پهلاج نیهالانی مدیر کمپانی موشن پیکچر به همراه دیلشاد شیخ آهنگساز برجسته هندی به منظور امضای قرارداد همکاری با جواد نوروزبیگی تهیهکننده فیلم سینمایی «سلام بمبئی» وارد تهران شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس،قرار است این کمپانی هم در تولید و هم در پخش این فیلم سینمایی همکاری شایان توجهی داشته باشد و باتوجه به اینکه تولید مشترک همواره مورد توجه سازمان سینمایی و ریاست آن بوده ،سعی عوامل «سلام بمبئی» و در رأس آن جوادنوروزبیگی نیز برآن است تا این همکاری به گسترش روابط سینمایی و فرهنگی دو کشور بیانجامد.
پهلاج نیهالانی رئیس کنونی هیئت مرکزی صدورگواهی پخش و سانسور فیلم در هندوستان است. وی بیش از سی سال است که تهیه کننده فیلم و مدیرکمپانی «موشن پیکچر» بوده و در کارنامه کاری نیهالانی بیش از 20 فیلم پرفروش دیده میشود.همچنین ستاره های بزرگ سینمای هند مانند آمیتاب باچان،سلمان خان،شاهرخ خان،آکشی کومار و... در فیلم هایی که این تهیه کننده قدیمی تولید کرده نقش آفرینی کردهاند.
گفتنی است کارگردانی و نویسندگی «سلام بمبئی» را قربان محمدپور برعهده دارد ،فیلمی که به یک موضوع عاشقانه از دریچهای متفاوت میپردازد. بازیگر نقش اول مرد آن محمدرضا گلزار است که مدتی پیش به این فیلم پیوست.
طی روزهای آینده نیز خبرهای تازهای در رابطه با قرارداد سایر عوامل این فیلم در رسانه ها منعکس خواهد شد.
انتهای پیام/