تاريخ : جمعه 29 خرداد 1394  | 1:43 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
عدم افزایش قیمت کالاهای پرمصرف در کاشان

معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرماندار کاشان گفت: هیچ افزایش قیمتی در کالاهای پرمصرف، بدون تصویب مراجع قانونی نخواهیم داشت.

خبرگزاری فارس: عدم افزایش قیمت کالاهای پرمصرف در کاشان
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه کاشان، محسن فخری، اظهار داشت:  هیچ افزایش قیمتی بدون تصویب مراجع قانونی توسط عرضه‌کنندگان کالاهای اساسی مردم نباید صورت پذیرد و با هرگونه تخلف برخورد می‌شود.

وی افزود: در جلسه کمیسیون تنظیم بازار شهرستان، مقرر شد تا عرضه‌کنندگان گوشت قرمز نسبت به اعلام نرخ، اقدام کرده و همچنین سازوکارهای عرضه گوشت قرمز با کیفیت مورد توجه قرار گیرد.

معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرمانداری کاشان تأکید کرد: توزیع مرغ در سطح شهرستان باید به طور صرف به صورت بسته‌بندی با کد رهگیری انجام گیرد و از هر گونه عرضه در غیر از شرایط تعیین شده جلوگیری به عمل می‌آید.

این مقام مسئول یادآور شد: در این کمیسیون مقرر شد از ابتدای مرداد‌ماه سال جاری، علاوه بر اینکه مرغ کامل به صورت بسته‌بندی عرضه می‌شود، قطعه‌های مرغ اعم از ران، سینه و... نیز فقط به صورت بسته‌بندی در اختیار مردم قرار گرفته و از عرضه به صورت بسته‌بندی و فله‌ای ممانعت خواهد شد.

فخری تصریح کرد: نرخ‌گذاری و شیوه بسته‌بندی مرغ قطعه‌بندی شده، با نظارت کمیته ویژه صورت می‌گیرد.

معاون فرماندار کاشان همچنین یادآور شد: برای تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان، مقرر شد فروش فوق‌العاده کالاهای پرمصرف توسط اتاق اصناف کاشان پیگیری و اجرا شود.

وی درپایان باردیگر تأکید کرد: هیچ افزایش قیمتی در کالاهای پرمصرف بدون تصویب مراجع قانونی نداریم.

انتهای پیام/2406/م20/



نظرات 0