تاريخ : چهارشنبه 27 خرداد 1394  | 10:53 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
برای افتتاح پروژه‌های عمرانی رودسر منتظر مناسبت خاص نیستیم

فرماندار رودسر با بیان اینکه اتمام پروژه‌های عمرانی این شهرستان با جدیت پیگیری می‌شود، گفت: برای بهره‌مندی سریع‌تر مردم از مزایای پروژه‌ها، منتظر زمان و مناسبت خاص برای افتتاح آنها نیستیم.

خبرگزاری فارس: برای افتتاح پروژه‌های عمرانی رودسر منتظر مناسبت خاص نیستیم
 

امیر جانبازی رودسری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رودسر اتمام پروژه‌های این شهرستان را موجب بهره‌مندی مردم دانست و اظهار کرد: برای افتتاح پروژه‌ها منتظر زمان و مناسبت خاص نیستیم.

وی درباره پارکینگ شهرداری و ساختمان در دست بهسازی و بازسازی آتش‌نشانی واجارگاه رودسر گفت: این ساختمان در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع برای فعالیت‌های امدادی و آتش‌نشانی آماده می‌شود که تاکنون از طرف شهرداری و شورای اسلامی شهر واجارگاه 150 میلیون تومان هزینه شده و برای اتمام این پروژه 400 میلیون تومان اعتبار نیاز است.

فرماندار رودسر آتش‌نشانی واجارگاه را مجهز به دو دستگاه ماشین اطفای حریق، یک دستگاه لودر و دو دستگاه کامیون کمپرسی عنوان کرد و ادامه داد: برای تهیه یک دستگاه ماشین اطفای حریق دیگر برای این شهر پیگیری‌های لازم انجام می‌شود.

وی با اشاره به زمین فوتبال واجارگاه رودسر تصریح کرد: این زمین به مساحت بیش از 10 هزار متر مربع است که تاکنون با همکاری شهرداری، شورای اسلامی شهر واجارگاه و اداره ورزش و جوانان 20 میلیون تومان هزینه شده و 50 میلیون تومان دیگر مورد نیاز است تا به بهره‌برداری برسد.

جانبازی ساخت کتابخانه عمومی واجارگاه را دارای پیشرفت اعتباری 21 درصد و پیشرفت فیزیکی 17 درصدی ذکر کرد و گفت: این پروژه در زمینی به مساحت 500 متر مربع احداث و تاکنون 70 میلیون تومان هزینه شده و برای اتمام آن 650 میلیون تومان اعتبار نیاز است که تلاش می‌کنیم این اعتبار جذب شود.

وی با اشاره به بازدید از رودخانه «طول‌خاله» سلیم‌سرا واجارگاه خاطرنشان کرد: حدود 10 خانوار از اهالی مذکور در حاشیه این رودخانه در معرض آسیب ریزش دیواره قرار دارند که ضروری است برای طول 70 متر و ارتفاع 5.5 متر از حاشیه رودخانه مذکور دیواره بتنی انجام گیرد.

این مسئول به راه اتصالی «سلیم‌سرا به گاو ماست» اشاره کرد و یادآور شد: این راه به طول یک‌هزار و 500 متر مربع بوده که کار شن‌ریزی آن صورت گرفته و برای آسفالت این راه هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است و برای اجرای این پروژه 300 میلیون تومان از اعتبارات شهرستانی هزینه می‌شود.

وی با اشاره به بازدید از رودخانه «سیاهکل‌رود به مرسه» و بازدید از رودخانه «سیاهکل‌رود به جواهر دشت» بخش چابکسر خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از بروز مشکلات در هنگام جاری شدن سیلاب لازم است برنامه‌ریزی لازم برای ساماندهی در مسیر رودخانه صورت گیرد.

جانبازی درباره وضعیت مسیر «سجیدان به جواهردشت» یادآور شد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای ساماندهی رودخانه، دیواره‌سازی بتنی و تکمیل شن‌ریزی پشت دیواره انجام می‌شود.

انتهای پیام/2300/و30



نظرات 0