حماسه‌آفرینی مردم لنده در مراسم تشییع سردار پد خندق قابل تقدیر است

فرمانده سپاه ناحیه لنده طی پیامی از حماسه‌آفرینی مردم ولایتمدار استان و شهرستان لنده در مراسم تشییع و تدفین شهدا در استان تقدیر و تشکر کرد.

خبرگزاری فارس: حماسه‌آفرینی مردم لنده در مراسم تشییع سردار پد خندق قابل تقدیر است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، حضور با شکوه و پر شور و شعور مردم شهرستان لنده در مراسم استقبال، وداع و تشییع سردار شهید جان‌محمد کریمی حماسه‌ای دیگر در تاریخ پرافتخار این شهرستان رقم زد.

مردم این شهرستان در اوج ولایتمداری از فرزند شهیدشان استقبال کردند تا بار دیگر با شهدا و آرمان‌های پاکشان تجدید عهد و میثاق دوباره ببندند.

به همین مناسبت فرمانده سپاه شهرستان لنده طی پیامی از حضور گسترده مردم در این مراسم معنوی تقدیر کرد.

علی محمدی فرمانده سپاه لنده در این پیام به حضور اقشار مختلف استان، شهرستان و خانواده معظم شهدا در مراسم تشییع شهدا در کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: مردم همیشه در صحنه شهرستان لنده همچون سال‌های دفاع و حماسه بار دیگر با حضور شکوهمند خود در این مراسم معنوی، در پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های نظام و انقلاب و شهید و شهادت پیش‌قدم شدند و فضای شهرستان را معطر به عطر ایثار و شهادت ساختند.

محمدی در ادامه افزود: شکوه و دلدادگی مردم شهیدپرور استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان لنده در مراسم استقبال و تشییع و تدفین شهدا در ایام شهادت صادق آل محمد (ع)، در سالی که مزین به نام دولت و ملت، همدلی و همزبانی بوده بار دیگر برگ زرینی بر افتخارات شهرستان اولین‌ها افزودند.

فرمانده سپاه ناحیه لنده در ادامه این پیام ضمن تقدیر از خلق حماسه‌ در مراسم تشییع سردار شهید کریمی و شهید آذریان و شهدای گمنام در استان افزود: از همه نهادها، دستگاها و مسئولان و خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر و عموم مردم ولایتمدار و شهیدپرور استان و شهرستان لنده که در خلق چنین حماسه‌ای سهیم بودند به مثابه حدیث شریف «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» کمال تقدیر و تشکر به عمل آمده و از خداوند منان صبر جزیل و توفیقات الهی برای آنها آرزومندم.

انتهای پیام/82013/ط



نظرات 0