تاريخ : جمعه 2 مرداد 1394  | 11:15 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
جوامع امروز تشنه معارف قرآنی هستند

نماینده ولی‌فقیه در فارس با تأکید بر نیاز جوامع در گذشته و حال به معارف قرآنی، گفت: انسان سرگشته امروز تشنه هدایت‌ها و معارف قرآنی است.

خبرگزاری فارس: جوامع امروز تشنه معارف قرآنی هستند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، آیت‌الله اسدالله ایمانی عصر امروز در آیین گشایش سی و سومین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزان کشور اظهار داشت: جامعه ما از گذشته تاکنون و در آینده همواره به حاکمیت قرآن و فرهنگ قرآن نیازمند است.

وی افزود: سومین حرم اهل‌بیت(ع) به‌عنوان شهری با سوابق دیرپای دینی و مذهبی، افتخار میزبانی حاملان، حافظان و عاملان به قرآن را دارد.

امام‌ جمعه شیراز با بیان اینکه در بین تمام شهرهای کشور شیراز شهری است که به نماد دروازه قرآن در ورودی شهر افتخار دارد، اضافه کرد: با وجود تمام بازی‌های استعمارگران در دوره‌های مختلف که بنا داشتند این نماد باشکوه را از این شهر بگیرند مؤمنان و عاشقان قرآن اجازه این کار را ندادند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی فارس تصریح کرد: مؤسسات قرآنی فعالی در فارس وجود دارد و این مؤسسات آموزش‌های خود را حتی در خارج از این استان نیز دنبال می‌کنند و در سطح کشور به تربیت قرآنی افراد می‌پردازند.

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس با تأکید بر اینکه حاکم شدن فرهنگ قرآن در زندگی نیاز اساسی جامعه است، بیان کرد: پرده‌های تاریک فتنه و گرفتاری‌هایی که دشمنان برای انحراف انسان ایجاد می‌کنند به برکت قرآن کنترل و هدایت می‌شود.

وی یادآور شد: بنابر اثر هدایتگر قرآن است که دوران نوجوانی و جوانی بهترین زمان برای آموختن آموزه‌های دینی و قرآنی محسوب شده و افراد را از شر وسوسه‌های خناسان در دوران حیات و زندگی در امان می‌دارد.

آیت‌الله ایمانی خطاب به دانش‌آموزان شرکت‌کننده در این آیین و راه‌یافتگان به مرحله کشوری مسابقات قرآن گفت: شما که از آغاز نوجوانی و از آغاز آشنایی با قلم و کتاب با قرآن آشنا شده‌اید و به برکت قرآن مصونیت لازم را به دست آورده‌اید قدر این نعمت را بدانید.

امام‌ جمعه شیراز افزود: پیامبر گرامی اسلام(ص) در حدیثی بیان می‌کنند که «پس از آشنایی فرد با قرآن اصطلاح فقر در مورد او صدق نمی‌کند» و بر همین اساس نمی‌شود جامعه‌ای با قرآن و معارف بلند قرآن آشنا باشد و در مسیر گمراهی گام بردارد.

نماینده ولی‌فقیه در فارس ادامه داد: زمانی که قرآن و عترت در کنار هم قرار گیرند، عترت مفسر قرآن می‌شود و در چنین زمانی جامعه ازهرجهت مصونیت لازم را به دست می‌آورد.

آیت‌الله ایمانی ابراز امیدواری کرد که نونهالان و نوجوانان ایران اسلامی با آشنایی با قرآن می‌توانند گام‌های اساسی در مسیر رفع نیازمندی‌های کشور بردارند و در ادامه ابراز داشت: سوابق قرآنی دیار فارس و شهر شیراز بسیار شایان توجه است چنانکه ابن‌بطوطه در سفرنامه خود در که مربوط به حدود 700 سال گذشته است می‌گوید کاسبان شیراز در پیشخوان مغازه، حجره و تجارت‌خانه خود قرآن نگهداری می‌کردند و آن را انیس و مونس خود در محیط کسب‌وکار می‌دانستند.

انتهای پیام/2448/ن30



نظرات 0