورشید اظهار داشت: خادمین امام رضا(ع) 29 مرداد از تبریز وارد ارومیه می‌شوند و دیدار با امام جمعه، استاندار، خانواده شهدا، پیشکسوتان قرآنی و حضور در زندان از برنامه‌های روز اول است.

وی افزود: علاوه بر ارومیه 11 شهرستان و سه شهر از این جشنواره استقبال کرده‌اند و در شب میلاد امام رضا (ع) در سالن دو هزار نفری شهید باکری ارومیه مراسم جشن برگزار خواهد شد.

کاتب گفت: آستان قدس رضوی مجری کشوری این جشنواره است و در سطح استانی موسسه دارالحافظین برگزاری آن را بر عهده دارد و ارگانها و سازمان‌های آذربایجان‌غربی در اجرای هرچه بهتر این برنامه در کنار این موسسه حضور دارند.

انتهای پیام/61017/خ30


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 25 مرداد 1394  | 2:39 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
استفاده از ظرفیت مردم برای تاثیرگذاری بهتر جشن‌ها

رئیس شورای هماهنگی جشن‌های دهه کرامت گفت: برای نقش‌آفرینی بهتر جشن‌ها باید از ظرفیت مردم استفاده کرد.

خبرگزاری فارس: استفاده از ظرفیت مردم برای تاثیرگذاری بهتر جشن‌ها
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا سلیمانی ظهر امروز در دیدار با آیت‌الله موسوی‌اردبیلی با اشاره به میلاد حضرت معصومه(س) اظهار کرد: برای نقش‌آفرینی بهتر باید از ظرفیت مردم استفاده کرد.

وی افزود: در تاریخ اسلام سه هجرت پیامبر اکرم(ص)، هجرت امام حسین(ع) و هجرت امام رضا(ع) دارای جایگاه بالایی است.

رئیس شورای هماهنگی جشن‌های دهه کرامت با اشاره به وجود 8 هزار امامزاده در ایران گفت: پس از آمدن امام رضا(ع) به ایران، امامزادگان به ایران آمدند.

حجت‌الاسلام سلیمانی تصریح کرد: دستگاه‌های مختلفی در راستای بهتر برگزاری جشن‌های دهه کرامت همکاری داشته‌اند که از جمله این دستگاه‌ها می‌توان به نهادهادی اوقاف و امور خیریه، صدا و سیما، فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم و حوزه علمیه اشاره کرد.

انتهای پیام/78022/س10


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 25 مرداد 1394  | 2:39 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
احداث 2 هزار واحد مسکن شهری برای اقشار کم‌درآمد کرمان

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمان گفت: در حال حاضر 2 هزار واحد مسکن شهری برای اقشار کم‌درآمد در دست احداث داریم و در حوزه عمران روستایی نیز تهیه و اجرا طرح‌های روستایی و سند‌دار کردن منازل در دستور کار قرار دارد.

خبرگزاری فارس: احداث 2 هزار واحد مسکن شهری برای اقشار کم‌درآمد کرمان
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، علی‌اکبر سلطانی‌نژاد پیش از ظهر امروز در بازدید استاندار کرمان از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار داشت: این مجموعه در سطح استان کرمان با 300 نفر فعالیت می‌کند و تقریبا در هر شهرستان یک اداره مستقر داریم و 75 درصد نیروهای بنیاد مسکن دارای تحصیلات عالیه هستند.

وی بیان داشت: طبق قانون متولی اصلی بازسازی امکان روستایی بنیاد مسکن است و با توجه به حادثه‌خیر بودن استان کرمان، نیروهای این مجموعه همیشه در حال کار هستند.

سلطانی‌نژاد عنوان کرد: 10 هزار و 500 واحد از مسکن مهر استان کرمان به عهده بنیاد مسکن بوده و بالغ بر 9 هزار واحد را تحویل داده‌ایم.

وی با اشاره به سیاست‌های مسکن حمایتی در بنیاد مسکن عنوان کرد: طی سال‌های اخیر یک هزار و 500 واحد را از برکات سفر مقام رهبری برای استان کرمان انجام دادیم و مسکن اجتماعی را هم بنیاد باید انجام دهد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: در حال حاضر 2 هزار واحد مسکن شهری برای اقشار کم‌درآمد در دست احداث داریم و در حوزه عمران روستایی نیز تهیه و اجرای طرح‌های روستایی و سند‌دار کردن منازل در دستور کار قرار دارد.

گزارش تکمیلی متعاقبا ارسال می‌شود.

انتهای پیام/80017/ع


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 25 مرداد 1394  | 2:39 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
خوزستان با قبول شکست از کردستان برنزی شد

تیم بسکتبال دختران دانشجوی خوزستان با شکست مقابل حریف سنندجی خود عنوان سوم المپیاد دختران دانشجوی سمای کشور در همدان را به دست آورد.

خبرگزاری فارس: خوزستان با قبول شکست از کردستان برنزی شد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، المپیاد ورزشی دختران دانشجوی سمای کشور که از ظهر جمعه در سه رشته آمادگی جسمانی، بسکتبال و تنیس روی میز به میزبانی همدان آغاز شده پیش از ظهر یکشنبه با برگزاری مسابقات دور چهارم رشته بسکتبال پیگیری شد.

در رقابت‌های بسکتبال 9 تیم حاضر در سه گروه تقسیم شدند که در گروه «الف» کرمانشاه، تهران و کردستان و در گروه «ب» اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان رضوی و در گروه «ج» آذربایجان غربی، خوزستان و آذربایجان شرقی حضور داشتند.

در دور چهارم این مسابقات و در گروهی که تیم‌ها برای کسب عناوین اول تا سوم با هم رقابت می‌کنند دو تیم خوزستان و کردستان با قضاوت فاطمه بهرامی، شیوا درسازان و نسیبه غلامی برابر هم صف‌آرایی کردند که در پایان این مسابقه با پیروزی دختران کردزبان به پایان رسید.

در این بازی سنندجی‌ها در دو کوارتر ابتدایی بازی با حساب 21 بر 6، و 14 بر 10 به پیروزی رسیدند اما در ادامه تیم خوزستان موفق شد با نتایج 15 بر 11 و 12 بر 10 به برتری برسد.

در پایان وقت معمول این مسابقه مجموعاً تیم کردستان 56 بر 43 نتیجه بازی را از آن خود کرد.

تیم خوزستان شامگاه یکشنبه با قبول شکست برابر اصفهان دیگر تیم این گروه و با احتساب این باخت به عنوان سومی این رقابت‌ها دست پیدا کرد و به کسب مدال برنز رضایت داد.

از این گروه عصر یکشنبه تیم‌های اصفهان و کردستان برای معرفی تیم قهرمان برابر هم صف‌آرایی خواهند کرد.

با اعلام مسئولان فنی هر سه رشته این رقابت‌ها روز یکشنبه با برگزاری مسابقات انفرادی و تیمی به کار خود پایان خواهد داد تا طی مراسمی نفرات و تیم‌های برتر با اهدای کاپ و احکام قهرمانی معرفی شوند.

المپیاد ورزشی دختران دانشجوی سمای کشور که با حضور 280 ورزشکار در سه رشته بسکتبال، تنیس روی میز و آمادگی جسمانی از روز جمعه 23 مردادماه در همدان آغاز شده روز 25 این ماه با اعلام تیم‌ها و نفرات برتر به‌کار خود پایان خواهد داد.

انتهای پیام/89020/ک30/چ3000


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 650 :: 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 >