تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 3:11 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
کشف 89 درصدی پرونده‌های ارجاعی به پلیس فتای سمنان

رئیس پلیس فتای استان سمنان از کشف 89 درصدی پرونده‌های ارجاعی به پلیس فتای استان در 3 ماه نخست سال 94 خبر داد.

خبرگزاری فارس: کشف 89 درصدی پرونده‌های ارجاعی به پلیس فتای سمنان
 

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان سمنان، سیدعلی میراحمدی گفت: انگیزه در کنار شرایط و فضای مناسب دو عامل ارتکاب جرم هستند که باید از آن‌ها پیشگیری شود.

وی با اشاره به نقش مؤثر مردم در ارتقای امنیت فضای مجازی تصریح کرد: جلوگیری از ایجاد فضا و بستر مناسب برای بروز عمل مجرمانه به‌ ویژه در جرائم سایبری تا حد زیادی وابسته به عملکرد شهروندان است.
رئیس پلیس فتای استان سمنان ادامه داد: پیشگیری وضعی و اجتماعی از وقوع جرم، آشنایی کاربران به‌ ویژه خانواده‌ها با تهدید و آسیب‌های فضای مجازی و افزایش دانش سایبری شهروندان از اهداف پلیس فتا برای افزایش آگاهی شهروندان به‌ منظور جلوگیری از وقوع جرائم در فضای مجازی و سایبری است.
میراحمدی برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاهی اشتراک دانش در مراکز دانشگاهی، استفاده از توان نخبگان علمی در برگزاری هم‌اندیشی‌های تخصصی و برنامه‌های آموزشی و برپایی نمایشگاه‌های فضای مجازی ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان را بخشی از عملکرد پلیس فتای سمنان در سه‌ ماه نخست سال جاری عنوان کرد که نسبت به سال گذشته رشدی 90 درصدی داشته است.
وی از کشف 89 درصدی پرونده‌های ارجاعی به پلیس فتای سمنان در سه‌ ماه نخست سال 94 اشاره کرد و افزود: تشکیل پرونده‌های قضایی در این حوزه، در همین مدت رشدی 58 درصدی داشته است.
رئیس پلیس فتای استان سمنان تأکید کرد: دقت و هوشمندی شهروندان در ارائه ندادن اطلاعات خصوصی با تسلط به دانش و فناوری‌های روز در فضای مجازی و سایبری به کاهش جرائم در این حوزه کمک شایانی می‌کند.

انتهای پیام/2249/ز/د1000



نظرات 0