برگزاری 15 محفل قرآنی با حضور قاری مصری در سیستان و بلوچستان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان گفت: ‌در طرح ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان 15 محفل قرآنی با دعوت از قاری مصری در استان برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس: برگزاری 15 محفل قرآنی با حضور قاری مصری در سیستان و بلوچستان
 

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی اداره اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل تدینی‌ افزود‌: طرح ضیافت الهی به مناسبت ماه مبارک رمضان و از محل اجرای نیات واقفین در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود و در قالب این طرح عظیم کشوری در سرتاسر بقاع متبرکه‌، امامزادگان و موقوفات و مساجد کشور شاهد اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و دینی خواهیم بود.

وی اظهار داشت: اعزام مبلغ دینی به مناطق محروم، توزیع کتب ادعیه و قرآن، برگزاری نمایشگاه‌های محصولات فرهنگی و بصری، اجرای برنامه روزانه جزء‌خوانی و اطعام روزه‌داران بخشی از عمده برنامه‌های طرح ضیافت الهی سازمان اوقاف در ماه مبارک رمضان در سطح بقاع متبرکه و مساجد استان خواهد بود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: افزون بر این برنامه‌ها، طبق سنت سنوات گذشته اوقاف استان اقدام به دعوت از قاری مصری و برگزاری محافل پر‌شور قرآنی در استان می‌کند‌ که امسال هم با دعوت از «استاد محمد یوسف عقل»  15 محفل از 15 تیر مصادف با 19 رمضان به مدت 5 روز در سطح استان برگزار می‌شود و امید است با این فرصت به وجود آمده‌، تمامی روزه‌داران و علاقه‌مندان نوای قرآنی کمال بهره‌مندی را از این محافل ببرند.

انتهای پیام/3139/ش



نظرات 0