تاريخ : سه شنبه 30 تیر 1394  | 11:17 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تجهیز و ارتقای امکانات مدارس استثنایی در البرز

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز از تجهیز و ارتقای امکانات مدارس استثنایی در استان البرز خبر داد.

خبرگزاری فارس: تجهیز و ارتقای امکانات مدارس استثنایی در البرز
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، حسین نوروزی ظهر امروز در دومین جلسه شورای پروژه مهر آموزش و پرورش اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز، اظهار داشت: توسعه امکانات و ارائه خدمات به این قشر از دانش‌آموزان می‌تواند خدمتی بزرگ برای تربیت و تعلیم به آنان باشد.

وی ادامه داد: در این راستا هماهنگی با ستاد پروژه مهر نیز انجام شده است و با تشکیل کارگروه‌های مختلف تلاش داریم تا ارائه خدمات به مدارس استثنایی را ارتقا دهیم.

نوروزی خاطرنشان کرد: در راستای اهداف در نظر گرفته شده در شیوه‌نامه پروژه مهر، تجهیزات تخصصی توان‌بخشی، بهداشتی و همچنین کتب درسی دانش‌آموزان استثنایی انجام شده است.

وی افزود: البته برخی از امکانات از جمله توزیع کتب درسی اوایل تیرماه در بین مدارس استان توزیع شده است.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز گفت: خرید تجهیزات کامل آموزشگاه استثنایی اوتیسم نور، برنامه‌ریزی جهت جذب نیروهای طرحی، سازماندهی دقیق نیروی انسانی، بازدید منظم و برنامه‌ریزی شده در تابستان از مدارس استثنایی و ارزیابی از پروژه مهر از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.

انتهای پیام/2302/ح10/ظ1004



نظرات 0