تاريخ : چهارشنبه 10 تیر 1394  | 1:57 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
گری مارشال کمدی «روز مادر» را می‌سازد/جولیا رابرتز و جنیفر آنیستون در حال مذاکره با سازندگان فیلم

«جولیا رابرتز» و «جنیفر آنیستون» در حال مذاکره برای بازی در فیلم کمدی «روز مادر» به کارگردانی «گری مارشال» هستند.

خبرگزاری فارس: گری مارشال کمدی «روز مادر» را می‌سازد/جولیا رابرتز و جنیفر آنیستون در حال مذاکره با سازندگان فیلم
 

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، مراحل پیش تولید فیلم‌ سینمایی «روز مادر» در حالی آغاز شده است که حضور «گری مارشال» در این پروژه به عنوان کارگردان فیلم قطعی شده است.

فیلمنامه این فیلم کمدی اخیرا توسط «آنیا کوچوف_رومانو» (نویسنده خویشاوند هیولا» و «لیلی هولاندر» به پایان رسیده  و موضوع آن درباره تلاقی چند داستان مختلف در یک روز مشترک از سال است.

این پروژه سینمایی هم‌اکنون در مرحله انتخاب بازیگر است و خبرها حاکی از آن است که هم‌اکنون «جولیا رابرتز»، «جنیفر آنیستون» و «کیت هادسون» در حال رایزنی با سازندگان فیلم هستند.

انتهای پیام/



نظرات 0