تاريخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394  | 12:59 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
کلاهبرداری پیامکی 114 میلیارد تومانی یک شرکت از مردم

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‎الملل شرکت مخابرات ایران گفت: یک شرکت با ارسال پیامک و تماس با مردم از این طریق که شما برنده فلان جایزه شدید، 114 میلیارد تومان پول از مردم گرفت.

خبرگزاری فارس: کلاهبرداری پیامکی 114 میلیارد تومانی یک شرکت از مردم
 

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، داوود زارعیان بعد از ظهر امروز در شورای روابط عمومی‎های استان گلستان اظهار کرد: 11 تا 12 نفر طی سال با ارسال پیامک و تماس با مردم از این طریق که شما برنده فلان جایزه شدید، 114 میلیارد تومان پول از مردم گرفتند.

وی افزود: این شرکت 40 هزار تومان از هر نفر برای گرفتن جایزه پول گرفته که این مسئله نشان می‎دهد جامعه نسبت به مسائل مختلف شیادی ناآگاه است.

زارعیان تصریح کرد: اگر اطلاعات را درست و به موقع به مردم برسانیم، بسیاری از بحث‎های خرافاتی از بین می‌رود و روابط عمومی باید ارزش توزیع اطلاعات را بداند.

این خبر تکمیل می‎شود.

انتهای پیام/83001/غ



نظرات 0