تاريخ : چهارشنبه 31 تیر 1394  | 4:05 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
پاکستان در اختلافات عربستان و ایران بی‌طرف خواهد ماند

دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان گفت: اسلام‌آباد بی‌طرفی خود را در زمینه اختلاف بین ریاض و تهران حفظ خواهد کرد.

خبرگزاری فارس: پاکستان در اختلافات عربستان و ایران بی‌طرف خواهد ماند
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد به نقل از سایت خبری جیو، «طارق فاطمی» دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان امروز با شرکت در برنامه سیاسی «گفت‌و‌گو در پایتخت» که از طریق شبکه خبری جیو پخش می‌شود، اظهار داشت: پاکستان خواهان صلح و امنیت در عربستان است اما این هرگز بدان معنا نیست که در اختلاف بین ریاض و تهران دخالت داشته باشد.

وی افزود: پاکستان قصد ندارد در اختلاف بین عربستان و ایران دخالت کند و در این زمینه بی‌طرف خواهند ماند.

گفتنی است پاکستان در زمینه شرکت در جنگ یمن نیز بی‌طرفی خود را اعلام کرد و حاضر نشد بنا به درخواست عربستان در این جنگ شرکت کند.

پاکستان بارها اعلام کرده حاضر است برای صلح بین دو کشور مانند عربستان و یمن نقش‌آفرینی کند اما با گزینه نظامی برای حل این مسئله مخالف است.

سخنان طارق فاطمی درحالی مطرح می‌شود که رسانه‌ها بارها خبر فروش سلاح هسته‌ای پاکستان به عربستان را منتشر کردند و برخی کارشناسان عنوان کردند ریاض از این سلاح‌ها علیه تهران استفاده خواهد کرد.

انتهای پیام/



نظرات 0