بحرین؛ عزم زندانیان «الحوض الجاف» برای اعتصاب غذای نامحدود

زندانیان «الحوض الجاف» از عزم خود برای اعتصاب غذا از شنبه آینده به مدت نامحدود خبر دادند.

خبرگزاری فارس: بحرین؛ عزم زندانیان «الحوض الجاف» برای اعتصاب غذای نامحدود
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «خلیل الحلواجی» یکی از زندانیان سیاسی بحرین در بازداشتگاه «الحوض الجاف» اعلام کردند که زندانیان این بازداشتگاه از شنبه آینده اعتصاب غذای نامحدودی را آغاز خواهند کرد.

به گزارش وبگاه خبری «مرآة البحرین»، «فاطمه الحلواجی» عضو سازمان اروپایی بحرینی دفاع از حقوق بشر به نقل از پدر دربندش «خلیل الحلواجی» از عزم زندانیان بازداشتگاه الحضو الجاف برای اعتصاب غذا خبر داد و افزود: ‌پدرم در تماسی تلفنی موعد آغاز اعتصاب غذای زندانیان را شنبه آینده مصادف با 25 ماه میلادی جاری اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، الحلواجی هدف زندانیان بازداشتگاه الحوض الجاف از اعتصاب غذا را «بهبود برخورد پلیس با زندانیان» و «متوقف ساختن شکنجه و حبس انفرادی زندانیان سیاسی» اعلام کرد.

این گزارش حاکی است که ماموران وزارت کشور بحرین در زندان الحوض الجاف رفتاری توهین آمیز با زندانیان داشته و بازداشت شدگان را از حقوق اولیه خود محروم می‌کنند. بستن چشمان زندانیان و مجبور ساختن آنها به ایستادن روی پا به مدت‌های طولانی یکی از رفتارهای ماموران آل خلیفه با زندانیان گزارش شده است.

«فاطمه الحلواجی» عضو سازمان اروپایی بحرینی دفاع از حقوق بشر تاکید کرد که این سازمان شکایت‌های بسیاری مبنی بر ضرب و شتم، ممانعت بازداشت شدگان از رفتن به درمانگاه و شکنجه روحی دریافت کرده است.

انتهای پیام/م



نظرات 0