تاريخ : یک شنبه 31 خرداد 1394  | 10:39 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
لازم باشد به مناطق مسکونی در غزه و لبنان حمله می‌کنیم

فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی هشدار داد در صورت جنگ با حماس و حزب‌الله، اگر لازم باشد، اسرائیل در حمله به مراکز فرماندهی نظامی آنها در ساختمان‌های مسکونی در غزه یا لبنان تردید نخواهد کرد.

خبرگزاری فارس: لازم باشد به مناطق مسکونی در غزه و لبنان حمله می‌کنیم
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ژنرال «عمیر اشل» فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با روزنامه آلمانی‌ «تسایت»، به حماس و حزب‌الله هشدار داد، اگر لازم باشد، اسرائیل در حمله به مراکز فرماندهی نظامی آنها در ساختمان‌های مسکونی در غزه یا لبنان تردید نخواهد کرد.

وی ادعا کرد: «راهبرد این دو سازمان (حماس و حزب‌الله) به راه انداختن جنگ علیه اسرائیل به عنوان راهی برای زیر سئوال بردن مشروعیت ماست. از این روست که از سال‌ها قبل زیرساخت‌های نظامی را به مناطق مسکونی منتقل کرده‌اند تا مردم را به سپر انسانی تبدیل کنند».

ژنرال اشل مدعی شد: «بسیاری روستاها در لبنان از نو ساخته شده‌اند تا به پایگاه‌های ارتش تبدیل شوند که مجهز به انبارهای مهمات و پایگاه‌های زیرزمینی موشکی باشند. در بیروت نیز این اتفاق رخ داده است. ما چه کاری باید انجام دهیم؟ آرام بنشینیم؟»

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از ابزارهای متفاوت برای هشدار به غیرنظامیان درباره حملات استفاده می‌کند. به گفته او، آنها همچنین از طریق استفاده از مواد منفجره سبک پیش از انجام حمله، به غیرنظامیان هشدار می‌دهند. 

فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی با بیان ادعاهای فوق گفت، نظامیان این رژیم در مقابل آنچه «تاکتیک جنگی غیراخلاقی» دشمنان‌شان می‌خوانند، خویشتن‌داری نخواهند کرد.

بر اساس این گزارش، یک منبع ارشد نظامی رژیم صهیونیستی اوایل ماه ژوئن گفته بود در صورت درگیری جدید با حزب‌الله، وزارت جنگ اسرائیل، پیش از حمله به هزاران اهداف حزب‌الله در 240 روستای لبنان، ظرف 24 ساعت، بیش از یک میلیون غیرنظامی در جنوب لبنان را تخلیه خواهد کرد.

انتهای پیام



نظرات 0