تاريخ : یک شنبه 14 تیر 1394  | 3:39 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
توانمندسازی مدیران باید در اولویت حوزه آموزش باشد

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری بوشهر گفت: مدیران زیربنا و شالوده تربیت و آموزش منابع انسانی هستند و توانمندسازی مدیران باید در اولویت حوزه آموزش باشد.

خبرگزاری فارس: توانمندسازی مدیران باید در اولویت حوزه آموزش باشد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سعید زرین‌فر ظهر امروز در همایش آموزشی مفهوم‌شناسی فرهنگ و مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی با تأکید بر آموزه‌های دینی با اشاره به اهمیت مقوله فرهنگ در دنیای امروز  خواستار توجه ویژه در حوزه آموزش مدیران به جنبه‌های فرهنگی شد.

وی افزود: مدیران زیربنا و شالوده تربیت و آموزش منابع انسانی هستند و توانمندسازی مدیران باید در اولویت حوزه آموزش باشد.

زرین‌فر با اشاره به اینکه  در حوزه فرهنگ و آموزش مدیران باید فعالیت بیشتری داشته باشند، افزود: ما از هر اقدام فرهنگی در حوزه آموزش مدیران حمایت می‌کنیم.

معاون استاندار بوشهر ضمن تشکر از برگزارکنندگان دوره و حضور معاون پژوهشی سازمان تبلیغات اسلامی کشور در این همایش تصریح کرد: در کنار برگزاری همایش‌های فرهنگی باید کمیته‌های تخصصی تشکیل شود تا بازتاب‌ها و خروجی‌های این کمیته‌ها در بهبود مدیریت استان دیده شود.

همایش آموزشی مفهوم شناسی فرهنگ و مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی با تأکید بر آموزه‌های دینی با تدریس استاد سید جواد موسوی هوایی معاون پژوهشی سازمان تبلیغات اسلامی کشور از سوی دفتر آموزش و پژوهش استانداری بوشهر برگزار شد.

انتهای پیام/2255/خ10/پ3003



نظرات 0