مسئول کمیته فرهنگی کمیسیون نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان لنجان گفت: مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیازمند فرهنگسازی و اراده همگانی در جامعه است.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنجان، نورالله مرادی ظهر امروز در نشست کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان لنجان اظهار کرد: قاچاق کالا و ارز چرخه تولید را در کشور دچار مشکل میکند.
وی فرهنگسازی و اصلاح ساختار مصرف را راهکار کاهش قاچاق کالا دانست و افزود: یک از اقدامات مهم برای نجات تولید فرهنگسازی بین مردم بوده تا بتوانیم برای تولیدکنندگان داخلی فرصت بازسازی را مهیا کرده و نفسی تازه در تولید کشور دمیده شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان لنجان تصریح کرد: بر همین اساس طی دو ماه گذشته دو جلسه با حضور اعضای کارگروه برگزار شد که بازخوردهای بسیار خوبی نیز در این خصوص شاهد بودیم.
وی نقش اساتید دانشگاه، فرهیختگان، روحانیون و ائمه جمعه را در آگاهیبخشی به مردم بسیار تاثیرگذار دانست و اضافه کرد: تمام این گروهها خصوصا روحانیون میتوانند با استفاده از جایگاه و پایگاهی که در جامعه و در بین مردم دارند، خسارتهای جبرانناپذیری که از سوی قاچاق کالا به کشور وارد میشود را به خوبی در جامعه تبیین کنند.
مرادی ادامه داد: مردم اگر با آسیبهای مصرف کالاهای قاچاق آشنا شوند مطمئنا با بصیرتی که در مردم شهرستان لنجان وجود دارد به سمت مصرف کالای داخلی روی آورده و آسیبهایی که در این زمینه به عنوان تهدید مطرح است، کاهش مییابد.
وی عنوان کرد: از طرفی رسانه به عنوان ابزاری بسیار قدرتمند نقش اصلی و مهمی را در این راستا ایفا میکند که باید با استفاده از ظرفیت بالای رسانهها در خصوص آگاهسازی مردم گام برداریم.
مسئول کمیته فرهنگی کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان لنجان با بیان آسیبهای فراوان ناشی از ورود کالاهای قاچاق مخرب به کشور اضافه کرد: استفاده از کالاهایی مانند مشروبات الکلی و آنتنهای ماهوارهای جریانات ضد اخلاقی فراوانی را به همراه دارند که در نهایت منجر به جرایم خشن و کیفری دیگر میشود بنابراین باید به مقوله مبارزه با قاچاق نگاهی ویژه داشت.
انتهای پیام/63050/س20