سفیر امارات عربی متحده در آمریکا روز پنجشنبه گفت امارات به دنبال دریافت نوعی تضمین امنیتی در نشست آینده باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا با سران شش کشور عرب شورای همکاری خلیج فارس در کمپ دیوید است.

تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/02/17
سفیر امارات عربی متحده در آمریکا روز پنجشنبه گفت امارات به دنبال دریافت نوعی تضمین امنیتی در نشست آینده باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا با سران شش کشور عرب شورای همکاری خلیج فارس در کمپ دیوید است.
به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، یوسف العتیبه ( به ضم عین و فتح ت ) در یک مرکز تحقیقاتی در واشنگتن افزود :«‌ ما با توجه به رفتار ایران در منطقه به دنبال (دریافت) نوعی تضمین امنیتی هستیم. ما امروز نیازمند یک تضمین امنیتی به صورت مکتوب هستیم. ما نیازمند چیزی هستیم که نهادینه شده باشد.»
اوباما از سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس برای برگزاری نشست هایی در واشنگتن و کمپ دیوید دعوت کرده است و این نشست ها قرار است 13 و 14 مه برگزار شود. پیشنهاد اوباما برای برگزاری این نشست ها پس از دستیابی به توافق با ایران درباره چارچوب یک موافقتنامه هسته ای مطرح شد.
منابع آمریکایی گفتند پیش بینی می شود اوباما هفته آینده تلاش آمریکا را برای کمک به متحدان عرب خود در خلیج فارس در زمینه ایجاد یک سامانه دفاعی در منطقه با هدف محافظت از آنها در برابر موشک های ایران ازسر گیرد زیرا اوباما تلاش می کند نگرانی های آنها را درباره موافقتنامه هسته ای با ایران کاهش دهد.
161/146



نظرات 0