تیراندازی در «العوامیه» عربستان 3 کشته و زخمی بر جا گذاشت

تیراندازی یک فرد ناشناس در منطقه «العوامیه» عربستان سعودی به سوی افراد غیر نظامی به کشته شدن یک غیر نظامی و دو نفر دیگر منجر شد.

خبرگزاری فارس: تیراندازی در «العوامیه» عربستان 3 کشته و زخمی بر جا گذاشت
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سخنگوی پلیس منطقه «الشرقیه» عربستان از کشته شدن یک شهروند عربستانی خبر داد.

شبکه خبری «المیادین» گزارش داد که در پی تیراندازی یک فرد مسلح ناشناس در شهرک العوامیه واقع در «قطیف» عربستان یک غیرنظامی کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.

این در حالی است که هفته گذشته نیز در پی تیراندازی در نزدیکی یک مرکز پلیس در منطقه العوامیه یک شهروند عربستانی زخمی شد.

بعد از حمله به یک گشت نیروهای مرزبانی عربستان در جنوب این کشور که منجر به مرگ 4 نیروی امنیتی شد، تدابیر امنیتی شدیدتری در عربستان اتخاذ شده و این کشور در معرض خطر حملات تروریست‌های عربستانی قرار گرفته است که از کشور به یمن و دیگر کشورهای همسایه به این کشور گریخته‌‌اند.

انتهای پیام/



نظرات 0