تاريخ : چهارشنبه 27 خرداد 1394  | 11:05 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
تمرکز بر ورزش‌های روستایی در شهرستان طالقان

مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز بر تمرکز بیشتر بر توسعه ورزش‌های روستایی در شهرستان طالقان تأکید کرد.

خبرگزاری فارس: تمرکز بر ورزش‌های روستایی در شهرستان طالقان
 

به گزارش خبرگزاری فارس از طالقان، رضا گل محمدی صبح امروز در جلسه مشترک شورای ورزش و ستاد ساماندهی امور جوانان این شهرستان اظهار داشت: با توجه به موقعیت جغرافیایی و طبیعت بکر شهرستان طالقان لذا توجه به ورزش‌های روستایی و تمرکز داشتن بر این مهم به عنوان یکی از مهمترین مباحث ورزشی در این شهرستان مدنظر قرار دارد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز ادامه داد: محدودیت‌ها و کمبودهای ورزشی در این شهرستان مورد بررسی قرار می‌گیرد و با توجه به اولویت‌ها توسعه سرانه‌های ورزشی را در طالقان را با توسعه و رشد بیشتر همراه خواهیم کرد.
این مسئول با بیان اینکه طالقان از جمله شهرستان‌های استان البرز است که باید زیرساخت‌های ورزشی نیز در آن توسعه یابد افزود: تلاش می‌شود تا با برنامه‌ریزی‌های درست و دقیق شاهد توسعه امکانات و سالن‌های ورزشی در این شهرستان باشیم.
گل محمدی یکی از مهمترین راهکارهای توسعه ورزش در این شهرستان را ایجاد هیئت‌های مختلف ورزشی دانست و افزود: وجود هیئت‌های ورزشی در این شهرستان سبب می‌شود که هر یک از این هیئت‌ها مسائل، مشکلات و کمبودهای ورزشی در این شهرستان را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار دهند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز در بخشی دیگر از سخنان خود نیز کمک به هیئت‌های ورزشی، راه‌اندازی سمن‌های فرهنگی، ورزشی جوانان با همکاری آموزش و پرورش و تشکیل کمیته‌های خیرین ورزشی را راهبردهایی برای حل مشکلات ورزش شهرستان‌ها عنوان کرد.
گل محمدی تأکید کرد: نظر به وضعیت خاص جغرافیایی و طبیعت زیبای طالقان توجه ما باید به ورزش روستایی در زمین‌های روباز باشد.

انتهای پیام/2302/ح20



نظرات 0