تاريخ : شنبه 3 مرداد 1394  | 5:32 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

همدان - ایرنا - روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: غواصان هلال احمر یک جوان را از غرق شدن نجات دادند.

 

مقصود شعبانی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن در فصل گرم سال و حضور جوانان و نوجوان در سدها برای شنا تیم غواصی هلال احمر روزهای جمعه در سد اکباتان مستقر است.

وی اضافه کرد: ظهر جمعه گذشته یک جوان در حال غرق شدن در سد اکباتان بود که با عکس العمل سریع تیم غواصی این فرد نجات یافت.

وی اضافه کرد: تیم غواصی پس از خارج ساختن این فرد از سد اکباتان اقدامات اولیه نظیر سرم تراپی را برای احیای این فرد انجام دادند.

مدیر روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان همدان یاداوری کرد: یک جوان 32 ساله هفته گذشته در سداکباتان شهر همدان غرق شد.

شعبانی افزود: تیم هشت نفره غواصان پس از سه ساعت عملیات جسد این جوان را از زیر آب در سد اکباتان خارج کردند.

غرق شدگی زمانی که مجاری تنفسی به وسیله هر نوع مایعی مسدود شده و یا مایعی به داخل ریه و حبابچه های آن راه پیدا کند، اتفاق می افتد.

طبق آخرین آمار منتشر شده از سوی پزشکی قانونی همدان، در دو ماه نخست امسال تنها یک زن بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست داد این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته سه مرد بر اثر غرق شدگی جان باختند.

7526/6993

 

 
انتهای پیام /*


نظرات 0