نخستوزیر عراق با بیان دشوار بودن روند اصلاحات در کشور، مرجعیت و مردم را پشتگرمی اساسی برای ادامه مبارزه با فساد دانست.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، نخستوزیر عراق حمایت مردم و پشتگرمی مرجعیت را عامل قدرت دولت در مبارزه با فساد و انجام وظایف مربوطه دانست.
حیدرالعبادی هفته گذشته لایحه مبارزه با فساد اداری و مالی را پس از تصویب هیأت دولت روانه پارلمان کرد و از آن جایی که مردم و مرجعیت پشتیبان اصلی این لایحه بودند با رأی قاطع پارلمان تصویب شد.
العبادی در ادامه سخنان خود گفت: روند اصلاحات آسان نیست و تروریسم از اختلافات سیاسی بهره میبرد.
نخستوزیر عراق در اشاره به برخی جهات فساد در عراق گفت: بنده 38 محافظ شخصی دارم اما برخی مسئولین تا 900 محافظ شخصی نیز برای خودشان اختیار کردهاند.
العبادی اما تأکید کرد: به صلاح هیچ کسی نیست که نظام سیاسی فعلی فرو بپاشد و اصلاحات باید در چارچوب نظام سیاسی فعلی پیش برود.
انتهای پیام/