تاريخ : یک شنبه 17 خرداد 1394  | 3:20 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
غرق شدن مهاجر افغانستانی در سواحل نور

سخنگوی اورژانس مازندران از غرق شدن مهاجر افغانستانی در سواحل شهرستان نور خبر داد.

خبرگزاری فارس: غرق شدن مهاجر افغانستانی در سواحل نور
 

ذکریا اشکپور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ساری از غرق شدن جوان 20 ساله افغانستانی در سواحل شهرستان نور خبر داد و اظهار کرد: عزیز جعفری 20 ساله تبعه افغانستان ساعت 20:18 دقیقه شب گذشته در خارج از طرح دریا شهرک پلیس راه شهرستان نور در حال شنا بود که به دلیل عدم مهارت کافی دریا غرق شد.

به گزارش فارس بنا به اذعان پزشکی قانونی مازندران بیشتر افرادی که در دریای خزر غرق می‌شوند، افراد غیربومی هستند که در مسیر جریان شکافنده دریا قرار می‌گیرند.

جریان‌ شکافنده‌ باعث می‌شود شناگر از ساحل دور گردد، قرار گرفتن در این مسیر در دریا تنها باعث خستگی شناگر و غرق شدن او می‌شود؛ جریان شکافنده بیشتر در نقاط کور سواحل قرار دارد که امکان ایجاد طرح دریا در آنها نیست.

شناگران برای رهایی از این وضعیت باید به صورت افقی به سمت راست یا چپ شنا کنند تا از جریان شکافنده خارج  و به‌ صورت مورب به سمت ساحل حرکت کنند.

انتهای پیام/86004/خ10



نظرات 0