به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تبریز، شنیده ها حاکی از این است که روز شنبه، در یک منزل مسکونی در خیابان حجتی تبریز، جنازه یک دختر 22 ساله، پسر 26 ساله به همراه پدر و مادرش پیدا شد.
دختر و پسر این خانواده روز پنج شنبه( 9 خرداد ماه) به دلیل خفگی ناشی از حلق آویز شدن و پدر و مادر نیز به دلیل مسمومیت دارویی فوت شدند و اکنون نیز شبهاتی در خصوص علت مرگ این خانواده باقی است.
تاکنون عامل مرگ این خانواده تبریزی مشخص نشده است که آیا علت مرگ این خانواده قتل بوده یا خودکشی؟ پزشکی قانونی نیز اعلام کرده است که تا یک ماه آینده دلیل اصلی فوت اعضای این خانواده را اعلام می کند.
دختر این خانواده که دانشجوی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز بود با همان لباس دانشگاه درگذشته است. اما یکی از آشنایان و نزدیکان این خانواده، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز گفت: نامه ای از جیب فرزند پسر این خانواده پیدا شده است.
مراسم تشییع این خانواده چهار نفری، امروز در وادی رحمت تبریز برگزار شد.
پایان پیام/