تاريخ : شنبه 30 خرداد 1394  | 8:21 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
نخستین دوره مسابقات روبوکاپ مرصاد برگزار می‌شود

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های اسلامی استان کرمانشاه از برگزاری نخستین دوره مسابقات روبوکاپ مرصاد به‌مناسبت روز ملی کرمانشاه در این استان خبر داد.

خبرگزاری فارس: نخستین دوره مسابقات روبوکاپ مرصاد برگزار می‌شود
 

مرادعلی محمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه گفت: به‌مناسبت روز ملی کرمانشاه و عملیات غرورآفرین مرصاد نخستین دوره مسابقات روبوکاپ با عنوان «مرصاد کاپ» در استان کرمانشاه برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این مسابقات به همت مؤسسه علمی آینده‌سازان استان صورت می‌گیرد، اضافه کرد: این مسابقات با همکاری و مشارکت ادارات و سازمان‌های سطح استان در تاریخ‌های سوم تا پنجم مرداد ماه امسال انجام می‌شود.

به گفته مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های اسلامی استان کرمانشاه، این مسابقات در رده‌های سنی مختلف دانش‌آموزی، دانشجویی و در دو لیگ آماتور و حرفه‌ای صورت می‌گیرد.

محمدی بیان داشت: افرادی که تمایل دارند در این مسابقات شرکت کنند برای اطلاعات بیشتر از قوانین و آیتم‌های مسابقه و ثبت‌نام به سایت www.mersadcup.ir مراجعه کنند.

وی تاریخ شروع ثبت‌نام را دهم تیرماه سال‌جاری اعلام کرد و ادامه داد: افراد می‌توانند به آدرس دبیرخانه مسابقه واقع در بلوار شهید مصطفی امامی، کنار کتابخانه امیرکبیر، مؤسسه آینده‌سازان با شماره تماس 38229131 برای ثبت‌نام اقدام کنند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های اسلامی استان کرمانشاه گسترش علم رباتیک، شناسایی استعدادهای استان، تقویت بنیه علمی و وحدت بین جوانان و نوجوانان، خودباوری، سرلوحه قرار دادن تعهد و عشق به سرزمین و زنده‌ نگه‌داشتن یاد شهدا و ایثارگران را از اهداف این مسابقه برشمرد.

انتهای پیام/2700/ع20/ض1002



نظرات 0