دو تیم اتلتیکومادرید و رئال بتیس با شکست حریفان خود در نیمه نهایی جام کارانسا راهی فینال این جام قدیمی در شهر باستانی کادیس شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال اتلتیکومادرید در بازی سختی که مقابل کادیس میزبان تجربه کرد با ضربات پنالتی و در پی درخشش دروازه بان خود، میگل آنخل مویا به پیروزی رسید.
بازی در زمان قانونی با تساوی بدون گل خاتمه پیدا کرد و اتلتیکومادرید که بازیکنانی نظیر تورس، رائول گارسیا و گابی کاپیتان را در اختیار داشت نتوانست در وقت معمول بازی به پیروزی برسد، در ضربات پنالتی اما درخشش مویا باعث شد تا اتلتیکو در نهایت با نتیجه 4 بر 2 به پیروزی برسد و کادیس، تیم برگزار کننده جام رامون ده کارانسا از رسیدن به فینال محروم شود.
در دیگر بازی این جام قدیمی، رئال بتیس موفق شد گرانادا، تیم بی نظم و بی برنامه در این جام را شکست دهد و حریف اتلتیکومادرید در فینال شود.
جام Ramón de Carranza از سال 1955 شکل گرفته و به نام موسس باشگاه کادیس و استادیوم این تیم فوتبال قدیمی در کشور اسپانیا است.
انتهای پیام/م