رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان جلسه عناصر تروریستی «داعش» در اطراف بلندیهای «عرسال» را هدف قرار داده و علاوه بر کشته شدن شماری از تروریستها، دو خودروی زرهی افراد مسلح نیز منهدم شد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، رزمندگان حزب الله لبنان در ادامه نبرد خود برای پاکسازی ارتفاعات مرزی «عرسال» به مسافت اندکی از مرزهای سوریه، یکی از مقرهای داعش را هدف قرار دادند.
به گزارش تلویزیون «المنار»، در جریان حمله رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان به یکی از مقرهای عناصر داعش در اطراف بلندیهای عرسال یکی از سرکردگان داعش به نام «ابو عائشه اللیبی» به همراه شش فرد مسلح دیگر کشته شدند.
بر اساس این گزارش، تروریستهای داعش در جلسه مذکور در حال برنامه ریزی برای هجوم به ارتفاعات بعلبک بودند.
این گزارش حاکی است که در جریان این عملیات همچنین دو خودروی زرهی داعش منهدم شده و همه سرنشینان آن کشته یا زخمی شدند. از میان کشته شدن تروریستهایی به نام «ابو عکرمه الزهوری» و «احمد عبدالمحسن» شناسایی شدند.
انتهای پیام/