مهاباد - ایرنا - فرمانده انتظامی مهاباد از شناسایی و متلاشی شدن دو باند بزرگ تهیه و توزیع مواد مخدر صنعتی در سطح این شهرستان در یک هفته اخیر خبر داد.

 

سرهنگ فتاح بابانژاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از این باندها با دایر کردن آشپزخانه سیار در یکی از باغ های روستاهای اطراف این شهرستان اقدام به تهیه و توزیع شیشه می کرد .

وی گفت: از این باند 2.5 کیلوگرم شیشه، 60 کیلوگرم ماده پیش ساز مواد مخدر صنعتی و 450 لیتر مایع پیش ساز مواد مخدر صنعتی کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی مهاباد اضافه کرد: اعضای باند دیگری که در امر تهیه و توزیع مواد مخدر سنتی دست داشتند، نیز با تلاش ماموران نیروی انتظامی این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند .

وی گفت: از این باند نیز 2.5 کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و ضبط شد.

وی با بیان اینکه در همین ارتباط تاکنون هفت نفر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شده اند، افزود: ماموران از اعضای این باندها شش قبضه اسلحه نیز کشف و ضبط کرده اند.

مهاباد با 215 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است .

6185/2093

 
 

 

 

 
انتهای پیام /*


نظرات 1