تاريخ : پنج شنبه 25 تیر 1394  | 3:08 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان خبر داد‌ که با تلاش شبانه‌روزی کارآگاهان آگاهی استان ‌‌سارقان سیم و کابل‌های برق در زاهدان دستگیر و به 30 فقره سرقت اعتراف کردند.‌

به گزارش بولتن نیوز، ‌ابراهیم ملاشاهی گفت: در پی وصول یک فقره پرونده از کلانتری 14 شهرستان زاهدان به همراه دو ‌متهم مبنی بر سرقت سیم و کابل برق در سطح شهر زاهدان، موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به سرقت سیم کابل برق در سطح شهر و نارضایتی شهروندان تحقیقات فنی کارآگاهان پلیس آغاز شد که متهمین در ابتدا منکر هر‌گونه سرقت بودند ولی در تحقیقات فنی صورت گرفته و با مواجهه با مستندات پلیس، ناچار لب به اعتراف گشود و به تعداد 30 فقره سرقت سیم کابل برق اعتراف کردند.

‌ملاشاهی بیان کرد: کارآگاهان در ادامه عملیات و پس از شناسایی مالخر وی را در مخفیگاهش دستگیر و به همراه پرونده به مراجع قضایی معرفی کردند.

 


نظرات 0