تاريخ : شنبه 30 خرداد 1394  | 11:29 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
تصادفات در مازندران 11 مصدوم برجای گذاشت

سخنگوی اورژانس مازندران از وقوع چندین تصادف خطرناک در محورهای مختلف مازندران خبر داد.

خبرگزاری فارس: تصادفات در مازندران 11 مصدوم برجای گذاشت
 

 ذکریا اشکپور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری از غرق شدن یک خانم 27 ساله اهل تهران عصر روز گذشته در خارج از طرح دریا در ساحل بخش خصوصی ایزدشهر کوی آرام خبر داد وگفت: این خانم به‌دلیل تنگی نفس شدید با اقدامات انجام‌شده اورژانس مازندران، بعد از خروج از دریا توسط نیروهای امدادی به بیمارستان امام خمینی (ره) نور منتقل شد.

سخنگوی اورژانس مازندران در ادامه به تصادف خودرو پراید و تویوتا نیز در ساعت پایانی روز گذشته در منطقه لفور بابلکنار نیز اشاره کرد و بیان کرد: این سانحه هشت مصدوم داشت که سه نفر از مصدومان از انتقال به بیمارستان ممانعت کردند.

این مسئول یادآور شد: پنج مصدوم این سانحه که از ناحیه ران به‌شدت آسیب‌دیده بودند توسط آمبولانس‌های شیرگاه و بابل و هلال‌احمر تحویل بالگرد اورژانس شدند. مصدومان از طریق بالگرد به بیمارستان 17 شهریور آمل منتقل شدند.

وی به زخمی شدن کودک پنج‌ساله مازندرانی در اثر تصادف در منطقه بایجان آمل نیز اشاره کرد و ادامه داد: به‌دلیل شدت جراحات از ناحیه سر که منجر به شکسته شدن جمجمه و مصدومیت شدید از ناحیه شکم شده بود، برای نجات سانحه‌دیده مجبور به استفاده از بالگرد شدیم.

سخنگوی اورژانس مازندران گفت: همچنین در سانحه دیگر تصادف نیز که بین دو دستگاه پراید بود سه دستگاه آمبولانس به منطقه اعزام شدند.

انتهای پیام/86004/خ20



نظرات 0