فروش ارزان‌ میوه باغداران کهگیلویه و بویراحمدی به استان‌های همجوار

معاون تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: باغداران این استان میوه تولیدی خود را به جای فروش به دولت در استان به قیمت ارزان به بنگاه‌داران استان‌های همجوار می‌فروشند.

خبرگزاری فارس: فروش ارزان‌ میوه باغداران کهگیلویه و بویراحمدی به استان‌های همجوار
 

ایرج عباسی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان کهگیلویه و بویراحمد در تولید محصولات باغی و زراعی اظهار کرد: یکی از زمینه‌های مهم برای توسعه استان توجه به بخش کشاورزی است.

معاون تعاون روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد از تلاش‌ها و فعالیت‌های چند سال اخیر برای توسعه کشاورزی استان خبر داد و گفت: مسئولان در دولت کنونی با همه توان به دنبال اجرای پروژه‌ها و طرح‌های تولیدی بخش کشاورزی هستند که در آینده منجر به شکوفایی بیشتر این بخش خواهد شد.

عباسی به وظایف تعاون روستایی در این خصوص اشاره کرد و گفت: تعاون روستایی به نوبه خود در این استان به دنبال کمک به کشاورزان و باغداران است تا محصول و دسترنج آن‌ها هدر نرود.

وی بیان کرد: کارهای خوبی در سال‌های اخیر برای خرید میوه کشاورزان صورت گرفته اما مشکلاتی هم بر سر راه وجود دارد که یکی از آنها به کمبود برخی از زیرساخت‌ها برمی‌گردد.

معاون تعاون روستایی استان در ادامه مشکل بزرگ را نوعی عدم اعتماد باغداران برای فروش میوه خود در استان ذکر کرد و گفت: باید در این راستا فرهنگ‌سازی شود تا باغداران اعتماد کرده و میوه خود را به خادمان خود در تعاون روستایی استان بفروشند.

وی گفت: متأسفانه مشکل بزرگ در استان ما این است که وقتی حرف از خرید محصول باغداران در استان می‌شود قیمت‌هایی را برای فروش محصولات خود به دولت اعلام می‌کنند که بسیار بالاتر از قیمت واقعی است.

عباسی بیان کرد: برای مثال اگر در استان برای فروش هر کیلوگرم میوه خود به دولت رقم 1000 تومان را اعلام می‌کنند همان میوه را چندی بعد به قیمت تنها 200 تومان به بنگاهداران استان‌های همجوار می‌فروشند که باید در این خصوص فرهنگ‌سازی از سوی رسانه‌ها صورت گیرد.

انتهای پیام/2571/ن30



نظرات 0