تاريخ : شنبه 30 خرداد 1394  | 11:29 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
جوانان، معطل تسهیلات صندوقی به نام کارآفرینی و امید

در حال حاضر جوانان استان همدان با وجود داشتن طرح‌های کارشناسی با بازار مناسب، در صف تسهیلات ارزان‌قیمت معطل هستند.

خبرگزاری فارس: جوانان، معطل تسهیلات صندوقی به نام کارآفرینی و امید
 

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، در صندوق مهر امام رضا(ع) که در دولت گذشته پایه‌گذاری شد و در دولت یازدهم به نام «صندوق کارآفرینی امید» تغییر کرد، قرار است هر فرد صاحب ایده و خلاقیت با دریافت تسهیلات ارزان‌قیمت کار و کاسبی راه‌اندازی کند و برای خود و دیگران اشتغال بیافریند، هدف بسیار والایی که با توجه به بروکراسی اداری پیچیده و توجیه نبودن کارمندان حداقل در استان همدان در این حوزه شاید دور از دسترس باشد.

بسیاری از متقاضیان دریافت این تسهیلات که از جوانان خلاق و پویا هستند ماه‌ها و حتی‌ بیش از یک سال را در پیچ و خم اداری می‌گذرانند تا شاید خسته شوند و بار مسئولیت صندوق کاهش یابد.

تغییر مدیریت در صندوق کارآفرینی و امید استان، این امید را در دل‌ها زنده کرد که حداقل افرادی در مسئولیت بنشینند که نسبت به وضعیت کشور، کارهای اقتصادی و طرح‌های نخبگان درک نسبی داشته و جوانانی را که دغدغه اشتغال صبح و شب آنان را پر کرده، ناامیدتر از گذشته نگردانند.

متأسفانه این صندوق در استان برخلاف نام زیبایش ماهیتی جز این داشته و بروکراسی اداری چنان طولانی‌مدت است که امکان تحمل کردن آن از سمت جوانی که بعد از فارغ‌التحصیلی روزگار بیکاری را طی می‌کند، وجود ندارد.

مسئولان باید در این راه حداقل مسائل اجتماعی را در نظر بگیرند و با اتخاذ تدابیری از شدت فشار روانی بر جوانان بکاهند؛ در غیر این صورت تعطیل کردن این صندوق شاید سود بیشتری برای جامعه داشته باشد، به طوری که حداقل فشار روانی مضاعفی بر جوانان وارد نمی‌کند.

در کنار این مسئله از جوان صاحب فکر مجوز کارگاه و یا واحد تولیدی می‌خواهند که این مسئله علامت سئوال بزرگی برای جوانان فراهم کرده زیرا اگر مجوز و کارگاهی وجود داشت جوان صاحب فکر دیگر نیازی به دریافت تسهیلات نداشت.

بنابراین پیشنهاد می‌شود مسئولان ارشد صندوق، کارمندان و کارشناسانی را در مجموع‌های خود به کار گیرند که ضمن داشتن اشراف بر اهمیت مسئله کارآفرینی و اشتغال بتوانند به گونه‌ای سخن بگویند که فشار روانی بیشتر به جوانی که از هر سو زیر فشار است، وارد نشود.

بدون تردید تمام تلاش دولت برای حل مشکلات اقتصادی و به تبع آن اشتغال است که سیستم بانکی باید به کمک آن بیاید و با به‌کارگیری از کارمندان متخصص و دغدغه‌مند در این راه کوشا باشد.

انتهای پیام/89040/غ30



نظرات 0