تاريخ : یک شنبه 25 مرداد 1394  | 5:13 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
آیین غبارروبی امامزاده سید ابراهیم (ع) زنجان برگزار شد

آیین غبارروبی امامزاده سید ابراهیم (ع) زنجان با حضور جمعی از مسئولان انجام شد.

خبرگزاری فارس: آیین غبارروبی امامزاده سید ابراهیم (ع) زنجان برگزار شد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، ظهر امروز همزمان با نخستین روز از دهه کرامت غبارروبی امامزاده سید ابراهیم (ع) زنجان برگزار شد.

در این مراسم که به منظور تجلیل و پاسداشت مقام امامزادگان انجام شد، جمعی از مسئولان استانی از جمله نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان و همچنین مسئولانی از ستاد عتبات عالیات قم و خادمان حرم حضرت معصومه (س) حضور داشتند.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان ضمن تبریک به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) گفت: هر سال همزمان با دهه کرامت برنامه‌های متعددی توسط اوقاف استان زنجان اجرایی می‌شود.

حجت‌الاسلام فخرالدین خدابنده‌لو با اشاره به اینکه امسال نیز برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر جشن‌های دهه کرامت انجام شده است، اظهار کرد: از مهم‌ترین برنامه‌هایی که طی این دهه اجرایی خواهد شد، همایش بزرگداشت امامزادگان است.

وی با اشاره به اینکه همایش مذکور در مرکز استان و همچنین شهرستان‌ها برگزار می‌شود، اضافه کرد: نخستین برنامه از این همایش‌ها در امامزاده یعقوب (ع) صائین قلعه برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه این مراسم روز جمعه هفته جاری برگزار می‎شود، تصریح کرد: هدف از برگزاری چنین برنامه‌هایی پاسداشت و تکریم مقام امامزادگان است.

وی با اشاره به حضور مسئولان استانی و شهرستانی در این مراسم خاطرنشان کرد: همچنین طی روزهای آینده در امامزاده ام‌البنین (س) نیز مراسم مشابهی برگزار خواهد شد.

خدابنده‌لو با بیان اینکه امسال شهرستان‌های ماهنشان، طارم و خدابنده میزبان همایش بزرگداشت امامزادگان خواهند بود، اظهار کرد: هدف از برگزاری این همایش‌ها شناساندن بهتر امامزادگان است.

وی با اشاره به اینکه در این ایام جشن‌‎های دهه کرامت نیز به میزبانی بقاع متبرکه برگزار می‌شود، تصریح کرد: نصب ضریح امامزاده علمدار (ع) پری نیز از دیگر برنامه‌های اجرایی در این ایام است.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با اشاره به اینکه ضریح این امامزاده والامقام در استان اصفهان ساخته شده و پس از انتقال به زنجان در روز ولادت امام رضا (ع) نصب می‌شود، گفت: همچنین در این ایام به میزبانی بقاع متبرکه مراسم جشنی با حضور مسئولان و اهالی محل در قالب سخنرانی و مولودی‌خوانی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/73005/ز30



نظرات 0