تاريخ : پنج شنبه 22 مرداد 1394  | 12:32 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
خریداری 15 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در ملایر

مدیر جهاد کشاورزی ملایر با اشاره به خرید 15 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در سال جاری،‌ گفت: خرید با قیمت تضمینی انجام شده که نسبت به سال گذشته 65 درصد افزایش داشته است.

خبرگزاری فارس: خریداری 15 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در ملایر
 

به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر، غلامحسین تقوی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به مزارع زیر کشت غلات در ملایر،‌ اظهار کرد: 45 هزار هکتار زمین زراعی در سال زراعی 94 ـ 93 زیر کشت غلات (گندم و جو) قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی تولید محصول امسال 58 هزار تن بوده است، گفت: از این میزان 44 هزار تن به گندم و 14 هزار تن نیز به جو اختصاص دارد.

مدیر جهاد کشاورزی ملایر افزود: امسال 15 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان نیز با قیمت تضمینی خریداری شده که نسبت به سال گذشته 65 درصد افزایش داشته است.

وی خاطر‌نشان کرد: برداشت غلات شهرستان ملایر در سال جاری توسط 43 دستگاه کمباین بومی و 70 دستگاه کمباین مهاجر انجام می‌شود.

گفتنی است خرید گندم کشاورزان در شهرستان ملایر از اوایل تیرماه آغاز شده است و 12 مرکز خرید با همکاری اتحادیه تعاون روستایی شهرستان کار خرید گندم کشاورزان را برعهده دارند.

انتهای پیام/89039/ک10



نظرات 0