تاريخ : جمعه 23 مرداد 1394  | 9:45 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
داعش بلای جان استکبار می‌شود

امام جمعه موقت شهرستان ساری گفت: استکبار داعش را در منطقه پرورش داده و به جنایت دست می‌زند و داعش روزی بلای جان استکبار می‌شود.

خبرگزاری فارس: داعش بلای جان استکبار می‌شود
 

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، حجت‌الاسلام محمد قاسمی در خطبه‌های امروز نماز جمعه مرکز استان، با اشاره به اینکه انسان برای دست‌یابی به سعادت باید زیر چتر دین قرار گیرد، اظهار کرد: در آیه 19 سوره آل عمران بیان شده که همانا دین نزد خدا، اسلام است و در آیه 85 همین سوره هم خداوند می‌فرماید هر کسی جز اسلام، دینی را انتخاب کند جزء زیان‌کاران خواهد بود.

وی با بیان اینکه اسلام کامل‌ترین دین است، افزود: دین سبب عزت و حیات هر انسانی است و باید شناخت صحیح و عمیق از دین داشته باشیم.

امام جمعه موقت ساری با اشاره به اینکه مردم مازندران در تشییع پیکر شهدای غواص حماسه آفریدند، گفت: مردم مازندران با لشکر 25 کربلا در ایام دفاع مقدس، عرصه را بر دشمن تنگ کرد و فرزندان مازندران در جبهه نبرد مانند خورشید می‌درخشیدند و در تشییع پیکر شهدای غواص هم انقلاب دیگری ایجاد شد.

این مسئول با بیان اینکه معنویت شهدای غواص بر مردم مازندران آن‌چنان اثر گذاشت که از اقشار مختلف در این مراسم حضور یافتند، تصریح کرد: تبلور این مراسم در شب وداع و همچنین روز تشییع پیکر شهدای غواص در مرکز استان بود و مردم با وجود مشکلات فراوان آمدند و با شهدای خود بیعت کردند.

قاسمی با اشاره به آغاز دهه کرامت و دهه حج، ادامه داد: از دختران و مادران استدعا دارم که حضرت معصومه (س) را به عنوان الگو قرار داده و پیرو این بانوی اسلام باشند.

وی با بیان اینکه از متولیان امر حج تقاضا دارم فرامین مقام معظم رهبری را اجرایی کنند، خاطرنشان کرد: حجاج، نمایندگان 70 میلیون ایرانی هستند و باید به گونه‌ای رفتار کنند که نشان‌دهنده جامعه ایرانی باشد.

امام جمعه موقت شهرستان ساری با اشاره به روز بازگشت آزادگان، اظهار کرد: آزادگان با پایداری و استقامت در مقابل دشمن و حزب بعث ایستادند، در کشوری که صدام جنایت‌کار سکان‌دار حکومت بود.

این مسئول با بیان اینکه باید به حزب‌الله لبنان و مقاومت مردم فلسطین بپردازیم، افزود: اینها قدرت جهان اسلام را به نمایش می‌گذارند و در مقابل حملات کوبنده استکبار، مقاومت می‌کنند.

قاسمی با اشاره به اینکه چهارمین قدرت نظامی و هسته‌ای دنیا در مقابل حزب‌الله لبنان، شکست خورده است، گفت: ابهت پوشالی استکبار با جان‌فشانی‌های فرزندان حزب‌الله به رهبری مقام معظم رهبری و سید حسن نصرالله بر جهانیان مشخص شد.

وی با بیان اینکه کودتای آمریکایی انگلیسی 28 مرداد سخنان بسیاری وجود دارد، تصریح کرد: این دو کشور دست به دست هم دادند و عملیات آژاکس را برنامه‌ریزی کردند و دولت مصدق سرنگون شد و ما برای همیشه تاریخ کوتای 28 مرداد را محکوم می‌کنیم.

امام جمعه موقت شهرستان ساری با اشاره به اینکه این دو کشور بارها اعلام کردند که در این کودتا دست نداشتند اما در گزارش چند سال اخیر سازمان سیا مشخص شد که کودتا توسط انگلیس و آمریکا صورت گرفته است، ادامه داد: عذرخواهی این کشورها از ملت ایران هیچ فایده‌ای ندارد چون دوباره اشتباهات خود را تکرار می‌کنند.

قاسمی در پایان با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی به این کشورها بدبین است، گفت: استکبار، داعش را در منطقه پرورش داده و به جنایت دست می‌زند و داعش روزی بلای جان استکبار می‌شود.

انتهای پیام/86007/ن40/ظ1004



نظرات 0